Hali. Lenne egy eladó k7 1000 kevés kilóméterrel. nem akar valaki updatelni ?:) http://leanangle.hu/hirek/295
itt emgtudjátok nézni. tele van mindenféle csilli villi cuccal. jah és nem megy rosszul.
köszi
Üdv mindenkinek!
600 K4-emhez keresek hátsó sárvédőt.Hol érdemes szétnézni? Vagy ha netalántán van valakinek eladó azt megkérném hogy írjon. Előre is köszönöm!
Nem érdekel valakit fehér index búra GSX-R 600/750 K4-K5 vagy 1000 K3-K4-re jó.
Most rendelek USA-ból és nem titok ha egyedül veszem akkor 11e-ből áll meg a mutatvány, ha ketten veszünk akkor megússzuk fejenként 8500-ból. Ez az ár tartalmazza a 4db fehér búrát és a 4db színezett izzót.
Itthon a tutilámpa.hu-n 16e/garnitúra áron van...
Sziasztok!
Én még új vagyok itt! De ha lehetek pofátlan kellene egy kis segítség!
600-as SRAD-hoz kellene vezérmű lánc és tartozékai! Hol tudom beszerezni?
Farkas, én a pinkmotors-nál vettem de én választottam ki a fogaskerekeket meg a láncot. Szett nincs náluk csak külön!
Széles utat!
Üdv: Cici
http://leanangle.hu/hirek/295
itt emgtudjátok nézni. tele van mindenféle csilli villi cuccal. jah és nem megy rosszul.
köszi
600 k8 ra van valakinek eladó összekötő csöve? Köszi
600 K4-emhez keresek hátsó sárvédőt.Hol érdemes szétnézni? Vagy ha netalántán van valakinek eladó azt megkérném hogy írjon. Előre is köszönöm!
Nem érdekel valakit fehér index búra GSX-R 600/750 K4-K5 vagy 1000 K3-K4-re jó.
Most rendelek USA-ból és nem titok ha egyedül veszem akkor 11e-ből áll meg a mutatvány, ha ketten veszünk akkor megússzuk fejenként 8500-ból. Ez az ár tartalmazza a 4db fehér búrát és a 4db színezett izzót.
Itthon a tutilámpa.hu-n 16e/garnitúra áron van...
Hát előbb ideért az alkatrész mint a magyar kereskedésből!
Megpróbállom összeszedni darabonként!
Csak a pinkmotors-t néztem. Náluk van de csak lánc!
Nekiállok kutakodni!
Széles utat!
Nagy segítség vagy!
Más ötlet?
Sajnos vezérmű alkatrészek nekik vannak igazából.
Hogy tudok kapcsolatba lépni velük?
Én még új vagyok itt! De ha lehetek pofátlan kellene egy kis segítség!
600-as SRAD-hoz kellene vezérmű lánc és tartozékai! Hol tudom beszerezni?
Farkas, én a pinkmotors-nál vettem de én választottam ki a fogaskerekeket meg a láncot. Szett nincs náluk csak külön!
Széles utat!
Üdv: Cici
Neki tutira van, amit keresel!
Gsx-R 600 Sradhoz keresek komplett láncszettet!
Új első lábtartó párban eladó!
6000 Ft/pár