... jól van motorostól... (az írást még tanulom, de hamarosan az is menni fog)
Ja... még azt megosztanám veletek, hogy meghalt a generátor tekercsem, ami a szerelőm szerint típushiba a K6-K7 gixereken, de nem gyakori...javítással és egy szinte új generátortekerccsel 35.000-et fizettem, ami baráti ár volt, gondolom ez pesti árakkal 50.000 körül lett volna, vagy több.
Üdv Huligánok!
Gondoltam szólok, hogy élek még, csak nem vagyok egyáltalán netközelbe..., de gondolom ez kurvára nem érdekel senkit... ecsegen örülünk, hogy víz van...netről még csak hallásból tudnak erre felé.
De hamarosan lesz net a telómon és akkor majd írogatok
Remélem mindenki jól motorostól...ecsegbulisoknak külön üdvözlet
Na jó éjt mindenkibe.
Van egy eladó fekete bal oldalidomom GSX-R 600 750 K6 K7-hez. A tetején van egy kicsi horzsolásnyom, ettől eltekintve karcmentes. Elérhetőség az adatlapomon.
Valamit te is félreértettél, mert én is pont a két kezemmel vakartam össze magamnak a motort. Hiszed, vagy sem, nem érdekel, előttem ott vannak a munkaórák. Nem vagyok a kistesód, nem vagyunk rokonok.
A hírnevemet hiába akarod rombolni - tedd, ha boldog vagy tőle - ennek ellenére ugyanúgy megkeresnek az emberek, hogy kell gumi, kell ez, kell az. Ennyire vigyáznak velem, tudod?
Azt is vedd komolyan, hogy végre már nem írsz vissza. Itt befejeztem a történetet. Jövőhéten kapod az SMS-t, és onnantól kezdve el vagy felejtve.
Mikor szervezed a kövit? Nutella van még?
Ja... még azt megosztanám veletek, hogy meghalt a generátor tekercsem, ami a szerelőm szerint típushiba a K6-K7 gixereken, de nem gyakori...javítással és egy szinte új generátortekerccsel 35.000-et fizettem, ami baráti ár volt, gondolom ez pesti árakkal 50.000 körül lett volna, vagy több.
Na üdv mindenkinek srácok, vigyázzatok magatokra!
Gondoltam szólok, hogy élek még, csak nem vagyok egyáltalán netközelbe..., de gondolom ez kurvára nem érdekel senkit... ecsegen örülünk, hogy víz van...netről még csak hallásból tudnak erre felé.
De hamarosan lesz net a telómon és akkor majd írogatok
Remélem mindenki jól motorostól...ecsegbulisoknak külön üdvözlet
Na jó éjt mindenkibe.
Csak nincs itt az a félkegyelmű gixxergyík cimbi az ezreséve.
Komoly élet van itt a fórumon - olyasmi mint a siralomházban.
Szerdán ne feled, nálad kezdem (kezdjük) a napot!
Szárazon és jó húzósan!
Még a kutyáid is könnyezni fognak.
Sajnos elkellet adni , de ha jól tudom, Te már építed nekem a következőt!
Tavaszig legyél kész!
Van egy eladó fekete bal oldalidomom GSX-R 600 750 K6 K7-hez. A tetején van egy kicsi horzsolásnyom, ettől eltekintve karcmentes. Elérhetőség az adatlapomon.
A hírnevemet hiába akarod rombolni - tedd, ha boldog vagy tőle - ennek ellenére ugyanúgy megkeresnek az emberek, hogy kell gumi, kell ez, kell az. Ennyire vigyáznak velem, tudod?
Azt is vedd komolyan, hogy végre már nem írsz vissza. Itt befejeztem a történetet. Jövőhéten kapod az SMS-t, és onnantól kezdve el vagy felejtve.
25 pénz
tárcsák 30/pár
Van még pár apróság is. . . .