Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos így jártam, Nyíregyháza tul messze van.....
A Full-Gas budaörsi szalonjában már két hete áll egy bordó-fekete, még ültem is rajta, szóval nem csak odaképzeltem...
Szerdán vihetem el a gépet! Kedden hozzák le és szerdán vihetem lepapírozva minden!

Melyik boltban van már?Az enyém2600000+"ajándékok"Kp-s.Azt hallotuk,hogy áprilisban érkeznek a 750-esek Magyarországra érdekes.
Nekem annyit ígértek, hogy április, hogy pontosabban mikor, azt nem tudják megmondani... Bordó-feketét azonnal vehetnék, az van szalonban, de a kék-fehérre várni kell, és én azt szeretnék...
Ára 2.700.000, és mivel KP lesz kaptam 1-2 kedvezményt is...
FatBass az enyémet március 20.-ára igérték de április 10.-e lesz ha lessz belőle. Neked mit igértek?Milyen szinben kapod a gépet?Az enyém bordó-fekete.Te mennyiért veszed?
Nem is baj hogy beindul már végre ez a fórum! Nagyon brutál az a pufó!
Bala, vágom gixxer fórum gyülekező lesz már lassan nagyon drága lesz a yoshi kisdobja, ez van A 750-es kollégának gratula, nagyjából már sejtem mit fog érezni, csak kicsit nagyobban!
Sziasztok! Áprilisban megérkezik az én K6 750enem végre és gondoltam örülnétek egy-két képnek az új Yoshi r55ről. Még nem láttam sehol róla képet, ezeket vmi amcsi honlapon találtam, ár persze nem volt...
123-at km/ó-ban!
Nem fog az 6ot enni ha mar bejarattad
És mennyiért vetted a motort? 3 év gari?
Menyit eszik? Gőzőm sincs, nem mértem. sztem 6 körül. talán 190-ennél villant fel először a lámpa, és 16 liter volt benne. Azzal elmegy akkor 240 körül így bejáratósan. nem nagyon néztem soha, ha villog, töltök bele!
Viking, igen, én vagyok!
És mennyit eszik a gépes?
Remélem nem sokat mert akkor naponta tankolni kell.
Jól sejtem, hogy giximixi valójában májki?
kecskemét és 28.
Egyébként hol laksz? Hány éves vagy?
Mortis, 2 személlyel nem mentem vele, le is szedtem az ülést, az idom van már rajta. Őszintén megmondva tavaly úgy repültem át egy autón motorostól (nem én voltam a hibás), hogy pont előtte 2 csajnak igértem meg, hogy viszem majd őket. Pont értük mentem. emiatt én utast már nem nagyon viszek, itt is durva lett volna ha vki van mögöttem. persze gondolom azért lesz majd kivételes személy! De egyébként elég picike az ülés ami van hozzá, szóval nagy kényelemre ne számítson a hátsó de ze nem újdonság ugye.
Ok! Fátylat az egészre!
Isten őrizz, hogy hülyének nézzelek!
Egyébként nem "szóltam be", csak igyekeztem felhívni a figyelmedet arra, hogy kérdésedet már korábban megválaszolta.
Nem akartalak bántani, hiszen nem is ismerjük egymást.
Nem én szóltam be először! És akkor mi van ha megkérdezem tőle 2-3szor is
Elkezdtem érdeklődni róla mert ilyenem lesz nekem is és tudni akarok róla TE meg hülyének nézel! Na mindegy nem érdekes. Hagyjuk.
Én a "Ja és mennyit mentél már vele?" kérdésre reagáltam.
Arcból pedig kéretik visszavenni, nehogy "rigor mortis" legyen a vége...
Viking1 nem tőled kérdeztem hanem gixertől! Amugy a 2 személyt kérdeztem. Hogy az utasnak esetleg szar e?