Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is várom a te vizsganapod.
punnyatt egy banda ez mindenki lovagol.........csak én várom a vizsga napom
Hi!

Raktársöprésből maradt egy vadonat új kuplung tárcsába való fémlapka szett. Amihez jó :

GSX-R 600 '99-'00

Fél ár latt 4000FT-ért eladó

jedis@freemail.hu
Kéne azt is.

Lassan 10e-res szervíz.
Te Dabason laksz?
Hallom kihalt a fórum!

Mindenki motorozik?

Akkor jöjjön pár szép részlet a csodás K6-ról!
Ezen már én is gondolkodtam.
Na mi a helyzet arcok?
Múltkor még láttam dolgozni, egy ázsiai repedés egyensúlyozott a póznáján, de az lehet valami archív felvétel volt ,

Traktort még húzhat vele!
Rocco papa már ki öregedett szobacica bár akkora a pöcse lankadton minta kettőnké összetéve de a szeroidok és a inyekciok már ki nyirták neki ugy hogy max csak brunyálni hejetesithet
Sziasztok!
'98 ashoz keresek önindítót!
Ez sem rossz...
Jaja....ebből a 8,5cm -ből már tudnék bérelni egy Rocco -t aki a faszdublőröm lenne, mikor a randi a csajjal már ott tart (mondjuk sok lóvéval már úgy is én döntöm el mikor tart ott a randi.... ) jól megszeretgetem (megszeretgettetem... ).
KÖZBEN még lenne időm egyet motorozni is! ,
Aztán a teremben, miközben bicepszeznék a műanyag lábtörlővel, (mint Gálvölgyiék...) nyomhatnám az okosságot, hogy én már nem dugok, csak dugatok.....
Valójában minden pénzem elmotorolnám....tehát saját magam tenném boldoggá a 8,5 cm -emmel!
gyárilag 7,5-es kell bele, én nem ajánlom hogy magad csináld, vidd el ide:
http://www.zenithracing.eu/
fuch racing villaolajat tesz bele, 15ért megvolt olajjal együtt nekem az első villa olajcsere..
Inkább evvel

American Express
szobacica még a 8,5-senti is elég
Bocsi szobamotoros, hogy eddig nem írtam, csak míg te rángattad a répát otthon, én addig gyűjtöttem a milliárdokat öcsém!(melóztam)
Hidd el, hogy egyszer fogom csak beállítani azt a kibaszott váltófényt, aztán utána nekiállok motorozni!
csak amíg nincs itthon a motor, addig muszáj bomlasztanom az agysejtjeidet valamivel, ne hogy eltunyuljon a humorérzéked!
Jó arc lehetsz a mindennapokban az fix!
Na majd egyszer ha oda jutunk, kerülünk egyet!
Ha TE is benne vagy!
Jó ne legyél addig se!
Azt kaputelefonról inkább
Jóéjt Csimpik!
Autómosóban bőrruhában egy 3-as mosást!
Nekem a csajok azt mondták, hogy a 11 az nagy!
Lehet, hogy eddig hazugságban éltem?

Nembaj....vígasztalódom a hónod alatt ,

Denemár..... 11 az ugye tényleg nagy.... , !
1 vagy 2 bummedlit?
Te nyertél!
elég gázkár a 11 szoba cica de meg engedem hogy be dugd a hónom alá