Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mielőtt ezt a fals információt is beégetnénk a köztudatba, itt egy kalkulátor amivel ki lehet számolni mennyi a vám és az áfa..
http://www.dutycalculator.com/...
Terméktípusonként eltérő hogy mit és hogy vámolnak (van-e vám egyáltalán)
Elég sokat rendeltem már külföldről, szóval 100 dollár felett lehet számítani vámra és áfára terméktípustól függően..Akinek rendelek mindig el is mondom hogy úgy kalkuláljon, ha még sincs vámolás akkor mákja van, ha meg van akkor legalább számolt vele..
Német piacra gyártott EU minőségi és biztonsági szabvány szerinti kivitel
átlagosnál hosszabb élettartama és tárcsakímélő tulajdonsága kiemeli a hasonló termékek közül
közúti használatra optimalizálták és a hagyományos, lágyabb fékérzetet kedvelők részesítik előnyben
az EBC karbon-kevlár fékbetét meghatározó az organikus fékbetétek (szerves anyagokból készült), piacán
High-Tech gyártási technológia, szén és kevlár szálak precíz » tovább »

6 770 Ft
BővebbenBevásárlólistára
feldolgozásának végeredménye ez a termék
motoros magazinok többszörös teszt győztese és féktechnikai termékek innovációs díjnyertese
mentes minden egészséget károsító anyagtól, TÜV és ECE90 regisztrációval rendelkezik
Inkább 130-150 közt kezdik.
mi a típusa? Mert ha a HH akkor nekem csalódás volt, Brembo vagy Lucas (utóbbi nekem jobban bevált)
és eről mit tudtok?
Én már rendeltem ilyet, kívülről szép, belülről csúnya, illesztések nem mindig pontosak, aki olcsót akar és jót annak inkább a pályaidomot javaslom, bár ott a lámpákat ki kell vágni.. Az utángyártott idomnak az az előnye hogy úgy kell felrakni mint a gyárit és ránézésre gyári állapotú a motor. Csodát nem kell várni mondjuk tőle, főleg ha gyári színt akar az ember venni, azok nem színhelyesek, nekünk is le kellett fújni a tankot a megfelelőre, bár patentül meg lett oldva..
Akkor mások után hazudtam!
na most akkor mennyi hát ha itt van nállam? ép most néztem pálya idomot kompletten 35hufde ha gyárit vagy után gyártotta is tudnák szerezni gyári szinben az jobb lenne
én meg tapasztalatból mondom hogy vámolják 100 dollár felett..
Én úgy tudom az e-bayes faszikáktól hogy nem mindig vámolják a cuccot, sőt nagyon ritka.....
Az árra azért rá kell számolni a vámot és az áfát is..
nem rosszak...........sárga-feketét nem találtál?
viszonylag nem drága..... magyar pénztárcához képest drága
De fasza színkombinációk vannak!
mennyi egy olyan idom szett?
Én meg arra gondoltam, hogy ha egyszer majd úgy állok anyagilag, akkor megveszem rá az Ebay-es sárga-fekete idomszettet!
A forgalmijában úgy is 02 sárga van! :D
Szóval gond egy szál se!
Ja de :D Nincs most még rá lóvém! :D
én le hajigálnám a helyedbe
Igazság szerint a Tank volt csak az ő eredeti színe!
A fehér részek fényezve vannak házilag, aminek meg is lett az eredménye!
Egy rekesz sör után különbet okádok, mint ezek "fényeznek"!
De sebaj!
Haladjon rendesen, tudjam nyomkodni a gombokat, akkor már nem lesz gond azt hiszem!
A belső adottságai nekem is jobban tetszenek, mint a külső, de azon könnyebb javítani!
Ebben a szezonban még így marad, de majd télen rendes fényező kezelésbe veszi az idomokat!
Köszönöm szépen a jókívánságot!
Üdv.: Béci
Gyorsabban mennnyé és még jó is lesz!
első teló csuszo persely
Megoldás hogy csak egyenesen menj és csutkagázon.Akkor nem nyikorog vagy ha igen nem fogod hallani.
sziasztok van egy K2es 600gsxr gépállatom :) annyi a baj vele hogy mostanság kanyarban ha lassan meek akkor pici nyikorgó hangot add az eleje, kb 30-40km/h óra körül, ilyen szerpentinenses részeken, valaki tud segíteni? csapágyas vagy mi? nem ráz meg nincs semmi extra csak ez a hang, előre köszi
A Tank szerintem nem az övé volt, vagy a többi idom :D
sok baleset mentest