Jaja..minden fasza....tavasszal ki lesz csapkodva a zsírzógombod a számmal....
Minden rendben, de mostanában én egyedül baszok, mert önző vagyok!(egoszexuális).
Szia Pingált testű bazalttömböm!
Remélem jól vagy, és karbantartod a környékeden lévő Arankák, és más nőneműek formás fosókáit....én nem merek még arra sem menni, mert félek rendbe teszel azzal a kétköbösnyi markolókanál kezeiddel....
Na most, hogy elolvastad bujjál vissza a lepukkant fostalicskák alá, azt cseréjjé ki valamit rajtuk nagypénzé' ,
Neked még megvan a motorod?
Szépek voltatok ma - együtt azzal taxis cimboráddal.
Simán indíthatnád az Oszakai szumó vb-n.
Merőkanállal zabálta a muskátliföldet az rohadt szájú disznó.
Minden rendben, de mostanában én egyedül baszok, mert önző vagyok!(egoszexuális).
Remélem jól vagy, és karbantartod a környékeden lévő Arankák, és más nőneműek formás fosókáit....én nem merek még arra sem menni, mert félek rendbe teszel azzal a kétköbösnyi markolókanál kezeiddel....
Na most, hogy elolvastad bujjál vissza a lepukkant fostalicskák alá, azt cseréjjé ki valamit rajtuk nagypénzé' ,
Neked még megvan a motorod?
Mákdarálóra jó?
Rendben dolgozom, de kellenének azok a pofonok nagyon, mert megin' nem tudom hol a helyem......
,
Megoldható, hogy addig dögjjé meg?
Teee kukkeres patkány!
Simán indíthatnád az Oszakai szumó vb-n.
Merőkanállal zabálta a muskátliföldet az rohadt szájú disznó.
Diétás 600-as mindig mondtam, hogy legalább 750-es kell!
Örülök,hogy hallottuk híred
Idén már nem sokat fogunk gurulni srácok mert olyan hideg az aszfalt,hogy nem jön kerékre a gép Nem tapad a Supercorsa