Szia VAZZelines csuprom !
Igazad van.....buzi vagyok...... most már nem tudom tovább titkolni....kihoztad belőlem legmélyebb érzelmeim.....
Ha nagyon könyörögsz, ahogy itt a fórumon legutoljára, felteszlek a végére bojtnak, úgysem volt még a hegyén VAZZelines vakegér!
Sajnos kapcsolatunk itt véget ér, de ha kell szívesen ápolgatom a hulladékmotorokkal teli lelked!
Na megyek nézem a parlamenti közvetítést, hátha megszavazzák a melegházasságot, akkor legalább neked sem kell tovább bujkálnod!
Addig mennyé motorozni, mert még jóidő van!
Ejjjjj itt a szobahomokos spancser.
Aztán mizu veled? Gyanítom még mindig azt csapatod heti ötször mint oviban csak már nem bír el a drótkerítés, esetleg Dzsó-Zí besegít mi... Ááááaaaaóóóóóó.....
Egyébként ne aggódj az állatokat más is használja.
Csá Bazzancs! ,
Nincs olyan szerencséd, hogy megbasszam a segged kishusi......ez nem a buzitárskereső oldal..úgyhogy kotródj vissza a magadfajtáidhoz....vagy próbálj ki egy csajt....nemrosszaz ám!
Köcsög láncfűrészblokk motoros elefántfaszfekély vagy, nem több!
Legyen szép napod! (egyre már nagyon szükséged lenne! )
Dikkmáááá buksi, itten vagánykodó hogy menté a motójaimal? Nemszépdolog.
Amúgy azért tudtál majdnem olyan időket menni velük mert a tieddel is lassan mész. Ennnyi.
Igazad van.....buzi vagyok...... most már nem tudom tovább titkolni....kihoztad belőlem legmélyebb érzelmeim.....
Ha nagyon könyörögsz, ahogy itt a fórumon legutoljára, felteszlek a végére bojtnak, úgysem volt még a hegyén VAZZelines vakegér!
Sajnos kapcsolatunk itt véget ér, de ha kell szívesen ápolgatom a hulladékmotorokkal teli lelked!
Na megyek nézem a parlamenti közvetítést, hátha megszavazzák a melegházasságot, akkor legalább neked sem kell tovább bujkálnod!
Addig mennyé motorozni, mert még jóidő van!