Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Vennék pénzért, rendes Hungárise magyar forintért '99-es gsxr 750-hez bal oldali ram air csövet, és Elsőlámpát. Csak lámpát, fejidom nem kell. Köszi a segítséget!
kokory@freemail.hu
Sziasztok!
Nem tudja valaki hol találok k4-hez gyári első futómű beállításhoz adatokat? Vagy esetleg valaki nem tudja, hogy mik a gyári beállítások?
Köszi
Szervező voltál?
http://www.sportmotor.hu/motor...

9:02-nél besétálunk a képbe
köszi szépen nagyon rendes vagy.
A letámasztó tövétől a földig kerek 30cm!
Hali!

Hattori.Hanzo esedékes még a múltkori ígéreted? :) (letámasztó)

köszi!
üdv mindenkinek. tudom, hogy nem adok-veszek fórum, de gondoltam, ha már márkatársak vagyunk ezt megengedhetem magamnak. ha valakit nagyon érdekel, vaterán kívül is meg tudunk állapodni!

http://www.vatera.hu/ujszeru_m...
Én mennék bázze, csak a féktuning miatt álldogál a moci.
Úgyis kereslek, ha eccé megindulok... Egy Balaton tours még tervben van idénre, mert nagyon könyörögnek az ottaniak, hogy menjek már.
Tegnap voltam kaucsukkkon van videó , majd felrakom.
Mér hagynám..................ő megy ha kell ha nem..............mehetsz vele együtt.
A többieket meg lepencén megtalálod.
Vagy nem.
látom te sem hagyod abba..
Ott a szobacica.
faszom két napja olvasom ezt a topikot de eddig senki nem kérdezte meg a másikat hogy ecsém faszom mikor gurulunk egyet kinek mi hogy merre hány méter... mi a faszért kell baszódni egymással? fórumon mindenkinek nagy a szája... találkozzatok verjétek fossá egymást mint normális férfiak azt kész.. a forum meg maradjon meg olyan nyomereknek mint jelen pillanatban én aki azért jár fel ide hogy idiótákat keressen hogy lehessen valakivel gurulni és ne egyedül zuzzak.
Hogy lennék már képben?
Eddig csak azt halottam hogy én nem tudok semmit,és soha nem fogok a bokádig érni meg a többi elszállt dumád.
Ha leszállnál arról a bazimagas lóról még egész kellemesen le is tudnád írni mi merre hány lépés.
Mert arra tényleg nem lennék kíváncsi.
Ez egy tárgyilagos egész emberszerű tényközlés volt.
Köszi.
Joe-Z, áll még a kakucsi pályázás?
JAh ha egy kicsit is képben lennél akkor tudnád,hogy nem kaptam elsőbbséget és féktávon belül kikanyarodott elém az autó! Saját hibámból SOHA nem estem utcán (crossmotorral igen, de ott benne van nagyon is) és elmondom neked az, hogy most nem a tolókocsiból írok annak köszönhető,hogy nem próbáltam meg pánikszerűen nagysatufék- majd megállok történetet véghez vinni hanem az utolsó pillanatig (fékezve persze) kitérő manővert hajtottam végre aminek az eredménye az lett,hogy nem az utastérbe csapódtunk hanem a motorháztetőbe és átrepültünk a kocsi felett.

A kuplung meg nálam 6000km használat után ment szét. Arról,hogy mit csinált vele az előző tulaj, nem tehetek.
Itt a harmadik motorod!
Jóéjtpöcsök!
,
Kitiltott a rendelőből, csak telefonon beszélhetek az asszisztensével, mikor ki van kapcsolva a mobilja!
14 ezer gumival az kicsit sok...gumi nélkül komplett análorálanimál(csirkével) már simán kijön 8000 -ből egy kifutó "modellel" (70oldyear)
Gyulabula nehogy belemenj! át akar baszni!
Az sztem nem fog kelleni mert nem szereti vizes utat