Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20-án? hol?
na ez a teljes le halytás és még is ki látszik az ujaim......a szél rögtön belekap
ezt még utcai motorozáskor tapasztaltam , már én is csak pályázom , és 15 fok alatt én sem motorozom...
láttalak ám 20-án...
Pedig úgy már emberes lenne.
Hidegben nem pályázom. A többit nem tudom mert lezúztam 1 éven belül ha jól rémlik. Patentolni nem kellett semmit.
ez enyimbe is süvit a hüvi.....meg mondom hogy fel csapódik,nem teljesen csak 1-2 centit a csat egyenesen fos,nem tudom anélkül fel venni hogy bele ne nyomnám a sisak alsó bőr részébe.....előbb-utóbb ki fogja koptatni és szakitani...mondom vissza vinném mert uj de meg forogtam benne és kicsit karcos lett
Hidegben garantált homloküreg gyulladás + a belső anyaghasználat nem egy nagy durranás , ja és az enyémnek a tarkó párnájának a patentját be kellett ragasztani, mert mikor felvettem a patentok kikapcsolódtak állandóan.
meg ügy tünik a szöszi csajoknak
Nekem volt HJC HQ-1-em és azon kívül, hogy kicsit zajos volt semmi gond nem volt vele.
mondjuk ha megnézed a Grexeket a SARP teszten az árukhoz képest nagyon jól szerepelnek...
Grexem konkrétan vót.

Hasítottam a robcsival eszement 50-el.....hawaii,dizsi,sunshine................mondom úúúúúú de dögös az a szőke hosszcombú csajszi ottan.
Ahogy elmegyek mellette fordulok meg majd vissza..........konkrétan az a szar meg úgymaradt kereszben a fejemen.
Newmbira a gyors visszafordulót vagy csak nagyon teccett a dögöske neki de kidobtam a szemétjét.

Grex max virágcserépnek jó.
ne is vegyél traktorra nem kell sisak
az lehet hogy gyári hibás azért itram a Grexet mert jóval occob és nekem jobban bejött mint a HJC
Há sosevót HJC-m.
A véleményem az hogy íycáéljsygrápesjrgúőeaokg.
Nekem bőven 2 kiló felett sem pattant fel a plexi az fg-14-en , sztem a tiéd gyári hibás volt , vagy a legalapabb ami csak létezik . Nekem is volt Grexem de azt a HJC-vel nem lehetett egy lapon említeni . Véleményem szerint az fg-14 és az Aikido között is ilyen nagy a különbség.
hát akkor ugy érti hogy én hazudok?
szivjon el 1 cigit az esőbbe és feküdjön le aludni
nekem meg le se csukódik rendesen,nincs kattanás mint az AGV-nél vagy a GREX-nél ujonnan vettem a Shoxnál és vettem hozzá sötét plexit az plusz 10 ezer,téleg van bogár háló,szép doboz,sisakzsák......vissza akartam vinni csak hogy el estem benne nem veszik vissza negativum számomra még hogy téleg zajos és a hitetlenek kedvéért csinálok fotót hogy ALAPBÓL LE SE CSUKÓDIK
Há a HJC-ről..............tippelek..............neki ellenkező a véleménye mint neked.
ezt most nekem irtad? miről nincs fingom?
HJC CL-ST-em van (kompozit héjrendszer), 280-nál sem nyílt fel a plexi. Van sima és tükrös plexim is mindegyiknek van plusz lock a bal oldalán (sosem használom). Mikronyitási lehetőség jó (hasznos!).

Pozitívum:
-sokoldalú
-kényelmes (nekem, szemüveges vagyok)
-alapban bogárháló és orrmaszk

Negatívum:
-az orrmaszk nekem nagy, belelóg a látórérbe -nem használom
-nekem szálzajos (túl magas vagyok midnen motor a nyakamra veri a szelet
*ezzel oldottam meg Helmet WindBlocker
Miért mondasz hülyeséget valamire, amiről fingod sincs?