Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lemaradtál öcskös,az mán az enyim!
Itt mindegy,milyen olajat használsz,úgyse lesz jó Grat a motorodhoz Én Repsol Racing 10w50-et töltöttem bele idén.
Sziasztok!

Tegnap lettem Gixxeres:) ti milyen olajat használtok?
Nem tudom hogy mikor volt kiszedve a teleszkop,nem reg vettem a motort ,meg kell kerdezem regi tulajt.
Fektarcsa nincs deformalodva.. de,volt 2 nagyobb katyu is miota nalam van.. jovoheten viszem szerelohoz
erre a kattogo hangra lettem volna kivancsi hogy mitol van
Egy kis képzelőerővel biztos így fogod látni,ha adsz rá egy melltartót,meg iszol mellé egy kis pálinkát
Csak ha Zoli így néz ki
Cseréljünk. Odaadom érte Zolit. Jó,tudom nem éri meg neked,majd a következő hónapban kapsz még valamit mellé De akkor már a veder is kell
Hogy lehet ilyet mondani.Add el neki.
ammán kuka
Volt teleszkóp kiszedve,szervizelve?Kormánycsapágy rendben?Féktárcsa nem üt,deformálódott?Nem fogtál egy büdösnagy kátyut?
Sziasztok! lenne egy kerdesem
Mitol van a razas nagyobb fekezeskor ? attol lehet hogy a teleszkop nincs jol bealitva ?
meg par napja vettem eszre mikor lassabban mentem egyenletlen uton,hogy a teleszkoptol kattogo hangok jonnek ? mikor allo helyzetben megmozgatom a kormanyt fel/le akkor "kattog" a teleszkop
Egész jók,ha 4 a gyári profil.
És a hagymát hogyé adod?
az R1-nek gyárilag elővan irva
Bt003 medium 120-as első
Az új első és hátsó gyári profilmélysége 4mm.
Párban eladó, 25.000 Ft
BT003 medium keverék 190/55
Sziasztok, kis segítség kellene. Gsx-r 600 K5 gyári futómű beállításának menetére lenne szükségem.( gyári alap beállításokat szeretném visszanyerni) Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv!

Technikai kérdésem lenne, hátha van olyan aki tud segíteni!
Napokban ültem egy 2007 es CBR 600 RR en, illetve kb 3 hónapja egy 2010 es GSX-R 600 on.
A hondán ülve meglepetés volt a majdnem "túrás" testhelyzet. A gsx r ről arra emlékszem, hogy enyhe bokafogás volt, mire elértem a csutkákat. Ha esetleg van valakinek mindkettővel tapasztalata az érdekelne, létezhet-e hogy a honda egyenesebb testtartással vezethető(magasabb kormány, vízszintesebb csutkák), mint a gixer, vagy csak én emlékszem rosszul.
Előre is kösz a válaszokat.
2 deci olaj miatt ne aggódj akkor van baj ha már 1litert eszik 1000kmeren amúgy meg minden motor eszik olajat
Sziasztok! Kérdeznék tőletek. Arra lennék kíváncsi kinek mennyi olajat fogyaszt a motor , főleg a srad-ok mert nekem is az van, 99-es 750-es. Nekem durván használva kb 2 deci/ 1000 km full szintetikus olajjal (castrol power1 racing). Több havernek is Srad van, ők is töltögetik rá, csak nem nézik mikor mennyit. . . A motor amúgy kitűnő műszaki állapotba van, ezek mind csipegetik, csak összehasonlításképp érdekelne. Köszönöm!
Az előző tulajok.
Sziasztok úgy néz ki egy 98-as srad jön hozzám kéne egy kis segítség hogy mire kell figyelni 59000 km van benne hangja szép igazából mi a típushiba szervizelés megbízhatóság köszönöm
Sziasztok! Gsxr 600K2-höz a következőkre lenne szükségem:

-Fejidom
-Lámpa
-Elsőteleszkópok
-Bal oldalidom
-Bal oldali levegőbeömlőcső
-Elsőfékolajtartály
-Kuplungkar
-Sárvédő

Előre is köszi..!