Ha annyira ragaszkodsz a tényekhez, ne ferdíts sehol. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy anyád vette neked is a motorodat.
Én elmondtam neked, hogy mi történt, tisztában vagy vele. Így van ez.
Mondtam, hogy ne válaszolj vissza.
Motoros összetartás.
nekem Van egy LSL bukógombám amit már rohadt rég fel szeretnék tenni! minden megvan hozzá kivéve a csavar része ami a legfontosabb... voltam ezer csavarboltban de sehol nem lehet olyan hosszút kapni mint ehhez kellene.... ugy hogy nem tudom feltenni... valaki valami segitség ebben?
Most is "kisipari" gomba van a gépen és mivel teljesen aluból van baj esetén többet ártana mint használna szerintem. Olyat szeretnék aminek a szára alu, a feje műanyag(delrin). Apróban 8e-ért hírdetnek hasonlót, akkor meg hozzáteszem azt a 2e ft-ot és Yoshimura van a mocin amit azért meg is tervztek nem csak hasraütésre leesztergáltak. Mindemelett jól is néz ki.
Vázoltam a helyzetet, nem? Innentől kezdve nem foglalkoztat.
A kamion viszi a cuccodat, SMS-ben majd megkapod, hogy hol, és mikor veheted át.
Innentől kezdve nem érdekel, ne is válaszolj erre.
Nem akar valaki bukógombát venni K4-K5 600-ra?
A Yoshimura most akciós 20 dollár/ szett, viszont a posta 40 dollár, ha ketten vennénk akkor fele-fele posta és 40 dollárból Yoshi gomba a mocin!
A képes motoron kívül hol érdemes még sport dob után nézni?
Ott nem találtad normális dobot ... Esetleg ha valaki tud tri ovál dobot max 35 cm hosszal, kivehető szűkítővel és E betűvel azt megkérném hogy jelezze.
Megyek egy kört tankolok meg ilyenek, ha nem fagy le a pöcsöm gurulhatunk egyet.
Ui: hülye suzukisok
Én elmondtam neked, hogy mi történt, tisztában vagy vele. Így van ez.
Mondtam, hogy ne válaszolj vissza.
Motoros összetartás.
A kamion viszi a cuccodat, SMS-ben majd megkapod, hogy hol, és mikor veheted át.
Innentől kezdve nem érdekel, ne is válaszolj erre.
Nem akar valaki bukógombát venni K4-K5 600-ra?
A Yoshimura most akciós 20 dollár/ szett, viszont a posta 40 dollár, ha ketten vennénk akkor fele-fele posta és 40 dollárból Yoshi gomba a mocin!
Itt a link a gombához:
http://www.yoshimuraclearance....
A képes motoron kívül hol érdemes még sport dob után nézni?
Ott nem találtad normális dobot ... Esetleg ha valaki tud tri ovál dobot max 35 cm hosszal, kivehető szűkítővel és E betűvel azt megkérném hogy jelezze.
glaubpeti@gmail.com
köszi