Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy elveszítem az ülésemet?
Zoli32 kösz szépen reménykedek benne :D
Aztán csuklik 2x-3x és lehet tolni...................olt már nekem is....................kellett 1,5 liter ásványvíz mire helyrerázódtam.
Elkezd világítani még megy 70km lájtosba.

06705850436

Nekem egyben van az első a hátsóval.
Zoli32 megtudod nekem kérdezni tőle hátha?
Aztá csuklik 2x-3x és lehet tolni.
K4 csak világít.
Ricsinek a bontóban tuti van.
K2re nincs valakinek egyfelesleges ülése?
Üdv. Hattori - Hanzo! Látom Te is K4 600 tulajdonos vagy. Egy kis infora lenne szükségem a tank visszajelzővel kapcsolatban. Neked is csak simán világít a visszajelző,vagy villogni is szokott? Nekem egyből világít, de nem villog.Több ismerősnél /újabb kiadásnál/ villogásal kezdi és ha már nagyon kevés akkor világít csak. Mit tudsz hozzászólni?
Nekem még alakítani sem kellett................bár most borzoltam a fizimiskáján.
én ezért szeretem idom nélkül és a kényelemől a pazaz és az állitható lábtartó már elegendő számomra
gondolom nagyobb a teknő mert K1-600,2800ml
Úgy hogy nem kéne elfelejteni.
Volt itt aki ezt tette.
Nem tartom túl praktikusnak a mindennapokban.Nem azért mert rossz hanem sajnos a kényelem miatt.

És ha valaha is idomos gépre fájna a fogam (szerintem pályára ha felnövök odáig valaha) akkor ilyen lesz.
Hogyan kell szigorúan betekerni? Két homlokráncolás közben mondjon valami ilyesmit: Ha megint megszakadsz, elfenekellek! ?
Gépenként változó! Az enyém 3.8 Liter szürővel együtt! K4-600
há mé?
ha te mondod...................a büdös életbe nem fog lenni ilyenem.
szerintem meg nem nem rég cseréltem olajat mindenestől és 2liter 8 decit ir(2800) anyi is kellett
Szerintem a szűrő nélküli töltés.
elvileg rá is van irva a deklire
Huáááá.
Na Szevasztok pénteken összeraktam a bicajt!
Minden rendben,megy mint a csiga az akácerdőben!