Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

had nevessek
akkor mutasd meg, hogy mit tudsz! legjobb köridő ha már ennyire nagy pályabajnok vagy?
Messze vagy te a császároktól emberke.
Talán egy vidéki szanatóriumban vagy elmegyógyban...............napóleonként.
Nem azt mondtam hogy én megyek a pályára hugyagyú hanem hogy ha ekkora a tudásod hogyhogy nem ott mész?
Vagy csak a pofa nagy a pályán már nyuszi lennél és keresnéd a kijáratot?
biztos valami komoly oskolába járhattál, hogy ennyire okos vagy, hogy próbálsz itt oltogatni ami nem megy de sebaj én jól érzem így bután is magam legalább nem kell dolgoznom de téged megesz lassan a penész
de jó legalább bevallottad, hogy nem vagy pályára való de még közútra se mert én tuti, hogy ledudálnálak még onnan is :) szóval akkor csak a szád nagy a pályázással én legalább nem hencegek, hogy így a pálya úgy a pálya de egy az tuti, hogy letolnálak téged a ringen is igaz én hülye mit is foglalkozok egy ilyen amatőrt túramotorossal aki megpróbál a császárok között rajoskodni de a vége mindig az lesz neki, hogy pofánbasszák!
Nem tudok..................nem vagyok olyan mint te....................lejtőn fejreállni te tudsz..........bár csak akkor amikor látják hogy tudj pózőrködni.
Idegesítesz?
Egy ilyen kellemetlenkedő kis lócitrom?
Most derültem fel a legjobban.
Kezdem élvezni hogy annyiszor tudlak oltani hogy észre sem veszed..............mert ahhoz is sültparaszt vagy.
Ember KB a gombák szintjén lehetsz agyilag.................és én rád vagyok írígy........................huha..................kistubicám.
Csak
így tovább..............lassan visítok a röhögéstől.
nem olvasok és nem lapozok vissza mert egy buzi ezt nem érdemli meg majd csak lecsúszol az egyik szakadékba 50-el akkor majd megtudod, hogy ki a menő jenő
Óóóó én nem vagyok olyan menőmanó mint te lassú vagyok és csak egyenesen megyek tudod te ismersz kiskorom óta..................ha ekkora szám lennél mint ahogy írtad már rég ott lennél...................csak a bökkenő hogy ott te lennél gyenge láncszem.................kevés vagy oda.................csak az arcod nagy.................és ezt a pályások is kiszúrnák oszt bedarálnának kolbásznak.
azért talállak meg mindig mert szánalmas vagy és lehet oltani mert hülye vagy mint a segg nem veszed észre csak te tartod magadat okosnak de, mire fel azt nem tudom leér már a mocikádról a lábad? vagy még mindig pici vagy? csak meg ne halj addig amíg nem nőttél meg tudom, hogy idegesítelek ez a célom érezd magad jól
te hányszor voltál már pályán legjobb? legjobb köridőd? na mesélj milyen gumikkal mész? nálad még a d211 is 10ezer km-et bírna pályán is homárlaci
De visszaírtam.....................csak később.................addig is melóztam egyet....................viszont amilyen agyhalott vagy nem ismered az oldalszámokat így nem találtad meg.
Számolni tudsz 20 felett?
Emberke..................mondtam már ilyen nyomoroncot szánok nem írígy vagyok rá.
Majd ha felnőttél és nem vágott pofán valaki szeneslapáttal a nagy arcod miatt rájössz........................bár amilyen hülye vagy így fogsz megdögleni hogy kamazzal viszik utánad az arcod.
Ha nem érdekel mit írók mi a faszé találsz meg folyamatosan?
egy ideje nem járunk már össze szobacicával mert messze lakik csak is telsexelünk nem jut eszembe, hogy mit írtál az ezres fórumba a múltkor de valami olyasmire emlékszem, hogy megpróbáltál befűzni engem de mondtam, hogy az ilyen kis gyíkfaszúakkal nem állók szoba és utána már nem is írtál vissza, tudod mit most is megtehetnéd ezt a szívességet
Ja................és húzzá má el egy pályanapra.......................megnézném azt a nyálas képed.
