Sziasztok!
SZeretnék feltenni nektek egy olyan kérdést hogy pl egy k3 as 600 ason 250-260 at mutat az óra, az mennyire lehet valós? milyen mértékű csalás van benne?
előre is köszi
Sziasztok!Keresek Gsxr 600 K6 hoz első féktárcsát!A mostaniak nagyon kotyognak már.Tud nekem segíteni valaki?Vagy esetleg ezeket fel lehet újítani?Köszönöm....üdv
Igen, neki adtad el, jo nagy labad van A siskot felprobaltam pesten az euromotorban, amugy is dolgom volt pesten szoval nem volt plusz utazas. Megmondtam nekik a tenyallast, hogy kineztem fc moton a sisakot, ott 135, itt 170, ha le tudunk menni 150 ala akkor megveszem nalatok, ha nem akkor csak felprobalnam ha nem gond. Nagyon segitokeszek voltak, mondtak h sajna annyiert nem tudjak odaadna, max 5% engedmeny van, de probaljam fel meg nezzem meg nyugodtan. Cserebe a vegen vettem toluk egy fust plexit mert az jo aron volt (12e). Amugy a merettablazat alapjan is az Mes sisak kellett. Ruhaban meg bujtam a forumokat, merettablazatokat, sokan irtak kulfoldi oldalakon a velemenyeknel h milyen merethez mekkora ruhat vettek. Amugy az alpinestars merettablazata eleg jo. Nekem pl a ketreszes atembol 54es kellett a 185 centimhez meg 92 kilomhoz. Torzsben meg van hely, nekem a hat vall kar resz ami pont passzentos. Ha kornyekbeli vagy irj egy emailt, felhivsz, atjossz makora es szivesen megmutatom a sisakot is meg a ruhat is.
Kérdésem lenne K6 6oo-nál ha az első 16-os /ha jól tudom/ fogaskereket lecserélem 15 fogasra érezhető a változás?