Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha csak nem tudom minek hivjak,jo lenne itthon is utanna erdeklodni.koszi
Dehát több mint 600 Km volt.
140-es gumi is elég lenne
Te is észrevetted?
Miért nem támogatjátok szegény srácot? Nem értitek a lényeget.. 500 köbcentisnél mindenképpen nagyobb motor kell neki, lehetőleg idomos.. de lényeg hogy raj legyen, és visítson.. mint az igazi motorosoknak, de azért ha a rendőr megállítja mégse legyen gond. Igazi felnőttes magatartás..

Én úgy imádom nézni ahogy bukdácsolnak a forgalomban a 18-20 éves, rutintalan első motoros 600-as sport tulajdonosok. Tök szórakoztató.. Hát még amikor büszkén feszítenek a parkoló motor mellett, aminek ilyen ordas majrécsíkja van. (kép illusztráció, nem volt nehéz ilyet találni ...)
Z750-ből is van. De gixxerből ilyet nem tettek forgalomba magyarországon. Legalábbis én nem hallottam róla, az itteni eladások mind full powerrel mentek..
De hogyhogy R6-ból meg van?
Nem csak ebben a topikban nem fog találni. AK-s gixxer nincs, forgalmazó nem csinált ilyen módosítást a gixxereken, és utólag meg elég bajos..Csak Ő se olvas vissza
milyen gyér lenne már egy valóban 25 kw-os gixxer?
Visszaolvastam és úgy tűnt az a terved, hogy csak papíron legyen AK-s a motor. Persze ha valamit félre értettem én kérek elnézést. Erősen kétlem, hogy ebben a topicban fogsz magadnak találni ilyen motort.
A hahun nézted már?
oké, na akkor offoljunk tovább
Ha van 7év tapasztalatod, akkor legyen 5perced és olvass vissza. Nem azt írtam, hogy kinek mi a véleménye,meg hogy ki akar kioktatni,hanem hogy 600-as Ak-s gixert keresek.
Azért köszönöm a tanácsaitokat, ha lehet másnak is tartogassatok belőle,mert én már jóllaktam velük.
Egyszer azért megnézném milyen hullafehér lesz egy túlélt sajáthibás befosatóson.
Nagyon gyorsan zajlanak az események olyankor.
Nem a vasárnap délután kerülünk 3-asban egyet a falu körül stílusúra gondolok hanem mikor jön villámgyorsan egy 200 méteres szakadék korlát nélkül.
És nem tudjuk mit tegyünk.
Elmondom, hogy miért ellenséges itt mindenki. A nagymotoros karrieredet törvényszegéssel akarod indítani. Csodálkozol, hogy nem tapsolnak hozzá? Ha igen akkor komoly bajok vannak a helyzetfelismeréseddel.
Nem vetted észre hogy segíteni akarunk?
7 év sportmotor.hu tapasztalata a következőt mondatja velem.
1. 5 éven belül nem vesz nagymotort: 50%
2. Vesz motort majd az első szezon után nem hallunk többet felőle vagy árulva lesz a törött motor ill. alkatrészt keres hozzá: 30%
3. Vesz motort majd 1 szezon múlva közli, hogy gyenge és 1000-es kell neki: 10%
4. Vesz motort és 3 év múlva 35 000 km lemotorozása után lecseréli nagyobbra: 10%

Mindegyikre tudok több nicknevet is mondani. A legjobb az amikor visszaolvasod a ZX-10R vagy GSX-R 1000 topicot olyan 2006 tájékáról ahol a 20 éves srác véres szájjal üvölti, hogy márpedig ő 10 ember véleményével szembe menve is 1000-es motorral fog kezdeni majd ha most rákattintasz a nickjére még mindig S51-es típusjelzést látsz a motorom felirat mellett.
Na köszönöm a sok biztatást.
Befejezzük végre az adok-kapokat?
Inkább segítene kellene egymást, nem egyből nekiesni. De ezek szerint már ez se megy. Csak gratulálni tudok.
Te tudod főnök.Szerencsére messze vagy.Így azért kicsit nyugodtabb vagyok.
Erről ennyit. Hajrá.
igen, itt szoktam tologatni az udvarom előre-hátra. ja meg néha felülök rá, de előtte rászíjazom magam nehogy leesek-.-"
Tévedtem 800 köbcentit.
Nézd, 16 évesen mindened van csak rutinod nincs. Már a hozzászólásaidból is látszott hogy fiatal vagy, nem vagy tisztába a jogszabályokkal, nem ismered a motorokat, mikből milyen van, ez a tapasztalatlanságra, fiatal korra vall.. Mivel most akartál volna venni nagymotort, könnyű kitalálni hogy eddig közúton nem igen közlekedtél nagymotorral, hisz nincs is rá jogsid, hogy is közlekedtél volna.. Maradt volna az hogy pályán szereztél rutint nagymotorból, de mivel kisvárda és környékén nagyon nincs motoros pálya (csak rabócsiring de az kicsi pálya) így nem is igazán lett volna hol megszerezni a rutint..Illetve elég sok pályázós embert ismerek névről, de valahogy téged nem, így feltételezem hogy pályán se igen jártál nagymotorral.. Szóval aki az eszét használja annak kb 1 perc összerakni hogy egy túlbuzgó fiatal srác lehetsz aki álmodozik.. Nincs ezzel baj, de hidd el, a te érdeked is hogy a korosztályodnak megfelelő motoron ülj..
Saját 34le, gyakorló motorom 600-as srad. De mivel nem az enyém (fateré) nem is olvashatod az adatlapomon.
Hátuti hogy a faternak van ZZR1400-a és már ment vele sokat.
Látom az adatlapját de jobb tisztázni a dolgot.