Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na kezdődik.............lesz egy kis élet ebben a topikban megint.

A pályára orientált Pirelli supercorsa és a michelin macadam közt azért van pár átmeneti lehetőség.

Nagyon túrás (3-4-5e km-es európa átszelésére gondolok) 2 személyes használatra inkább a michelin PR3 a legjobb.
Köztes állapotként (nem megyek mindenhol térden még ha csak kenyérért megyek akkoris de azért sportosan közlekedem) PL Pilot power 2ct Mtzeller M3 és társai.
Ha tényleg utcai versenypályát szeretnél irány brian és pár levedlett D211 conti raceattack stb az alternatíva.
Én inkább keresem a középutat és megelégszem egy Pirelli rosso II-vel.
Na lehet baszogatni mert azt szeressük.Tellik a fórum.
Én meg jót röhögök..............pláne ha az az elmekórtani eset ezreses gyík géphez kerül.
Zolinak igaza van, attól függ, hogy hogyan motorozol!

- Ha csak és kizárólag túra: Zolit kérdezd, neki van nagyobb tapasztalata ebben.
- Ha azért szereted döntögetni is, de úgy nem nagyon erőlteted: Bridgestone BT016, Dunlop Sportmax Roadsmart, Continental Sport Attack, satöbbi.
- Ha úgy mész, mint a TT-sek, vagy a Joe-Z féle megőrültek, akkor: Dunlop D211GP, Pirelli Diablo Supercorsa, Metzeler Racetec

Képet muti a bicajodról! Használd épségben, egészséggel!
Juhujjjj...............
Milyen a stílusod?Boltba is térdelve mész?
Sziasztok!Most vásároltam egy k8 750 gsx-r motort.Gumi sajnos cserére szorul még a gyári bt16 van rajta,mit ajánlotok mit vegyek rá?Közuton és inkább turákra használom majd.Várom a véleményeteket.üdv.:fz1joco
Csunpi! Még mindig keresek srad-hoz cuccokat! ha van szóljatok! Ra air cső és elsőlámpi! köszi!
Be s ki szerintem.................ezek itten nem tuggyák?
Teljesen betekerve és utána 1 és 3/4 fordulatot ki ? vagy teljesen kitekerve és 1 és 3/4 be ?

köszi
Ja!Lebarnulsz mint a tejpor!
kép.
üdv.

egy ilyen deklire lenne szükségem amit a képen beis jelöltem. tömítés is kellene hozzá .
Szia Norbi!

Gyere légyszi MSN-re, fontos kérdésem van.
Irónia Ja, remélem úgy jön haza, hoyg a haja is kifakul szőkévé, az áll neki jól!
ukrajnában? akarom mondani norvégiában?
Remélem lebarnulsz!
szerdán röppenek kisfiam
nehogymár azt hidd hogy van mit hinned te notórikusrendszámkilövő le akartál szedni de lepattant rólam mint a golyó háhh te meg már átusztál már a norvégokhoz?
Ki a fasz kérdezte, hogy voltál-e motorozni teeee rendszámleszedő genyóóóbéka
hüü ez valami iszonyat jó volt sehol egy pocsolya kisütött a nap mikor elindultam nagyon fasza volt! egy 150km becsuszott
nagyon úgy fest a helyzet itt 16fok van
Tűrhető idő?
Itt 12C van

Lehet ma egyedül mész ismét
Vééégre türhető idő valaki valahova ma egy gurulás? ha ha ha ha ? ja és .... ha ? vagy HE ? mert eredetileg parasztvagyok?
Gyere MSN-re, mert kérdezni akarok. Ez kéne.
Mi kéne hombár?
Nekem is olyan van,egyszer csúszott meg a Hringen,amikor már kilógott a vászon!