Szerintem innentől tárgyaljunk facebookon. Ott gyorsabban tudunk értekezni, ha van eredmény.
Ami viszont most biztos, hogy a jövőhét teljes egészében kiesik, tehát akkor nem tudok az abroncsokkal foglalkozni.
Sziasztok!
Szombat óta büszke tulajdonosa vagyok egy K5-ös 600-as Gixxernek!
Beletiportam 300km- igáig, de azt hiszem nem lesz gond a kis kurvájával! :P
Szobamotoros kollégának üzenném, hogy bitang módon szarrá nyomkodtam azt a 3 gombot a műszerfalon! :D
Jobb ha te is kipróbálod, nem annyira őszinte mosolyt csal az arcodra, mint egy gyíkrántás, de azért élvezhető! :D
A váltófényt sikerült beállítanom, köszönöm szépen a hozzá értőnek aki segített!
Találkozunk az utakon!
Széles utat!
Sziasztok!
( A képen nem az anyum bicója a lényeg)
ja és rád is sor kerül már csak 9 hónap ugyhogy a mostani nállam talin még hagyom magam......ugy hogy minden lehetőséged éld ki de jövőre nállatok már a sötét ótóval megyünk
mert 96-ban pont bele estem ebba a kategória osztásba........de nem is érdekelt mert 125-ös etz- volt aztán már jöttek a nagyobbak és akkor csak különbözetit kellett volna tennem,de vagy idő,vagy pénz hiányba ne csináltam na meg volt hogy sok időre be volt vonva a jogsim és csak 1 párszor akartak eg állitani de már most házhot jönnek és csengetnek hogy hol a motor........mondom alszik
Bogyeszkám Zsuskát "megtanítottad" autót vezetni
Cserébe Ő majd megtanít motort vezetni
Tuti a vizsga
Azé biztonság kedvéért vigyél egy demizson panyolai elixírt a vizsgabiztosnak
nem bakker és be is szoptam a külömbözeti vizsgával........mert nincs,hiába va A1-em,ujra kell vizsgáznom mindenből teljes áron mint ha nem is lenne az A1 25-már forgalomi vizsga........ha sikerül
Ami viszont most biztos, hogy a jövőhét teljes egészében kiesik, tehát akkor nem tudok az abroncsokkal foglalkozni.
Szombat óta büszke tulajdonosa vagyok egy K5-ös 600-as Gixxernek!
Beletiportam 300km- igáig, de azt hiszem nem lesz gond a kis kurvájával! :P
Szobamotoros kollégának üzenném, hogy bitang módon szarrá nyomkodtam azt a 3 gombot a műszerfalon! :D
Jobb ha te is kipróbálod, nem annyira őszinte mosolyt csal az arcodra, mint egy gyíkrántás, de azért élvezhető! :D
A váltófényt sikerült beállítanom, köszönöm szépen a hozzá értőnek aki segített!
Találkozunk az utakon!
Széles utat!
Sziasztok!
( A képen nem az anyum bicója a lényeg)
Cserébe Ő majd megtanít motort vezetni
Tuti a vizsga
Azé biztonság kedvéért vigyél egy demizson panyolai elixírt a vizsgabiztosnak
Hova kellene?
Amúgy f..szé kell tökölni az A1-el..............rögtön A azt csácsumi.
Ja és nekem már megvan mondtam már?