Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haligali!
Ti bőrnadrágos kiscicák. Van valakinek robbantott ábrája k3 600-ról,amit féltve őriz,de most megosztana velem? Nem felrobbantott,csak robbantott Van egy kisebb hajtás,vezérműlánc vagy valami hasonló problémája,aminek nem sikerült megjegyezni a nevét Ezek a bonyolult nevek..
Na ezt a különbséget még észre se vettem.
A 99-es mérg srad, a 2000-es már szívlámpás. Van különbség.
Sziasztok!

Mibel kölönbözik (külsőleg/forma) a 99'es 600-as és a 2000-es évjáratú 600-as tankja?

Grip-et szeretnék venni rá, de 99'hez már sehol nem irjak csak 2000-től. De ahogy én elnézem semmi különbség nincs formára köztük, de erősítsetek meg!
Molnár Karibát?
Akkor ismered karit
Jajj...azt ne....kérlek!
Nehogy felidegesítsd magad, mert attól összeáll a székleted, és bogyósat fogsz kakilni... már ha érted mire gondolok....
De most komolyan....az a kép a bontási igazolások átvétele előtt készült ugye?
Csak kérdezem...nehogy felhúzd ám magad...
Szia gibbon.....pöcs !

Te nagyon kemény vaaaaagy....1 hete sincs nálad, máris szétszaggatad a bowdent...istenem mit tudhatsz? Taníts MESTER!
Tipp : a váltóhoz ne nyúlj, mert az a blokkon belül van...szerintem nincs kialakult módszer a cserére, sajnos ezentúl bowden nélkül kell használnod... javaslat : ülj fel a motorodra, és a leszakadt bowdent húzd ki a helyéről, csak a kuplungkarnál legyen rögzítve, ekkor a hirtelen felszabadult bowdenhulladékod másodpercek tört része alatt ostorrá alakíthatod, amelyet hangos kiabálásokkal, mindkét oldali műanyagidomokhoz csapkodva indulásra ösztökélheted acélparipádat!
Többet sajnos nem segíthetek....
na ne gunyológyá,meg ugy meg verlek hogy be szarsz azután meg azért me beszartá
Szia Zenekancsó!

Remélem televerte a tankját gázolajjal, amilyen értelmesen mosolyog...
CSáá Kecskebogyó... !

Ezt valami bontó hátsó udvarán fotóztad?
Mert én még a ninjákat is megszégyenítem
Nem, de nem láttalak.
Oszt vótá fönn féjszbúkon?
Az a 3 henger a legjobb amit kaphatok az élettől
nem bujunk el fele a faszbukra látni akarjul
Gyere főőő féjszbukra!
Mont egy homár,ollllyan drága vagy
nyiregyen vettem vagy is pontosabban utánna......nekem utánna,lehet másnak előtte
SOS! elszakadt a kuplung bowden. Srad 600. bal oldalt egy dekni alá fut be a régi. azt felfogja vagy 5 csavar de a váltó is azon van. váltóval együtt kell eltávolítani a deknit?:O vagy van módszer arra h hogy kell cserélni?
Legalább bogyesz nem fogja magát egyedül érezni Pedig miatta írtam az a szép monológot
ja csak mert láttam már szerintem a mocid nyiregyen:)