Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

msn meg face? a skype jelszavam elfejeltettem
kb. du 2-3 ig gurulhatunk valamerre ha nem fagysz le én már voltam tankolni hijjá hogy hol és mikor és merre menjünk
szkájpod van pilóta?
Merre mész ma szép ecsém?
Megyek egy kört tankolok meg ilyenek, ha nem fagy le a pöcsöm gurulhatunk egyet.

Ui: hülye suzukisok
háde röpködnek ott a minuszok meg amugyis gyere vissza motorozni
fogalmam sincs de az biztos
mikor jössz haza?
majd pont egy deportáltsajátmagaátimportált szőkeszökevény mondja meg mi? különben meg odaszikszallagoztam mert nehogymárne
Hegeszd fel buzikám
Ha annyira ragaszkodsz a tényekhez, ne ferdíts sehol. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy anyád vette neked is a motorodat.
Én elmondtam neked, hogy mi történt, tisztában vagy vele. Így van ez.
Mondtam, hogy ne válaszolj vissza.
Motoros összetartás.
Inkább szakadjon az idom.
Kiszedett egy darabot blokkból.
Elengedte a fedelet?
x-bike,esztergányos,csak deklibe ne..............láttam mit művelt egy 750-essel.
nekem Van egy LSL bukógombám amit már rohadt rég fel szeretnék tenni! minden megvan hozzá kivéve a csavar része ami a legfontosabb... voltam ezer csavarboltban de sehol nem lehet olyan hosszút kapni mint ehhez kellene.... ugy hogy nem tudom feltenni... valaki valami segitség ebben?
Most is "kisipari" gomba van a gépen és mivel teljesen aluból van baj esetén többet ártana mint használna szerintem. Olyat szeretnék aminek a szára alu, a feje műanyag(delrin). Apróban 8e-ért hírdetnek hasonlót, akkor meg hozzáteszem azt a 2e ft-ot és Yoshimura van a mocin amit azért meg is tervztek nem csak hasraütésre leesztergáltak. Mindemelett jól is néz ki.
Vázoltam a helyzetet, nem? Innentől kezdve nem foglalkoztat.
A kamion viszi a cuccodat, SMS-ben majd megkapod, hogy hol, és mikor veheted át.
Innentől kezdve nem érdekel, ne is válaszolj erre.
Esetleg a Tomtechnél van készen is..............meg kismillióféle cucc van forgalomban.
Keress egy Magyar esztergályost inkább ....
Muhahahahaaaaa!
Sziasztok!

Nem akar valaki bukógombát venni K4-K5 600-ra?
A Yoshimura most akciós 20 dollár/ szett, viszont a posta 40 dollár, ha ketten vennénk akkor fele-fele posta és 40 dollárból Yoshi gomba a mocin!

Itt a link a gombához:
http://www.yoshimuraclearance....
Az uccsó mondatot írd le a kipufogók fórumba is!
Sziasztok !

A képes motoron kívül hol érdemes még sport dob után nézni?
Ott nem találtad normális dobot ... Esetleg ha valaki tud tri ovál dobot max 35 cm hosszal, kivehető szűkítővel és E betűvel azt megkérném hogy jelezze.

glaubpeti@gmail.com

köszi
Inkább a tiedre.