Helló! Vettem egy 2003-as gsx-r 600-ast de vannak problémái. Ha teljes gázt húzok neki akkor szabályzás előtt egy pillanatra megtorpan és utánna kezd el szabályozni de az se olyan tökéletes, nem olyan szép csattogós hangja van hanem mintha csak simán pörögne de észrevehető h azért szabályoz. meg mikor nagy fordulatról meg szabályzásról visszaengedem a gázt a motorban valami megcsörren, olyan mintha a tűgörgő csörrenne egy kibaszott nagyot de nem az. Szerintetek mi a problem?
Érdeklődi szeretnék itteni Gixxeres emberektől gumiügyben.
Most hogy beköszöntött a nedves esős idő előre felraktam egy Pirelli Diablo Rain (SCR-1) gumit, hátura egy Bridgestone Battlax Racing Rain gumit. (Még mielőtt megkapom hogy utcára esőgumit, a Yamháinkon és Hondákon ugyanezt az első gumit használjuk évek óta teljes megelégedettséggel.)
A Gixxin azt tapasztalon hogy nagysebességnél -130-140 egyenesben az eleje elkezd szitálni. Megnéztük a gumikat nem látunk szálszakadást, többször centíroztuk, próbálkoztam a gumi felnin elfordítással de nem segített. A probléma azóta van amióta ezeket a gumikat felraktam. Az előtte levő Michelin Pilot Road 2-vel semmi probléma ~ 250-nél is stabil. Hozzáteszem kormánygátló nélkül!
Mi lehet a probléma?
-egyszerűen a régi Gixxi (99-es) futóműve nem komálja ezt a gumit
-a két gumi mivel ennyire eltérő nem komálja egymást
-vagy egyszerűen ezek az esőgumik igy szárazon ezt produkálják? (ezt kicsit kétlem, mert egy FZ6-on két Pirelli Diablo Rain-párban ugyan de semmi ilyet nem produkálnak 200 felett sem
Jaja...de a magamfajta beltéri puhapöcsnek csak kell valamivel villantanom a helyi kiskocsma biciklitárolójánál.... "nekem otthon a gépbe irrdiumonolos (vidéki vagyok így ki sem tudom mondani..... ) gyertyák vannak öccse! Az jobban bírja a terhellést, mint a diszkósgizi a kocsmawc -ben "csúcsra"járatva .....
Na hát röviden ezért vennék kizárólag ilyen irritálós gyertyát a plasztik libakergetőmbe...
A prop tech árul ilyet? :D Ugye ezt közúton kitudom használni? Ja és nem utolsó sorban fogyasztás csökkenést is okoz? Köszönöm a segítséget, végre egy elérhető tuning
http://youtu.be/U2fwqwtpMzw
Érdeklődi szeretnék itteni Gixxeres emberektől gumiügyben.
Most hogy beköszöntött a nedves esős idő előre felraktam egy Pirelli Diablo Rain (SCR-1) gumit, hátura egy Bridgestone Battlax Racing Rain gumit. (Még mielőtt megkapom hogy utcára esőgumit, a Yamháinkon és Hondákon ugyanezt az első gumit használjuk évek óta teljes megelégedettséggel.)
A Gixxin azt tapasztalon hogy nagysebességnél -130-140 egyenesben az eleje elkezd szitálni. Megnéztük a gumikat nem látunk szálszakadást, többször centíroztuk, próbálkoztam a gumi felnin elfordítással de nem segített. A probléma azóta van amióta ezeket a gumikat felraktam. Az előtte levő Michelin Pilot Road 2-vel semmi probléma ~ 250-nél is stabil. Hozzáteszem kormánygátló nélkül!
Mi lehet a probléma?
-egyszerűen a régi Gixxi (99-es) futóműve nem komálja ezt a gumit
-a két gumi mivel ennyire eltérő nem komálja egymást
-vagy egyszerűen ezek az esőgumik igy szárazon ezt produkálják? (ezt kicsit kétlem, mert egy FZ6-on két Pirelli Diablo Rain-párban ugyan de semmi ilyet nem produkálnak 200 felett sem
Van valakinek épkézláb ötlete?
Itt az új gsxeres pólóterv...jól áll rajtam nagyon! , ,
Na hát röviden ezért vennék kizárólag ilyen irritálós gyertyát a plasztik libakergetőmbe...
Rendes kis szarcsimbi vagy!
Annyiért adom. Kell?
Ez nagyon jó gyertya! Az utolsó adaggal majd 40000 -et mentem el!
12000 Ft -ot megér a 4 db!
Próbálj valami ilyet......