Rocco papa már ki öregedett szobacica bár akkora a pöcse lankadton minta kettőnké összetéve de a szeroidok és a inyekciok már ki nyirták neki ugy hogy max csak brunyálni hejetesithet
Jaja....ebből a 8,5cm -ből már tudnék bérelni egy Rocco -t aki a faszdublőröm lenne, mikor a randi a csajjal már ott tart (mondjuk sok lóvéval már úgy is én döntöm el mikor tart ott a randi.... ) jól megszeretgetem (megszeretgettetem... ).
KÖZBEN még lenne időm egyet motorozni is! ,
Aztán a teremben, miközben bicepszeznék a műanyag lábtörlővel, (mint Gálvölgyiék...) nyomhatnám az okosságot, hogy én már nem dugok, csak dugatok.....
Valójában minden pénzem elmotorolnám....tehát saját magam tenném boldoggá a 8,5 cm -emmel!
gyárilag 7,5-es kell bele, én nem ajánlom hogy magad csináld, vidd el ide: http://www.zenithracing.eu/
fuch racing villaolajat tesz bele, 15ért megvolt olajjal együtt nekem az első villa olajcsere..
Bocsi szobamotoros, hogy eddig nem írtam, csak míg te rángattad a répát otthon, én addig gyűjtöttem a milliárdokat öcsém!(melóztam)
Hidd el, hogy egyszer fogom csak beállítani azt a kibaszott váltófényt, aztán utána nekiállok motorozni!
csak amíg nincs itthon a motor, addig muszáj bomlasztanom az agysejtjeidet valamivel, ne hogy eltunyuljon a humorérzéked!
Jó arc lehetsz a mindennapokban az fix!
Na majd egyszer ha oda jutunk, kerülünk egyet!
Ha TE is benne vagy!
Jó ne legyél addig se!
Raktársöprésből maradt egy vadonat új kuplung tárcsába való fémlapka szett. Amihez jó :
GSX-R 600 '99-'00
Fél ár latt 4000FT-ért eladó
jedis@freemail.hu
Lassan 10e-res szervíz.
Mindenki motorozik?
Akkor jöjjön pár szép részlet a csodás K6-ról!
Traktort még húzhat vele!
'98 ashoz keresek önindítót!
KÖZBEN még lenne időm egyet motorozni is! ,
Aztán a teremben, miközben bicepszeznék a műanyag lábtörlővel, (mint Gálvölgyiék...) nyomhatnám az okosságot, hogy én már nem dugok, csak dugatok.....
Valójában minden pénzem elmotorolnám....tehát saját magam tenném boldoggá a 8,5 cm -emmel!
http://www.zenithracing.eu/
fuch racing villaolajat tesz bele, 15ért megvolt olajjal együtt nekem az első villa olajcsere..
American Express
Hidd el, hogy egyszer fogom csak beállítani azt a kibaszott váltófényt, aztán utána nekiállok motorozni!
csak amíg nincs itthon a motor, addig muszáj bomlasztanom az agysejtjeidet valamivel, ne hogy eltunyuljon a humorérzéked!
Jó arc lehetsz a mindennapokban az fix!
Na majd egyszer ha oda jutunk, kerülünk egyet!
Ha TE is benne vagy!
Jó ne legyél addig se!
Lehet, hogy eddig hazugságban éltem?
Nembaj....vígasztalódom a hónod alatt ,
Denemár..... 11 az ugye tényleg nagy.... , !