Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Hogy mitmit?....előbőrömet a fejedre húzzam? hmmm....rendben
Szia!
Nincs semmi extra...ugyanolyan büdöseket fingok, mint mikor találkoztunk, a fostaligámat eltettem augusztus 26. nappal, így motor nélkül szopok, csak a ricsirecsi van az ülésre a garázsban .
A baszást szárazon kérem , legfeljebb az arcomra jöhet egy kis vazelin, hogy csússzon a kesztyű, mikor kipattogtatod mint a kukoricát! ,
Hallom eladtad a motorod....szét lesz szopkodva a picsád emiatt!
valaki ma valamerre gurulni? vagy már mindenki elpakolta mint macskát szarni?
Szega Cicuka!

Mi újság véled?
Tekered még annak a mosógépnek a bajszát?

Amúgy meg megleszel b@szv@ amiért így eltűntél!
Te meg húzzá bőrt a f....dra..............vagy a fejedre.Teccés szerint.
Szia!
Vegyél rá nagykabátot!
Mert már az kell......
Sziasztok

Eladó egy új gyári levegőszűrő gsxr 600 k6-k7
és egy gyári hibátlan fekete üléstakaró

Akit írdekel hívjon

Üdv
Nekem is ez volt az első rekcióm! Mondom nem a házadat akarom megvenni ember. . .
Most mincs ehhez semmi cumód?
Emelni kéne az árakat.
55-lámpára? komoly? Én is bontok folyamatosan motorokat. Ez itt nem a reklám helye, de ha esetleg kell vmi akkor a számom az adatlapomon.
99-es 750-es
Áhh ettől ember nem vesz semmit az biztos! Egyből fel fogod ismerni mikor rátértek az árra. Már tavaly is akartam venni tőle, valamit, de akkor is mondott olyan összeget hogy leestem a székről.
milyen évjárat?
Inkább ebayozom.
Jó tudni azért, hogy kivel kell vigyázni.
Célod keresni?
Nem azért, csak hogy én se keressem ezentúl!
25 és 50 dollár közt van csak nem tom az évjáratot.
Á nem akarok reklámot csinálni emberünknek.
Szia!

Melyik bontó ez?
Ebayon nézted?
Pfejjj milyen emberek vannak. A suzuki bontós madár 10 ezerért akar eladni 1 darab bontott ram air csövet, aminek le van törve a tartófüle, és 55 ezerért egy szintén bontott elsőlámpát! AZ én pénzemből nem szarsz egy hamar haver az biztos
Azzal mehetsz mint egy őrült, nekem is az van fent, lapig döntöm a gixxit vele. ... már 2x meg jártam vele a bükköt, és a mátrát oda vissza...tapad mint az állat...
Köszi,én is a michelin power 2 ct re gondoltam..Nem megyek mint egy őrült de szeretem a tempot..:-)