Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mármint úgy érted hogy balatonunk? mikorra tervezed egyébként? és kivel?
Tavasszal Kakucson indítjuk a szezont, és mostmár picsánrúgom azt, amelyik nem jön el!

Nekem még van egy Balatonom, szóval hol van még a szezon vége...
Hát nem úgy volt hogy a szezonzárón ott kellett volna neked is lenni meg az összes régieknek? azt hallottam szét széledtetek... pedig fasza kis állatok hírében álltatok remélem jövőre összevergődik újra a rendszer
tulajdonképpen szerintem ez bárhol előfordulhat ahol cigók laknak de nem simák hanem az oláhh fajtából ők pikk pakk kiszedik alólad úgy hogy az előbb még visszapakoltad hármasból kettesbe és amikor raknád egyesbe már nincs alattad hm
Szevasztok valaki tudna nekem segíteni hogy szombaton hol lehet eredetvizsgát csináltatni Gödöllőn, vagy Budapesten?
A segítségért előre is köszönet!
Mi a f@szt jó pofásodsz te nagyra nőtt L sz@r?

Még mindig ilyen kibaszott elfoglalt vagy?

Vagy most már jut időd a "régi pajtásokra" is?
Na azért, mert a hosszúkás Bélámmal megkeféltetlek.
Supermotora való slick eladó!
Szóval az átdobott motorokat otthagytátok, és elmentetek másikat lopni, na menjen a fene veletek motorozni, még a végén azt fogom észrevenni 260-nál, hogy tulajdonképpen nincs is alattam a motorom
Wáháháhháááááá!
először átdobtuk a motorokat de aztán rájöttünk hogy sokkal egyszerübb elmenni másfele motorozni mint hogy átdobjuk magunkat is
Há ménem másztatok át?
nem engedtek be hozzátok a ringre minket! azt mondta a biztonsági őr hogy nem szokás bejárni oda
Na mi volt Gyerekek?
Szép volt Wazzzeee!
Nagyon fasza kis gurulás volt! bitang jó fejek vagytok remélem hamarosan összecsapathatunk még egyet!
KakucsRing fel van söpörve
köszi szépen a segítséget
helo, srad 600 karburatorod van?menyit kersz erte?
Sziasztok!

Egy olyan észrevételem van hogy akinek k6 gsxr van annak is nagy nagy a motorhang ha rajta ül, és egy kicsit pulzár (nem ráz, csak remeg) az egész motor.
Ha behúzom a kuplungot akkor meg mint a kés a vajba. Lehet hoy csak nekem szokatlan nem ismerem azt a szériát? 18900 km van a gépben.

Köszi a segítséget.
nullahat húsz négyhétnégy 84háromhat
8-49-nél a háta mielőtt valaki belekötne.
Manual download

8-25 nél az eleje 8-49 nél az eleje...............angol de egyértelmű.
Holnap az egyik elvetemült benga dög kint lesz a ringen söprögetni, onnan hív és lehet megyünk kicsit rosszalkodni. Adj telefonszámot és ha van valami szólunk.
Már nem sok van hátra a jó időből csinálni kéne valami gurulást a héten nemde? valaki valamerre?