Pontosan...bölcs embertől másra ne számíts csak bölcs gondolatra!
Nekem nincs normális ruhám, mert már szétszaggattam, talán még egy szezon, de lehet veszek másikat ami lehet szar is, nekem bőven elég, hogy én jó vagyok.
Az a disznóvágáson pébégázzal altatott sertés, ami pörzsöléskor lángot okád, miközben felrobban, de ezt te nem tudhatod, mert egy oktalan kis városi pondró vagy..... , , ,
Nem azért nem járok, hanem mert kiutáltak az összesről....így magányosan húzom neki, ha meg összefutok valakivel az úton aki felveszi a kesztyűt, akkor meg púposkodunk egymással....
Kicsi gecibogyóm...
Szia...
Túl kicsi, úgyhogy nekem mindíg áll... nem ityeg.....
Te figyi néztem az új "idomtalan" motorkád, és nem láttam rajta rendszámot de nem gond, mert már intéztem is neked :
Nekem nincs normális ruhám, mert már szétszaggattam, talán még egy szezon, de lehet veszek másikat ami lehet szar is, nekem bőven elég, hogy én jó vagyok.
Ez valami hűtővízforralgatós babazsúr volt, vagy már húzod is neki miszter5literperszáz!
Videjo is van........persze labdaba se rugok mert itt mindenki felkezzel beinditas elkul is gyorsabb... .....mert nem turazik.
Kicsi gecibogyóm...
Túl kicsi, úgyhogy nekem mindíg áll... nem ityeg.....
Te figyi néztem az új "idomtalan" motorkád, és nem láttam rajta rendszámot de nem gond, mert már intéztem is neked :
Faszé jársz talira.
Húzzad vazze....................visítson..............vonyítson.............
..vernyákoljon?
Már belezavarodom baz.