Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vidéki patkány!
Hülyéje...
jee
ma ugy is megyek gurulni akkor átcsapódok feléd ecsém!
Gyere látogass meg!Kapsz egy kávét!Az obi és a spar mellett vagyok,a p+p kereskedőháznál!Pontosabban a játékteremmel szemben bent az udvaron!
én meg itt bontom a rendet újpesten ja igen fót! hozzád mentünk volna ki a ringre dehát köcsögtöcskölő volt a biztonságifőhulladék
Én itt melózom újpesten,de autóval jöttem,mert minusz három volt Fóton!
na mifaszvan? valaki gurulni valamerre? újpest közelében? vagy lehet hogy nem biztos hogy ja de lehet hogy mégis?
Hazaköltöztél Földműves!?
Szevasz orvos!

Mikor szervezed a kövit? Nutella van még?
... jól van motorostól... (az írást még tanulom, de hamarosan az is menni fog)

Ja... még azt megosztanám veletek, hogy meghalt a generátor tekercsem, ami a szerelőm szerint típushiba a K6-K7 gixereken, de nem gyakori...javítással és egy szinte új generátortekerccsel 35.000-et fizettem, ami baráti ár volt, gondolom ez pesti árakkal 50.000 körül lett volna, vagy több.

Na üdv mindenkinek srácok, vigyázzatok magatokra!
Üdv Huligánok!
Gondoltam szólok, hogy élek még, csak nem vagyok egyáltalán netközelbe..., de gondolom ez kurvára nem érdekel senkit... ecsegen örülünk, hogy víz van...netről még csak hallásból tudnak erre felé.
De hamarosan lesz net a telómon és akkor majd írogatok
Remélem mindenki jól motorostól...ecsegbulisoknak külön üdvözlet
Na jó éjt mindenkibe.
Okáj Szúnyog!
Felderítsem?

Csak nincs itt az a félkegyelmű gixxergyík cimbi az ezreséve.
Szia Picurkám!

Komoly élet van itt a fórumon - olyasmi mint a siralomházban.

Szerdán ne feled, nálad kezdem (kezdjük) a napot!
Namennnyazanyádba!
Meglesz minden, ahogy kérted.
Szárazon és jó húzósan!
Még a kutyáid is könnyezni fognak.

Sajnos elkellet adni , de ha jól tudom, Te már építed nekem a következőt!
Tavaszig legyél kész!
Üdv!

Van egy eladó fekete bal oldalidomom GSX-R 600 750 K6 K7-hez. A tetején van egy kicsi horzsolásnyom, ettől eltekintve karcmentes. Elérhetőség az adatlapomon.
Valamit te is félreértettél, mert én is pont a két kezemmel vakartam össze magamnak a motort. Hiszed, vagy sem, nem érdekel, előttem ott vannak a munkaórák. Nem vagyok a kistesód, nem vagyunk rokonok.
A hírnevemet hiába akarod rombolni - tedd, ha boldog vagy tőle - ennek ellenére ugyanúgy megkeresnek az emberek, hogy kell gumi, kell ez, kell az. Ennyire vigyáznak velem, tudod?

Azt is vedd komolyan, hogy végre már nem írsz vissza. Itt befejeztem a történetet. Jövőhéten kapod az SMS-t, és onnantól kezdve el vagy felejtve.
Komplett 0 kilcsis gyári rendszer.
25 pénz
tárcsák 30/pár
Van még pár apróság is. . . .
akkor fészen
adjadmegfele te is az msn cimed mert baszik jelezni hogy felvetté
na húzzál akkor msnre
majdnem megtörtént :D mikiee@freemail.hu msn ... de ha beütöd facen is kidob engem
basszon nyakon egy rendszám.... valamit monnyá ecsém, hogy megtaláljalak