Vegyél már kicsit vissza az arcodból te nagyon értelmes 39 éves. Tanulj meg olvasni 39 évesen.Nem az volt a kérdés, hogy a vezérműlánc szól-e, hanem hogy azon belül a fesztítő mehetett-e tönkre pl. Visszaolvastam, másnak is volt hasonló gondja, akkor tudtak értelmesen válaszolni. De emlékszem már rád, a majmos képed alapján nem nehéz elfelejteni, már akkor is okos voltál :) Meg b*zdmeg mi az h zaklatás? Nem telefonon hívogatom a forumozókat :D beszarok milyen parasztokkal van teli ez az oldal...
Szia!
Ez most komoly? Ilen kérdéssel zaklatsz minket fórumosokat? Szerinted ki tudná megmondani innen a monitor mögül, hogy a vezérműláncod csörög?He? Ilyet egy 16 éves sem kérdez, nem egy 26!
Járasd a motort 10.000 fordulat felett ott már írtad, hogy jó a hangja.
Amúgy biztos a dió csörög benne, meg a mogyoró!
Május 4. -én megmondják, ha baj van!
Most kérdezz valamit, amire lehet értelmesen válaszolni!
Szeretnék egy kis technikai segítséget vagy véleményt kérni vki hozzáértőtől (K6 600). Kb 800 km-rel ezelőtt elkezdett szólni a blokkból egy csörgő hang (cssssssss), 4ezres fordulattól lehet eléggé erősen hallani, 10ezer felett elnyomja a többi hang. Elvileg a vezérműlánc szól, ha ez így van akkor a feszítő halt be vagy más gond lehet? 14ezer km van a motorban, ebből jó pár ezret pályán töltött. Május 4én megyek Kecskemétre a Rodeo Ridehoz 1-2 dolgot megcsináltatni és szeretnék képben lenni, mi lehet a vezérműlánccal. Köszönöm!
Szia! Persze, hogy kell. Mondasz egy árat és vagy elutalom a pénzt te meg postázol, vagy szólok egy ismerősömnek és elmegy érte. Ahogy neked jobb, nekem az utalás postázás gyorsabb lenne.
Két db van (remélem, megvan még ;) K8-on volt. Megelőlegezem, h K6ra is jó. Nekem már más kormány van fent, így nem tudom használni. Szóval szervezés kérdése. Eringre pl szeretnék májusban már végre eljutni.
Az árra annyit monodk, hogy a Guinness sört szeretem. :) Postázást nem vállalok, úgyhogy a Veresegyház - Bp (Deák tér) tengelyen vehető át.
Ha adsz egy mail címet, a részleteket privátban egyeztethetjük.
Állat vagyol...