Rendeltem úszótalpat, amit úgy hívnak, hogy komphajó. Viszont tegnap árakat még nem találtam a Barcelona - Ibiza vízi útra. Nagyjából már összeraktam fejben a tervezett költségvetést (meg a ráfordítandó munkaórákat, lehetőségeket ), egyedül ez a darabka hiányzik még.
Repülést elvetettem. Olcsóbban kijövök, ha két keréken legurulok, minthogy repítem a Gixxert is.
Szia! Nekem van. Olyan katasztrofális nagy változást ne várj tőle,de azért lesz. Az árát mindenképpen megéri! Legalábbis szerintem.
Viszont nem eredményez fogyasztás csökkenést:) 1 akár 2 liter + is tapasztalhatsz, pályán.
Őszintén szólva én olyan egetrengető nagy különbséget nem vettem észre. (Igaz, én az Ago-tól vettem a HealTech X-Tre Power Box-ot, de ugyanaz a kettő tulajdonképpen.) Ha csak közúton használod a motort, nem versenyzel, akkor szerintem felesleges. Ha plusz nyomatékot akarsz, akkor inkább előre rakj fel egyel kisebb lánckereket, attól sokkal erősebbnek fogod érezni a gépet. Tapasztalat!
Sziasztok. A segítségetekre,tapasztalataitokra lenne szükségem. Egyre több helyen olvasom a prop tech által forgalmazott környezetvédelmi tiltást kiiktató "speedbox-ot".Laikusként állok a történethez, hasznos,érdemes? Egy "átlagos" utcai felhasználó ki tudja használni? A motortuningok közül az egyik legolcsóbbnak mondható, de igaz rá a mondás , olcsó húsnak...? Aki esetleg használta/használja mondana hozzá pár építő jellegű mondatot? Segítségeteket előre is köszönöm.
http://youtu.be/QFQ4U6fQj2k
Repülést elvetettem. Olcsóbban kijövök, ha két keréken legurulok, minthogy repítem a Gixxert is.
Amúgy sardenia jobb sziget ahogy olvastam.
Motoros szempontból.Zene meg tökmindegy.Valami kornyikáljon hogy el tudjak aludni.
Viszont nem eredményez fogyasztás csökkenést:) 1 akár 2 liter + is tapasztalhatsz, pályán.
Őszintén szólva én olyan egetrengető nagy különbséget nem vettem észre. (Igaz, én az Ago-tól vettem a HealTech X-Tre Power Box-ot, de ugyanaz a kettő tulajdonképpen.) Ha csak közúton használod a motort, nem versenyzel, akkor szerintem felesleges. Ha plusz nyomatékot akarsz, akkor inkább előre rakj fel egyel kisebb lánckereket, attól sokkal erősebbnek fogod érezni a gépet. Tapasztalat!
Hovamész?
Nordkapp?
Csak nagyon szarul....