Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Többször írta már, hogy 600km-t
Sebességre meg 130-at.
És mond mentél már vele 2 személlyel? Kényelmetlen az utasnak vagy neked? Jah és mennyit mentél már vele?
az elődhöz képest mondtam hogy jól húz lentről is, érezhetően nyomatékosabb. Forgatni meg jó hogy kell, azért van, csak 600-asn azért! de azt még csak sejtem hogy megy felül 600km után.
itt a kép, még amikor megjött. azért ilyet, mert ebben a színben tetszett a legjobban . eddig mindenki azt mondta, hogy nagyon durva élőben.
Akkor alúlról is húz jól a gép? Nem kell szétpörgetni? És miért pont feketét vettél
Szúrjál már be róla egy képet. De tök fekete?
OK. Akkor megnyugtattál hogy jó motort választottam! Először amugy Honda CBR 600RR-t akartam, de ez szebb. Meg akkor ahogy mondod a hangja is szebb akkor király!
Szevasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy egy K3-as mennyit megy az egyes fokozatokban?
A nagyok (130 ezer), mármint a hagyományos méretű yoshik mostanában érkeznek meg a kereskedőkhöz, itt már 2 hónapja lehet rendelni.
A kicsi (gp1) az 230-240 ezer lesz, de azt csak a suzukin keresztül lehet majd rendelni, ki tudja mikor.
A nagyot nem ajánlott sztem rárakni, tényleg elrontja az összhatást. Nagyon szép ez a kicsi, meg mondom, jó a hangja is.
Hol találtál te dobot A k6-os gixerre mert én még nem találtam sehol???!!!!
jahh, és van egy barátom, aki iszonyat suzuki ellenes, de még neki is tetszik a motor, főleg a hangja. tényleg nagyon jól szól!
jahh, 800km-ig 7000-es ford, utána 1000-ig 11000-es. aztán végre kenhetem neki. ez a 130-as tempó megőrjít, előzni pl. iszonyat gáz, akkor néha el is kúszik 8000-ig..
Neked is 1000-ig kell járatni? akkor aszondod hogy a hangja oké
Már nagyon várom én is. Ő lesz az új szerelmem!
nagyon jó, előtte k3 volt, ez lentről sokkal jobban megy!
A hangja gyárilag is nagyon jó, én is lemondtam a yoshit, felesleges (mondjuk a kicsit megvenném, ha nem 230 lenne csak a dob)
Iszonyat könnyű terelgetni, 600 kilométer van benne eddig. max 7000-ig forgatom. a féktől mondjuk én annyira nem vagyok elájulva, azon nem sok fejlődést érzek. Jahh, és a motorhang, az valami iszonyat! abba beleesel tuti! Szóval nekem álmaim motorja, semmire sem cserélném el!
Na és milyen?

Nekem jövő7-en jön meg. kék-fehér lesz! Te hogy járatod?
Ricco Köszi a fáratságot, a motorosok tartsanak legalább össze.
igen
600 K6? GSX-R?
Én Kecsón dolgozom mint újságíró, és Csongrádra szoktam átjárni, szülői ház, plusz haverok! Egy fekete k6-osom van amúgy, a Kápolna utcán szokott parkolni kecsón, mondjuk mátol letakarom, mert tegnap túl nagy sikere volt már!
Kösz: lbandi3
üdv nektek.
Csá hol lax!!!
Én meg nálatok tanulok!!
Széchenyi!!
Te hol tanulsz hogy erre jársz!!!
CSá

1000 km ig járasd kb 5000 res fordulaton majd 1500 ig 7-8000 ren szerintem. Én úgy nyomtam.
Sziasztok!

Most fog megjönni a 600-as GSX-R -em! Meddig kell járatni szerintetek? Meg a fordulatra hogy vigyázzak? Meddig huzassam?
gixxerk5, én meg kecskeméti vagyok, mostanában mindennap átutazok városodon!
Yoshi, megkérdeztem egy Suzuki szerelő ismerősöm és azt mondta, nem is mondják el ezt a tréningen. Ott a gyári műszer, azzal kell belőniük egy vonalra mindet és csummmm.
Sorry, ennél többet nem tud ő sem.
Lehet, hogy Neked is ezért adtak kitérő választ?