ha ekkora a büdös pofád akkor állj ki elém ( ha mersz)! te dagi rövid lábú törpe túrás kis faszú buzi intézetis komplexusos mittomén szebb jelzők nem illenek rád
sportmotor.hu az oldal neve nem pedig túramotor capise? ha ebbe a fórumba akarsz tartozni akkor vegyél egy igazi motort ne egy ilyen szarral verd itt magad! ha olyan jó lenne a motorod akkor nem gsxr vagy rr futómű kellene bele na mára ki lettél iskolázva tehát húzz a kurva anyádba
Bakker.1,5 éve csúsztam el..............és elgörbült a kormányom..............te bicskába hajtottad a géped.
Most erre vered a melled?
Elég óvodás dolog a gumit fényképezni és sosem teszem...............én felnőttem.
Ha te felnősz majd te sem fogod.
Az a bajod hogy a kuplungtémával megsértettem az egódat?
Ezt meg is érteném csak akkor minek írkálsz nekem ha ekkora menő vagy?
én 11 ezernél nyírtam a ki a kuplungot bocsi a 600-on:) és élveztem a motorozást ilyen tempóban vele:) nálad 100ezer kilcsit bír egy kuplung tudjuk de nem is motorozol :) de amúgy tényleg elhúzhatnál a kurva anyádba mert ahogy észrevehetted volna senki se kíváncsi az okoskodásodra! kurva anyád te buzi ha kettőt szólsz akkor elviszlek a lagerba!
igen kettő volt a mindkettőt kifektettem kinyirtam őket :D de egy másik kollega is leküldött faszba és leírta az igazságot rólad asszem zoli tényleg érik egy pofon ha felém jársz akkor be is ugorhatsz egyből érte
Ez a majrécsík téma elég vicces srácok nem?
Nem pályáztam idén... nincs is már gixxerem... most egy böszme TL-em van,,, és NINCS majrécsikom, hozzáteszem elöl sincs... pedig nem a pályán használom, nem is a Mátrában... csak leburitom. Ennyi. Most akkor döngessem én is a mellem? Hagyjuk már...
Minek?
Csak széllel szembe lehetne mert akkor trágyaszagod van hogy elhányom magam.
Azt meg nem szeretném.
Gyógyegér.
Gyere.
Most erre vered a melled?
Elég óvodás dolog a gumit fényképezni és sosem teszem...............én felnőttem.
Ha te felnősz majd te sem fogod.
Az a bajod hogy a kuplungtémával megsértettem az egódat?
Ezt meg is érteném csak akkor minek írkálsz nekem ha ekkora menő vagy?
Én inkább attól nem lennék büszke hogy 18 alatt kinyírok egy kuplungot és lazán hurkába hajtok egy motort.
Nem pályáztam idén... nincs is már gixxerem... most egy böszme TL-em van,,, és NINCS majrécsikom, hozzáteszem elöl sincs... pedig nem a pályán használom, nem is a Mátrában... csak leburitom. Ennyi. Most akkor döngessem én is a mellem? Hagyjuk már...