Én lassú vagyok neked de ott legalább megmutatnád ki az asszony a háznál..................te vagy a szobacica...................én rád szavaznék.
Bár tuti nem mész ki mert.......................őőőő..............messze van.............és a szemedbe süt a nap...............meg nincs kedved.
nagyobb ember ismerő vagy mint ahogy azt hinném csak ha leírnám az őszinte véleményemet itt rólad akkor nevet kellene változtatnod pedig az írásodból az jön le, hogy valamire irigy lehetsz mert mindeg, hogy miből, hogyan pedig semmit se tudsz ja és közöd sincs hozzá engem se érdekel, hogy te miből vetted leszarom nagy ívben még téged is ja és sugárban lehánylak mert olyan ocsmány a kinézeted te kerti törpe ja és hogy még irigyebb legyél soha nem is dolgoztam még és nem is fogok de ha nem hiszed akkor nem hiszed na erre milyen irigy leszel :) mondták már neked, hogy szaros a valagad
Na helyben vagyunk buzigyuri.............már fütyikről beszélsz homárkám....................tuttamén hogy a szobacica asszonykája vagy.
Húúúúha...............de nagy emberismerő lettél...................valószínűleg a te saját kis disznódagonyádban a te szinteden mindenki írígy rád...............de hidd el a büdös életbe nem leszek egy ekkora majomra soha írígy.
Simán betaláltam avval mait mondtam..................sosemondtad apropó.................dolgoztál már a kemény 24 éved alatt vagy csak a faterod pízén élősködsz?
mondtam gyere el zoli velem túrázni akkor majd mégjobban összemegy az 5 centis fütyid
az a baj zolika, hogy látszik rajtad, hogy fáj az igazság ez a csúnya valóság
az új zolika na sikerült csinálni egy új reget :)
ne azzal gyere, hogy miből honnan nem is tudod nem is ismersz és már elítélsz fingod sincs rólam na itt vannak a bajok nálad felül :) aki ilyet kíván másnak majd maga csattan mint ahogy már sikerült is neked igaz :) árad belőled az irigység esküszöm! és ne írd kérlek, hogy mire legyél irigy legyen annyi elég, hogy tudom, hogy az vagy és kész :)
Ember..............te meg a hozzád hasonlók fényképeznek be majrécsík nélküli használt gumikat nem én.
Te mondod nekem hogy pöcshuszár?

24 éves elkényeztett mama fia apuci pízén pózol a csill gixxerén és hétvégente hülyegyerek módjára csak a gázhúzásra tud elélvezni.
Bazz de egy lelki szegény nyomoré számalomkupac vagy édes kis nyomoroncom.
Kurvára röhögök rajtad és remélem egyszer megtanulod milyen az élet szivatósabb oldalán lenni................csak nehogy tolókocsi legyen belőle.
Bár könnyeket azért nem fogok akkor sem ejteni.Csak továbbra is a pofádba röhögök.
leszarod más véleményét amikor nincs igazad ezt mindenki tudja rajtad kívűl "NA ITT ÜTKÖZÖTT AZ ÉRTELEM A VALÓSÁGGAL" !
tévedsz nem járok a pihenőhöz max néha megnézem, hogy mit alkotnak a malcolmék ott pl 2-3 hete előtte pedig áprilisban voltam ott 1-2 kört lehet menni ott és kint is vannak a yardok nincs értelme neki ja és a motoromat nem villogásra használom a kávézok előtt mint ahogy te amikor megállsz a nagy túrházások fáradalmát kipihenni a haverjaiddal és elmesélni egymásnak, hogy te hééé láttad, mekkorát döntöttem :)