Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejelölsz?
Szerintem innentől tárgyaljunk facebookon. Ott gyorsabban tudunk értekezni, ha van eredmény.
Ami viszont most biztos, hogy a jövőhét teljes egészében kiesik, tehát akkor nem tudok az abroncsokkal foglalkozni.
Eléggé nem összeillő a szine.
Sziasztok!
Szombat óta büszke tulajdonosa vagyok egy K5-ös 600-as Gixxernek!
Beletiportam 300km- igáig, de azt hiszem nem lesz gond a kis kurvájával! :P
Szobamotoros kollégának üzenném, hogy bitang módon szarrá nyomkodtam azt a 3 gombot a műszerfalon! :D
Jobb ha te is kipróbálod, nem annyira őszinte mosolyt csal az arcodra, mint egy gyíkrántás, de azért élvezhető! :D
A váltófényt sikerült beállítanom, köszönöm szépen a hozzá értőnek aki segített!
Találkozunk az utakon!
Széles utat!
Sziasztok!
( A képen nem az anyum bicója a lényeg)

Elvileg 1 hónapon belül elviszem hozzá az Apám motorját. Ha akkor van valami jó D211GP-d akkor megnézném.
Mint a tenyeremet.
Lecsót ismered?
Hát már pár éve igen. Ősdabasi vagyok.
Üdv mindenkinek! Keresek Suzuki gsxr 600 k1 idomcsavart 4db kellene és lehetőleg szolnok,vagy környéke! Köszönöm!
Most hoztam egy tankot motorra..............nemelég az?
akko ne nézd inkább halgasd a 3 hengert
Kisülne a szemem 1 óra után.
akár 1 örökké valóságig
nem baj de 3szor kapja vissza kend éntőlem
Nem kell csak kényszeríteni hogy két napig nézze a motorját egyfolytában.
Akkó négy napik pofozlak egyfolytában
ja és rád is sor kerül már csak 9 hónap ugyhogy a mostani nállam talin még hagyom magam......ugy hogy minden lehetőséged éld ki de jövőre nállatok már a sötét ótóval megyünk
Pipikém a kulacsok már el készitve ha nem lessz hatása max fejbe vágok mindenkit az üveggel
mert 96-ban pont bele estem ebba a kategória osztásba........de nem is érdekelt mert 125-ös etz- volt aztán már jöttek a nagyobbak és akkor csak különbözetit kellett volna tennem,de vagy idő,vagy pénz hiányba ne csináltam na meg volt hogy sok időre be volt vonva a jogsim és csak 1 párszor akartak eg állitani de már most házhot jönnek és csengetnek hogy hol a motor........mondom alszik
Bogyeszkám Zsuskát "megtanítottad" autót vezetni
Cserébe Ő majd megtanít motort vezetni
Tuti a vizsga
Azé biztonság kedvéért vigyél egy demizson panyolai elixírt a vizsgabiztosnak
Szólok az érdekedben.
Hova kellene?

Amúgy f..szé kell tökölni az A1-el..............rögtön A azt csácsumi.

Ja és nekem már megvan mondtam már?
nem bakker és be is szoptam a külömbözeti vizsgával........mert nincs,hiába va A1-em,ujra kell vizsgáznom mindenből teljes áron mint ha nem is lenne az A1 25-már forgalomi vizsga........ha sikerül
Mé a nem túl szép citromsínű gixxerhez jogsit nem adtak?
akkor már ketten várjuk 25-és onnantól szabájos a közlekedés részben