Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem..............viszont az a vascső hótolótartó meg a kacsacsőr az erl4ején bassza a szépérzékem.

Egy fajin hűtőtakaró és egy 2011-es gsr750 féle lámpaidom már jól állna neki.

Meg egy kevésbé fancsali szín.

Monnyuk fehér.
nem ke..........terelgezsd csak.......vigyázz nehogy szét szaladjon
rendbe van az én igy szeretem pár napja próbáltam ki 1 gyárit görnyedjetek csak,az valo nektek
Ha kell 1 kis dino szolj batran!
Az enyemben egesz csorda van!
400 m en 9:00
Inkább szedd rendbe azt a ványadt citromot.
használom a fejem hazsgatok
9-as?az meg mi?valami rajt szám?
Gyurcsók után szabadon így megaszondodmondod?...................Ejj te valamit tucc.
Szerencsed!
Kulomben lealaztalak volna a 9esemmel!
válaszoltam
Bacod!
Mar nem is valaszolsz miota szutyukid van!?
Szevasztok!
neked az ecu-val lesz gond
ha nem kap eleget nem tilt simán el fogy és fuldokol
C00 Nincs hiba
----------------------

C11 Vezérműtengely helyzet-érzékelő vagy áramkör hiba A jel nem éri el az ECM több mint 4 mp. kézhezvétele után az indító jelet.
A CMP érzékelő vezetékeit és mechanikus alkatrészek. (CMP érzékelő, a beszívott cam pin, vezetékek / csatoló kapcsolat)
C12 Főtengely szenzor helyzete vagy áramkör hiba A jel nem éri el az ECM több mint 4 mp. kézhezvétele után az indító jelet.
A CKP érzékelő vezetékeit és mechanikus alkatrészek. (CKP érzékelőt, vezetékek / csatoló kapcsolat)
C13 A beszívott levegő nyomásérzékelő hiba Az érzékelő termel következő feszültség. (0,5 V
ezeket lehet számítógépre dugni ?
mármint úgy hogy ne csak a hibakódot lehessen kiolvasni
mert hibakódot nem ír ki csak a C00 és ugye azt jelenti, hogy nincs hiba
Nem hívni................odavinni................megcsinálják...........
....fizetsz.................mindenki boldog.
prop tech et is felhívtuk és mondták hogy attól az elektronikától nem lehet
Figyelj én abszolúte nem vagyok szakember de, hogy itt nem a benzin fogy el az számomra nyilvánvalónak tűnik. Tök simán felpörög aztán, mint ha szimplán ott lenne a szabályzási fordulat. A helyedben mielőtt nekiállok AC-t venni elvinném egy szakemberhez. Ki tudja mit heckeltek azon a motoron.
bocsánat a telefonos minőségért: http://youtu.be/7V6o8Rfzp-o
Az jó lesz.
rögtön csinálok egy videót aztán felrakom
Egész pontosan mit csinál a motor? Mert a letilt "vadadadada" és az elfogy a benzin és nem megy tovább nem ugyan az. Arról nem is beszélve, hogy ha kevés a benya attól még üresben le kéne dadognia.