Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Nem kell ezeknek a motoroknak egyedinek lenniük, úgysem tudják a forgalomban nagyon megnézni őket azalatt a kis idő alatt míg láthatóak, a hangjukat talán tovább lehet hallani.....a parkoló példányokban meg lehet gyönyörködni... !
Persze aki motoros találkozókra jár ott van idő nézni egymás motorját, meg beszélni róla...ezekkel menni kell!
viszont nem fogy a gumi, fékbetét, benzin.....
csak én.... mert motorozás nélkül felemésztem magam
Bazz...............neked meg csak negyedmotorod van.
mennyé innen vissza a legyes topikba
Szevaaasssszzzz.....................köcsögzsák.
Hogyityeg?
Szia DjKancsóka!
Megnyugtatlak....te ennélkül a ruha nélkül is hülyén nézel ki a motorodon!
Pöcsvirág...
Sziasztok!
Istenem de jó volt olvasni itt az elmúlt 1-2 napot.....én meg pont kimaradtam belőle!
Felért egy jó kis szájmotorkázással, amit lenyomtatok!
Holnap is strandidő, úgyhogy lehet brünnyögtetni a tucat szarkupacaitokat a ragadós aszfaltutakon!
Kurvaszájúak!
ebben a pillanatban értem én is haza egy szezonzáró túra után.... sajna csak egyedül... megint nem volt akivel együtt guruljak hogy rohadjak el.... szivesen tartottam volna veletek...!
Jót gurulunk ezen a szép nyári napon
Joe Rocket GSX-R kabát eladó! Európában - elméletileg - nem kapható, csak Amerikában.

Magamfajtára jó, ha alávettem két pulcsit, még akkor is remekül tudtam benne mozogni. Váll-, gerinc-, könyökprotektorokkal van ellátva. Deréknál szűkíthető, ha valakinek olyan az alkata.

Azért adom el, mert más lett a motorom színe, így meg hülyén nézek ki a gépen.

Többi info e-mailen: djkolyok@citromail.hu
Hát ha mínusz 1-2 fog van elöl akkor ez az oka.
És ami még lemaradt hogy a többiek 40-nél nekem 44-et mér az óra, 50-nél pedig 60-at lehet, hogy kisebb lánckerék van elől.
Még egyszer előre kösz a válaszokat.
Sziasztok!

Hétvégén voltunk egy szezonzáró túrán, és a következő probléma merült fel, mikor először tankoltunk akkor a többi kollégának 117 km mutatott az óra megtett útja nekem meg 133-at. Mi lehet az oka?A hátsó lánckerék gyári 43 fogú, de az elsőt nem tudom megszámolni.
Előre is köszönöm a segitségeket.
farok idom eladó egybe vagy darabokba hibátlan semmi baja.
ha érdekel valami írj :nagygaben88@freemail.hu
Szia!
Köszi szépen!
Szevasz Józsi!Küldök egy linket, talán érdekel ez a hír:
http://jovonk.info/2011/10/01/...
Már megbocsáss de tavasszal nem te kerestél alkatrész a motorodhoz mert megfordulás közben eldőltél vele? Azzal nem nagyon dicsekszel itt.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ha Kakucs felé jársz, majd szójjá, hogy ott vagy!
Csak óvatosan! Sok szerencsét, és jó utat!
Küldjétek egymásra a NAV-ot!

Tiszta óvoda..
Jó volt az a hely.
Megtanítottak számolni................nemúgy mint téged.
Bár 20-ig elbirsz.Cipő nélkül van annyi ujjad.

Na csak kifingottál valami egyedit.

Saját pízeden vetted?
Muhaha.3x.A píz úgy volt a sajátod hogy fater megunta a nyivákolást és a kezedbe nyomta................addigis kussolsz.
Az ezres.................érdekes.................szerintem valami normális arc megszorult vagy csak tartozott a faterodnak és amijen nyomoronc vagy kihasználtad és kiszúrtad a szemit a fele árért.Csóró srác meg odadta.
Bár valószínű az is fater píze volt.

Én meg sosem veszek fel hitelt.....................2008-ban lejárt.
Kocsira.
Motort nem hitelezünk.
ver téged a jó isten eléggé nem csodálom h anyádék intézetbe raktak