Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És pontosan hol csöpög? kép esetleg rolla
Már beszéltem Billel is jön ő is, úgy hogy jönnöd kell!
Megnézem majd a filofaxomat
Remélem nincs előjegyzett utazásom Miami-ba vagy tárgyalásom Bill Gates-el
Vasárnap nincs kedved kijönni Kakucsra? Már üzentem egy-két embernek.
A guminyomással mindíg bajban vagyok mert minden kúton mást mond a műszer. Lehet túl van fújva. Asszem itt az ideje hogy beszerezzek egy nyomásmérőt.
Jó lenne ha lett volna időm megcsinálni, egész hétvégén az autót kellett szervizelni..
lámpa milyen?
fehér aszfalton nekem is csúszik, de ez természetes sajna. Nézd meg a guminyomást, lehet túl keményre van fújva. Én gond nélkül mentem vele ringen is a gumival..
Sajnos nem voltam pályán. Kis a.pálya meg normál utak. Az első csúszás fehér aszfalton volt azt betudtam annak, de ami utánna jött arra már nem tudtam gombot varrni. Mindenesetre otthon kapott egy kis féktisztítót, hátha összeszedett valami olajszerű dolgot. Hétvégén szerintem kinézek kakucsra aztán kiderül. Remélem nem kell cserélni.
Pályán használtad?
M-es ha minden igaz.
Bt-016 ha minden igaz ( még a gyári van rajta ). Párszor sikerült meglepnie, el is vesztettem a bizalmam. Persze az is lehet hogy a hiba bennem volt és túlzásba vittem a dolgokat nemtom.
Melyik Bt-016? Az M-es vagy a sima?
Hát az utcai gumik túl tudnak melegedni, de eléggé tempósan kell ahhoz közlekedni huzamosabb ideig.
Sziasztok,
létezhet hogy a bt16 túlmelegszik és elveszti a tapadást? Tegnap össze-vissza járt a gép feneke.
Ez nagyon kemény. Melyik szervíz ez pontosan? Faja ha egy garanciális hibát nem tudnak megjavítani
Sziasztok!

A segítségeteket kérném
Egy gsxr 600 k6 típusú motorom van, vigyázok rá mint a hímes tojásra. 11 000km van benne, most volt olaj, meg gyetyacsere.
Pályára nem járok, nem hajtom.
Tegnap fogta magát és a vízpumpánál kinyomott egy csomó olajat. Egész nap szerelte a szerelő (Hivatalos Suzuki szervíz) és nem sikerült megjavítani. Annyit sikerült elérni, hogy egyenes helyzetben nem, csak kitámasztóra döntve csöpög.
Tapasztalt már bármelyikőtök ilyet.

Köszi a segítséget.
Rendben, péntek-szombat-vasárnap leszek otthon.
Ok!
Gyöngyös nincs túl messze, lehet, hogy a héten megyek arra, még szólok előtte.
Köszi a válaszokat!
Nem kell semmi fúrni, mert van hozzá egy konzol ami baloldalt kivezeti az idom mellett. Én feketén vettem aztán lefújattam szép kékre, szóval lehet le is lehet róla maratni... Amúgy Gyöngyösön és Budapesten vagyok megtalálható.
Merre vagy megtalálható?
Ok!
Fúrni igaz nem kell az idomot?
A gombát, vagy festetem, vagy cserélem, mert az enyém fekete, és nem igazán mutatna rajta a kék ;)
Voltam én fönt elég gyakran, még csütörtökön is. Sajna most lesz egy kis szünetem... Elvileg holnap elviszik egyben.

Istv: A bukógomba ára, tekintettel arra, hogy 200km-t futott, karcmentes és az új ára 25ezer a dangerben, legyen 17ezer. Fényképet 7végén tudok róla küldeni (addig is profilomban lévő képen látható), szép kék.
Ui.:
Sajnálom, ami a a motoroddal történt :(
Szia !
A bukógombát mennyiért adod, konzollal együtt?
Összecsaptad a technikát?

Akkor azért nem szoktalak látni,kint.

Szomorú