Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Vettem egy 2003-as gsx-r 600-ast de vannak problémái. Ha teljes gázt húzok neki akkor szabályzás előtt egy pillanatra megtorpan és utánna kezd el szabályozni de az se olyan tökéletes, nem olyan szép csattogós hangja van hanem mintha csak simán pörögne de észrevehető h azért szabályoz. meg mikor nagy fordulatról meg szabályzásról visszaengedem a gázt a motorban valami megcsörren, olyan mintha a tűgörgő csörrenne egy kibaszott nagyot de nem az. Szerintetek mi a problem?
Ez a gumi elfogyott.
Ha már mindenképp esőben akarnék pofáraesni a PR2 jobb lenne............az legalább nem szitál.
Üdv Mindenkinek!

Érdeklődi szeretnék itteni Gixxeres emberektől gumiügyben.
Most hogy beköszöntött a nedves esős idő előre felraktam egy Pirelli Diablo Rain (SCR-1) gumit, hátura egy Bridgestone Battlax Racing Rain gumit. (Még mielőtt megkapom hogy utcára esőgumit, a Yamháinkon és Hondákon ugyanezt az első gumit használjuk évek óta teljes megelégedettséggel.)

A Gixxin azt tapasztalon hogy nagysebességnél -130-140 egyenesben az eleje elkezd szitálni. Megnéztük a gumikat nem látunk szálszakadást, többször centíroztuk, próbálkoztam a gumi felnin elfordítással de nem segített. A probléma azóta van amióta ezeket a gumikat felraktam. Az előtte levő Michelin Pilot Road 2-vel semmi probléma ~ 250-nél is stabil. Hozzáteszem kormánygátló nélkül!

Mi lehet a probléma?
-egyszerűen a régi Gixxi (99-es) futóműve nem komálja ezt a gumit
-a két gumi mivel ennyire eltérő nem komálja egymást
-vagy egyszerűen ezek az esőgumik igy szárazon ezt produkálják? (ezt kicsit kétlem, mert egy FZ6-on két Pirelli Diablo Rain-párban ugyan de semmi ilyet nem produkálnak 200 felett sem

Van valakinek épkézláb ötlete?
Na miahelyzet szoppancsok!
Itt az új gsxeres pólóterv...jól áll rajtam nagyon! , ,
Jaja...de a magamfajta beltéri puhapöcsnek csak kell valamivel villantanom a helyi kiskocsma biciklitárolójánál.... "nekem otthon a gépbe irrdiumonolos (vidéki vagyok így ki sem tudom mondani..... ) gyertyák vannak öccse! Az jobban bírja a terhellést, mint a diszkósgizi a kocsmawc -ben "csúcsra"járatva .....
Na hát röviden ezért vennék kizárólag ilyen irritálós gyertyát a plasztik libakergetőmbe...
a szobába a fotel körül amugy sem mész nagy távokat
Nekem (most) nem kell kösz!
Rendes kis szarcsimbi vagy!
Szia Szobabringa,
Annyiért adom. Kell?
Te ne gondolkoggy.... ! Abból csak a baj van....
Szia biogenyó!

Ez nagyon jó gyertya! Az utolsó adaggal majd 40000 -et mentem el!
12000 Ft -ot megér a 4 db!
most nézem, az enyémbe ilyen kell: CR9EIA-9
Gondolom nagyon.
mennyire olcsó?
Olcsón kell valakinek CR9EIX?
Teszkóban adják a savanyú tej mellé....fájdalomdíjként!
Reális ár a 1Ok egy km óra jeladóért K3-ba (bontott)? Ha valakinek akad ilyen olcsóbban az írhatna, vevő lennék rá
A prop tech árul ilyet? :D Ugye ezt közúton kitudom használni? Ja és nem utolsó sorban fogyasztás csökkenést is okoz? Köszönöm a segítséget, végre egy elérhető tuning
Fején találtad a szöget.
Új abronccsal vágok neki.
Szia!

Próbálj valami ilyet......
Ja........elmotorozok odaig majd veletlen kihagyom a partireszet.
Gondosan megtervezett útvonallal az oda és vissza út lehet csak igazán érdekes.. Ibizán meg lehet partizni.. Szerintem.
Egy gixxernek valo terep.En nem vagyom oda.