Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KakucsRing tavasszal...
ha kell ittmaradok.
Na az fasza teljesítmény!

Jövőre? Ki tudja mi lesz még itt?
Remélem nem folytatódik a tendencia mert akkor elég kevesen maradunk
Jólérzem ígyis-úgyis magam.
kicsit mondom megmarlak nehogy jól érezd magad
http://youtu.be/JBbz_cbNWk4 ébresztööööööööööööö
Hat amugyis plotty a topik.Legalabb irtal valamit,
de unalmas már ez a téma .... ez inkább Triupmh topicba való vagy daytona ....
szewwwaaa öhm még nem raktam el a gépet van előttem még pár túra amit teljesítek DE! szeptember 14óta pontosan a mai napig 6570 km ert tettem bele jövőre? mik a tervek ?
Na veled meg miapélóvan csávó?
Mennyi ment bele idén a gépbe végül?
Persze, hogy nyomatékosabb a 3 hengeres alsó-középtartományban.
Azért egy 675el gyorsulnék szívesen kíváncsi vagyok mit tud egy fasza pilótával
Amúgy teljesen jól el lehet előzgetni a gixxerrel 5-6 ezres fordulaton is nem kell mindig pörgetni
Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül ennek a videónak az eredeti címét vagy esetleg egy youtub-os linket?

te csak ne kerózzááá aztatnemszabad
az enyemnel erotlenebb also es kozepesben,a felsoben nem ott elmegy mellettem mintha ott se lennek...........de a daytonanal tuti nem.az mindenhol tol mint a kisangyal.
Kerekre meg nem a gep a pilota teszi.
E lennek a legjobban meglepve kereke allnek.
Így van, szard le

Zoli: azért annyira nem erőtlen mert 5000-nél gázra felveszem neked keróra bármikor (igaz,hogy 1-ben de akkoris)
Ott a pont.
Amíg nem sikít az elektronika szarni rá ígyis döglött volt 6 alatt mint ebihal a szaharában meg most is.
Pörgesd oszt annyi.
Akkor így marad.
Hidj neki.......tényleg így van.
Ugye alap esetben zárva van és igen olyan 6 környékén nyit ki, de alap esetben is nyitva van. De mondta szerelőm hogy ne zavarjon mert max alacsonyabb fordulatról nem húz úgy. Meg ha sport dobot raknék rá értelmét vesztené.
Megpörgetted rendesen mert csak 8 fölött nyit úgy tudom
Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy amikor a nagy szervizt elvégeztem akkor feltűnt, hogy a kipufogóban a szelep nem működik gázadásra hanem folyamatosan nyitva van. A léptetőmotor nem lépteti, a bovden nincs berohadva és hibát sem ír ki a műszerfalra. Ebből lehet valami probléma? K6 GSX-R600. Szerintetek?
Eladó GSX-R 600 750 K1-K5 kuplungdekli, K1-K3 lánckerék dekli.
Elérhetőség az adatlapomon.
K1-K3 idomokat, illetve komplett kasznyit vennék!