Hát nem úgy volt hogy a szezonzárón ott kellett volna neked is lenni meg az összes régieknek? azt hallottam szét széledtetek... pedig fasza kis állatok hírében álltatok remélem jövőre összevergődik újra a rendszer
tulajdonképpen szerintem ez bárhol előfordulhat ahol cigók laknak de nem simák hanem az oláhh fajtából ők pikk pakk kiszedik alólad úgy hogy az előbb még visszapakoltad hármasból kettesbe és amikor raknád egyesbe már nincs alattad hm
Szóval az átdobott motorokat otthagytátok, és elmentetek másikat lopni, na menjen a fene veletek motorozni, még a végén azt fogom észrevenni 260-nál, hogy tulajdonképpen nincs is alattam a motorom
Egy olyan észrevételem van hogy akinek k6 gsxr van annak is nagy nagy a motorhang ha rajta ül, és egy kicsit pulzár (nem ráz, csak remeg) az egész motor.
Ha behúzom a kuplungot akkor meg mint a kés a vajba. Lehet hoy csak nekem szokatlan nem ismerem azt a szériát? 18900 km van a gépben.
Holnap az egyik elvetemült benga dög kint lesz a ringen söprögetni, onnan hív és lehet megyünk kicsit rosszalkodni. Adj telefonszámot és ha van valami szólunk.
Nekem még van egy Balatonom, szóval hol van még a szezon vége...
A segítségért előre is köszönet!
Még mindig ilyen kibaszott elfoglalt vagy?
Vagy most már jut időd a "régi pajtásokra" is?
Na azért, mert a hosszúkás Bélámmal megkeféltetlek.
Egy olyan észrevételem van hogy akinek k6 gsxr van annak is nagy nagy a motorhang ha rajta ül, és egy kicsit pulzár (nem ráz, csak remeg) az egész motor.
Ha behúzom a kuplungot akkor meg mint a kés a vajba. Lehet hoy csak nekem szokatlan nem ismerem azt a szériát? 18900 km van a gépben.
Köszi a segítséget.
8-25 nél az eleje 8-49 nél az eleje...............angol de egyértelmű.