Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hja............pedig a 240-es jó ötlet.
Mármint amikor tekered-csűröd a szavakat a hülyeségről.
Ezt a vedd-meg-ezt, azt-meg-ne-mert-minek mizériának szántam, ami most a gumikérdésbe volt beleburkolva.
Jólvan bringa, tőled már megszoktam, hogy amit mondasz, annak az ellenkezője igaz.
Nyugi, nekem nincs bajom senkivel. Általánosságban fogalmaztam.
Remélem a mondandód végével nem ránk céloztál.........
Motorgumi - személyiség teszt felvezetőnek szánta...
Nemtudom...én azóta vagyok geci, mióta megvettem a motorom.....mikor pirellire váltottam, akkor már saját magam számára is elviselhetetlen lettem......igazi rohadt....
Huhh............ezt a nagyívűt hova találtad ki?
Pár embernek mennyire nem mindegy, hogy ki mire költi a pénzét... Ha valaki a gyáritól eltérőt szereti, akkor használja azt. Láttam már 600-ast 200-as versenygumival, láttam már Gixxerest kifejezetten túraabronccsal felszerelve. Nincs ezzel semmi baj. Ha valakinek olyan bringája van, hogy az botrány, még lehet, hogy hatalmas forma az ürge, és számíthatsz a segítségére. Ha valaki kifejezetten a céljára alakítja a motorját, vagy tűpontosan követi a gyári utasításokat, még lehet egy utolsó alpári tajparaszt. Nem az abroncs - vagy a motor - fogja döntően meghatározni a személyiséged.
Bármikor csinálok ilyet két betonblokk és egy állvány segítségével.
Szerintem is ez a legjobb......
Csak én nem értek hozzá...ehhez sem...

Soseversenyzek. Még a végén pofáraesek.
Tuning nem tudtad hogy itt már mindenki versenyző és azért kell nekik 190-s gumi hogy 1 másodperccel jobb köröket mehessenek....
Bocs! én kérek elnézést!
Holnap felrakom a netre, eladom a motoromat, aztán veszek egy Jawa Mustangot! :D
Kegyetlen vagy ember! :D
Mit csináltál ezzel a gumival?
Gondolom nem utcán nyúztad így meg! :D
Pannónia-ring? Az eszi ennyire a gumit!
Meg a sarokcsiszoló! :D
Mért nem raktok gyári méreteket ? :)
(180/55ösöm)
Mé?
Szia! A Pirelli Supercorsa Diablo 180/60 x 17 kell feltenni hátra . Ez olyan széles mintha 190-es gumid lenne és rendessen lefektetheted a mocit gumi széléig tapad mint az állat . Én idén ilyen gumával mentem.
Ez inkább spagetti.
Mindíg csak a kaja.......és a mozgás?
Pedálokat szereltetek a motorbiciklidre!
El fognak dugulni az ereid az agyadban, azt' használhatod a koponyád tartalmát hátmosószivacsnak....
Mekdönci..... máson se jár az eszed....
Bár azt a hombártestet, ami a fejed alatt imbolyog, fent kell tartani valaghogy....
Szia!

A magadfajta kis kotoréknak bőven elég a 180.....olyan, hogy biztonságos döntögetés...olyan meg nincs!