Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én tuti nem! Én csak a komplexusodat erősítem benned
szóval félsz tőlem féljél is mert ha találkozunk egyszer akkor jól megagyallak utána még a motorodat is össze rugdosom !
Bazz mivel állandóan a pöcökön jár az agyad tuti homár vagy.Így aztat nem tudod.
Énnn..............eléd?
Minek?
Csak széllel szembe lehetne mert akkor trágyaszagod van hogy elhányom magam.
Azt meg nem szeretném.
bocsi h múlt héten szétkúrtam anyád méhét, jobban van már azóta?
ha ekkora a büdös pofád akkor állj ki elém ( ha mersz)! te dagi rövid lábú törpe túrás kis faszú buzi intézetis komplexusos mittomén szebb jelzők nem illenek rád
Húzzá te.Bár lehet amennyi bárcás tekereg a pudvás faludban azt se tod melyik.
sportmotor.hu az oldal neve nem pedig túramotor capise? ha ebbe a fórumba akarsz tartozni akkor vegyél egy igazi motort ne egy ilyen szarral verd itt magad! ha olyan jó lenne a motorod akkor nem gsxr vagy rr futómű kellene bele na mára ki lettél iskolázva tehát húzz a kurva anyádba
Még nem indultál el hogy vigyél a lagerba?
Gyógyegér.
van apád? az intelligencia szinted miatt azt hittem intézetben nőttél fel!
Asszem csak az apukám leveri a te apukádat homokozóban téma huszonéves megfelelője.
Egy,kettő,három.
Gyere.
Bakker.1,5 éve csúsztam el..............és elgörbült a kormányom..............te bicskába hajtottad a géped.
Most erre vered a melled?
Elég óvodás dolog a gumit fényképezni és sosem teszem...............én felnőttem.
Ha te felnősz majd te sem fogod.
Az a bajod hogy a kuplungtémával megsértettem az egódat?
Ezt meg is érteném csak akkor minek írkálsz nekem ha ekkora menő vagy?
na elissa megismersz már?
Emesen?
Danke
Még mindig gyönyörű a bringád!
Ck hogy valami géjjjesikkkszer is legyen...
te pondró
én 11 ezernél nyírtam a ki a kuplungot bocsi a 600-on:) és élveztem a motorozást ilyen tempóban vele:) nálad 100ezer kilcsit bír egy kuplung tudjuk de nem is motorozol :) de amúgy tényleg elhúzhatnál a kurva anyádba mert ahogy észrevehetted volna senki se kíváncsi az okoskodásodra! kurva anyád te buzi ha kettőt szólsz akkor elviszlek a lagerba!
döngesd nyugodtan a melled mert zolinak pályán se sikerül eltünteni a csíkot se a gumiról se otthon a gatyából
Most essek hasra tőled?
Én inkább attól nem lennék büszke hogy 18 alatt kinyírok egy kuplungot és lazán hurkába hajtok egy motort.
igen kettő volt a mindkettőt kifektettem kinyirtam őket :D de egy másik kollega is leküldött faszba és leírta az igazságot rólad asszem zoli tényleg érik egy pofon ha felém jársz akkor be is ugorhatsz egyből érte
Ez a majrécsík téma elég vicces srácok nem?
Nem pályáztam idén... nincs is már gixxerem... most egy böszme TL-em van,,, és NINCS majrécsikom, hozzáteszem elöl sincs... pedig nem a pályán használom, nem is a Mátrában... csak leburitom. Ennyi. Most akkor döngessem én is a mellem? Hagyjuk már...