Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok zolika megadom neked a megtisztelő címet, hogy te vagy itt a legokosabb csak előtte vásárolj egy pár pirelli supercorsat, hogy tudd, hogy mitől lettél okosabb addig pedig kuss te kispöcshuszár :)
Neked a túrázás a Mecsek pihenőnél oda vissza villogásból áll a csini rucidban fullgázon.
Okosabb?Teeeee?Ne röhögtess.Megint kezded?
hm egyszer elvinnélek túrázni az én stílusomban, csak az a baj, hogy nincs értelme neki mert az első kanyarig se tudnál követni
tudod pirelli és pirelli között elég nagy különbség van majd rájössz:) de nem kell az okosabbakra hallgatnod
Bazzki az ész és az értelem megjött...................anyám ne sirass.Boruljatok már egymás ölébe.
itt az 5-ös :D
csak egyesek nem arra használják a vasat amire született és ezért nem tudják, hogy mi a jó!
Keresztbe szarom le neked mi jó bazz................én nem csak rétságig megyek oda-vissza hétvégente 30 fokban.
Egyenlőre pirelli bejön................ha majd úgy érzem ilyen kell hidd el veszek.
Addig meg húzzad neki had visítson ....................vagy maradj otthon mert rossz az idő.Muhaha,
Kit érdekel a futásteljesítmény?
TAPADJON BAZDMEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGG!
Majd ha egyszer eljutsz ennek a döntlési szintnek a feléig (talán)rájössz, hogy miért kell normális gumit venni!
Nem az a jó hátsó ami elmegy 10e km-t. hanem ami tapad!
Jól tapad de 6-8 nál többet nem nagyon bir.
Thx, ma fel is pattintottam majd holnap kiderül hogy szuperál
köszönöm előre is
Gyula elvitte a hátsót, tehát az első maradt meg! Továbbá van két első D211GP-m is.

Hátsók jelenleg elfogytak, abból később muszáj beszereznem. Idén talán egy, maximum kettő hátsó abroncsom lesz, jövőre lesz bőségesebb választék.
Minek mérni?
Haverod addig dönti el amíg egészséges szemre te meg egy centivel leméred a hiányt.Oszt betoldasz annyit....................vagy hagyod a picsába és veszel bontva egy épet.
Holnapra megmérem neked már nem megyek ki a garázsba teszek fel képet is!
Sziasztok!

K4 -es a motorom és az a problémám hogy ha letámasztom a motort nagyon dől,sztem a kitámasztóból már ki lett vágva mert van rajta egy hegesztés.A kérésem az lenne akinek ilyen motorja van az megtudná mérni a kitámasztó teljes hosszát,esetleg egy képet fetenni milyen a gyári.

Nagyon köszönöm előre is a segítséget.
Na majd akkor hátha nátha megfázás.
Esetleg meglátogatlak.
Pusz
Persze!
Köszönöm kedves kérdésed.
Jól!

Bent vagy ma a lilák földjén?
Cicamiccccaa!
Hát hogy a faszban vagy?
Kivételesen egész jól beszélsz/írsz!
Na mi van?
Megszórjalak egy-két b@szott nagy lángossal?
Majd viszem neked a naftát!
de inkább ez!
Akkor jól van. Miért is?