Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Papa!
Szépen fel lett csicsázva, olyan fasza fényezése van, hogy ha netán rávernéd, lepereg gyorsan, izibe!
A macskák kikerültek a kapuajtó utcai oldalára, igen.
Szia!
Ilyen olcsó?
Kicsit többre is értékelhette volna a biztosító a bundádat!
Biztosítós gondolta : Ennek 3 hengeres csak a motorja? az lehetetlen, olyan nincs...biztos valami szobadísz lehet, akkor elég lesz 11e egy évben érte.
Szia Kicsi!
Szépen felcsicsáztad a motorkádat?
Biztos ocsmány lett, de jó lesz az neked vidékre...
Úgy látom elkezdtél vele közlekedni, és kijutottál vele a kapuajtó utca felőli oldalára már végre!
Macskák bagzanak már a nappaliban?
Na rojtollak aranyom....!
Beragadt a szomszédbaaa?, vagy a szomszédasszonyba....nemmindegy!
Nem értesz hozzá az a baj...látszik a szemed homályából a bizonytalanság....te traktorszerelő.
Mármint nem a szomszédasszonyhoz nem értesz.....
Csumidázlak bugyibogyim!
Honnan tudod, hogy csákknorisz megcsinált?
A rohadék azóta vissza sem hív... , ,
Pedig : micsodaaa éééjszaka vóóóólt!
A szalonnát a bokámra kötötték kiskoromban, hogy legalább a falusi kóborkutyák játszanak velem...
"Hét sebesség után már csak a nyolc általános kellene...."

Ez a mondatod kiütött a székből, úgy röhögök baszod!
Fizeti a rossznyavaja.Jónekem.

11e egy évre.
én vagyok a paratszt te? nem te fényesited a motorodat,egy darab szalonával? hogy Csák Norisz húzzon a pöcsére
Szia Szobacicus!
Nem fogod elhinni,de még nem raktam össze!
Nem volt időm,utána pedig beragadt a szomszédba a garázsba!
Elutaztak,én meg nem hoztam át magamhoz!
Szia KrokiBroki!
Na mi a helyzet az "új" generátordeknivel? he? Csúszik úgy, mint az előző?
Inkább a 8 doboz HEINEKEN csússzon befelé, mint a motor a porban...
Milyen az új olaLY? Hangos vele a hetedik sebesség, vagy már elcsendesült?
Te 4 osztájboxos....teeee...
Wáháháháháhhááááááááááááááááá!

Estin könnnnyeb az általános 4 osztáj!
ROLYTOS.... beszarok ,
Előszőr írni-olvasni....aztán motorozni...DSZKEXIÁS PARASZTGYEREKEK!
Te hétsebességes simsonbowdenes fokozatkijelző...teeee....
Hét sebesség után már csak a nyolc általános kellene....
kecskebogyó.
Kedves gibbonkula!
Nagyon ügyes kis retardált gecigombóc vagy, hogy ilyen ügyesen megoldottad a rojtoltbojtolt szarod....
Seggfejt =seggfejet? Vagy meg akarod fejni a seggem?
DSZLEKSZIÁS=DISZLEKSZIÁS..... tudtommal náluk nem megy az írás sem....
Figyi! Attól , hogy te egy kis korcs vagy, attól a magyar nyelvet még nem kell korcsosítani! ,
Na eriggyé szépen, oszt nyálazd meg a rojtolt bowdenem! ,
Remélem nincs harag....de ezzel a gibbonkulával nagyon elégedett vagyok!
Hello!
Az 1mm mozgás még belefér.Az gyárilag is mozog.Amikor be melegszik akkor nem fog mozogni.Az új gyári is mozog.Mondjuk nem ekkorát.
Mindjárt lesz,csak szépen kell nézni
nincs
Erről annyit,hogy tavaly netrisken néztem,KnH volt a 2. legolcsóbb (első olcsóbb volt kb 2ezerrel,de ott nem volt negyedéves lehetőség). Megugrott a dulájára idén,és nem tudták megmondani az okát.. (Kb a nagyváros,a tavalyi balesetek,a bejelentett nagymotorok a városban,a korom,Vikike meg a fene tudja még mi szólt közbe) Ja,és B2-ben van ez a motor. Szóval itt nem eccerűűű.

De netrisken találtam a Genertel-t,negyedévente 5körül + 2 körl a baleseti adó. Van olyan opció,hogy azt nem kérem?
na most tévedel Ani asszony nevén van, fiatal csirke és nincs jogsija sőt nekem se és attól hogy hogy akkora hejen lakok,ahol ki fuja a szél a kösség táblát,akkor az bele ér a másikba,még a központ VÁROS lényeg hogy el mentem 1 megbizott biztositos nénihez,aki ki kereste a lehető leg occobbat volt 197ezres biztositó is állitólag azért direkt drága,hogy motorosok ne kössenek nálluk
Az oké,mert te tanyán laksz és 76 éves vagy. Plusz az csak egy fél motor,mert a fele hiányzik.

Tavaly nem volt baleseti adó,és úgy 6099/negyedév (évi 24). Ez hirtelen felugrott évi 55-re + negyedévente 4 ezer a baleseti
Ennyit tesz a város.
nekem a KnH-nál 5000/negyed év + 3000 baleseti
Üdv mindenkinek!

Rég jártam már itt. Kellene egy kis infó! Egyik barátom most vett egy K4 600 Gsx-R-t, de kicsit kb 1 mm-t mozog a két első féktárcsa! Szeretné cserélni,de mivel nekem nincs efféle tapasztalatom, így nem tudom hol juthatna hozzá reális áron. Nem kell semmi extra hullámos, elég ha olyan mint a gyári! Valakinek valami javaslata esetleg,hogy hol volna érdemes érdeklődnöm és vásárolnom? Köszi!
LE-ben nem sokkal van több Fizessed csak azt a ccm különbözetet

Úúú banyek,kijött az első negyedév a baleseti adó néven futó nyílvános és pofátlan koldulásos lopással. 18ezer Azóta másik biztosítót keresek. (ebből 4 volt a baleseti adó) Ki is néztem magamnak a Genertel-t.
Neked különleges motorod van 7 sebességgel,ezt fogadd el Inkább örülj neki
kérdésem azokhoz szól akik raktak már K1-re fokozat jelzőt és nem a szellemifogyatékosokhoz szóval milyet és hogyan?mert már unom a sok hetediket
a második le foglalt 1 darabig