Sziasztok !
Véleményeteket szeretném kérni hátsó fékkel kapcsolatban .
Nyáron Lilafüred-Felsőtárkány között elmelegedett a hátsófékem és teljesen , kis várakozás után visszahült de azóta nem tökéletes .
Fékolajcsere megvolt , uj fékbetét de továbbra se százas .
Elegendő -e ha a fékcsövet lecserélem fémre ( milyet javasoltok , esetleg honnan lehet rendelni ahol korrektek és pontosak ) vagy munkahenger felujitásba is gondolkozzam .
Váloszotokat és segitségeteket előre is köszönöm .
Persze, mert hikomattos vagy....mentem rengeteget, de már csak a te kicsi szád érdekel, amiben kedvem lelem majd..
Már rámférne egy kiadós maflás, de csak finoman, mert buzivagyok nagyon...
150e -t már elhagytam te fiú!
Jaja....szia!
Nem vagy valami aktív..itten, hogy szoruljon a faszodra valami illatos repedés egészségügyileg..
De hát mit várjon az ember egy zöldségestől...
Nem is motorozol már.....igaz?
Nyomkodom a mobiltelóval vissza az aranyerem!
Azt ha sokat piszkálod a számszélit a sósrudaddal, akko meffejellek, mint kezdőszöcske a harangvirágot!
Sósmogyim.... !
szeva Klozet mocis az a nyamvatt cső már meg mentett 1-2 alkatrészt a minőségi sárga darázson és légkörösen nem motorozunk csak körös légen sajnos meg jött a rossz idő és nem nagyon lehet már virgonckodni,de ezt neked hiába mondom mert ugye hogy is tudnád mikor a nap 24 órájából 28 at a Klozeton ülve nyomkodod a lapos diplomata táskádban lévó nokia 32 10-esed hogy a ropi kezdje ki a szád szélit
Szia Gógyimogyibogyim....
Ja...ahogy látom volt 1-2 légkör (az arcban...) biztos.... vidéki rendbontók.... miazhogy évzáró? Az december 31. -én van nem?
Különben is a jégen könnyebben elforog a gumi....
Meg van azon a sárga (minőségi) hulladékon rokkantcső, vagy mi.....azon csúszhat sokáig.....
Guminyomás vagy futómü, helyesbitek. Eleinte enyém is ilyen volt. Azt hittem h ,,mekkora király vagyok". Meg ,hogy kigyorsitáson h széjjelcincáltam a gumát. . . . stb... stb
Aztán amikor az első gurigám is igy nézett ki, akkor már tudtam h nem vagyok menő.
Aztán amikor megnéztem az igazán gyorsak gumijait , akkor tudtam h valami nem ok. De voltak akik segitettek, és orvosoltam. Gyors azóta se vagyok, de legalább tovább birják a gumik.
Véleményeteket szeretném kérni hátsó fékkel kapcsolatban .
Nyáron Lilafüred-Felsőtárkány között elmelegedett a hátsófékem és teljesen , kis várakozás után visszahült de azóta nem tökéletes .
Fékolajcsere megvolt , uj fékbetét de továbbra se százas .
Elegendő -e ha a fékcsövet lecserélem fémre ( milyet javasoltok , esetleg honnan lehet rendelni ahol korrektek és pontosak ) vagy munkahenger felujitásba is gondolkozzam .
Váloszotokat és segitségeteket előre is köszönöm .
Már rámférne egy kiadós maflás, de csak finoman, mert buzivagyok nagyon...
150e -t már elhagytam te fiú!
Nem vagy valami aktív..itten, hogy szoruljon a faszodra valami illatos repedés egészségügyileg..
De hát mit várjon az ember egy zöldségestől...
Nem is motorozol már.....igaz?
Azt ha sokat piszkálod a számszélit a sósrudaddal, akko meffejellek, mint kezdőszöcske a harangvirágot!
Sósmogyim.... !
Ja...ahogy látom volt 1-2 légkör (az arcban...) biztos.... vidéki rendbontók.... miazhogy évzáró? Az december 31. -én van nem?
Különben is a jégen könnyebben elforog a gumi....
Meg van azon a sárga (minőségi) hulladékon rokkantcső, vagy mi.....azon csúszhat sokáig.....
Aztán amikor az első gurigám is igy nézett ki, akkor már tudtam h nem vagyok menő.
Aztán amikor megnéztem az igazán gyorsak gumijait , akkor tudtam h valami nem ok. De voltak akik segitettek, és orvosoltam. Gyors azóta se vagyok, de legalább tovább birják a gumik.