Igen, az is lehetne, bár az más tünettel jár. Mondjuk a főtengely jeladó tud hülye hibákat okozni. Meg kell mérni az ellenállását hidegen és üzemmelegen is!
De elsőnek a vákuum csöveket lesd meg...
de hozzáteszem alapjáraton jár a motor szépen, de ha huzok egy gáz rögtön dadog és nem forog ki. tehát üzemképes és jár is csak nincs benne annyi teljesítmény
Akkor 1 pipa. Mennyit mértek? Megvolt a 3 Bar? Megtartotta? Sztem tuti nem motorvezérlős.
Az injektorok alatt vannak vákuum csövek, nézd át őket, mert az is szokott meglepit okozni.
igen az injektor tisztítása megtörtént, üzemanyag mérés is megfelelő. azt mondták szerezzek egy donort és cseréljünk benne vezérlő elektronikát, de sajnos nem találok, csak próbára kellene
sziasztok!! segítsetek már légyszíves van nekem egy Suzuki gsxr 600 k2 gépem. motoroztam vele, majd az egyik napról a másikra több fordulaton, illetve minden sebesség fokozatban elkezdett dadogni. 3 és 6 ezres fordulaton főleg, illetve 10 ezernél nem forog többet !! szerelő látta nem egy is. mechanikusan azt mondták minden rendben vele, elektromoshoz vigyem. Esetleg ha valakinek volt ilyen tipusú vagy van és ilyet eseményt tapasztalt azt irja már meg nekem hálás lennék, mivel senki nem tudja megfejteni a problémát. A motor k2 suzuki gsxr 600 85 kw.
köszi a válaszokat !!
Kíváncsi lennék, hogy a Suzuki Magyarország tud e róla :) Lehet mondanám nekik, hogy töltsék vissza a régit. Szerintem ez a saját szégyenük. A Hollósnál eddig mindig nagyon korrektek voltak.
A suzuki hollósnál nem kellett semmit fizetni. Szerintem is durva lenne ha fizetni kellene érte. Gondolom minden szervízben van eredeti fékfolyadék mi a fasznak küldjön a gyár még azt is mindenhova két decinként. :) Akkor téged szerintem lehúztak.
még eddig mindenkinek fizetni kellett a fékolajért.........nekem is,mivel azt nem a gyártó küldi,de valóban ha viszel egy bontatlan doboz fékolajat,azt is beleteszik
Sziasztok!
1hónapon belül 2ik alkalommal levegősödött el az első fékem (K6 600).
Egy fékfolyadék cserével orvosolni lehet vagy már ennek komolyabb baja van. ? Köszi a segítséget
De elsőnek a vákuum csöveket lesd meg...
Az injektorok alatt vannak vákuum csövek, nézd át őket, mert az is szokott meglepit okozni.
Jah, injektor tisztítás nem ártana, aztán jöhet az üzemanyagnyomás mérés. Hibakód van?
köszi a válaszokat !!
1hónapon belül 2ik alkalommal levegősödött el az első fékem (K6 600).
Egy fékfolyadék cserével orvosolni lehet vagy már ennek komolyabb baja van. ? Köszi a segítséget