Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép a motorod most már látom, csak ovatosan ám vele egy vagyon lehetett nem ám leér az oldala csak csínyjén használd a gázkart mert kifekszik a blokk vagy előbb a gazdája :)
Őőőőő most hogy kérded................fogalmam sincs................a tied igen?

És beleállt a kangörcs a kezedbe vagy tényleg két aeroxod volt?
És még ki is írtad mind a kettőt?
Te esek-elek legalább 3 tanúm van, hogy a majrécsík nélküli gumi 2 hete készült az Euroringen ott ahol állítólag szar az aszfalt... hmmm érdekes nekem mégis kopott a térdkoptató... te kis tudatlan
Bármikor-bárhol körbemotorozlak te szerencsétlen, nem tudom mire ilyen nagy a szád.
Azzal miért nem dicsekszel,hogy ahány túrára elmentél mindig eldobtad a vasat te balfasz
Tanulj meg motorozni inkáb, és fotózd be ide a gumidat, úgyis régen sírtunk a röhögéstől!

Elhúzhatnál innen már amúgyis, mert szerintem kurvára senkit nem érdekel a véleményed, túrapondróknak van más hely a sportmotoron.
3 ezer felett forgott már a motorod vagy sporolsz a benzinnel és azért nem húzod neki?
Huhh...................simán.............bár az inkább a te szinted sötét kis pattanásos pistike.
A gsxr kép nem a netről van?
köszi az elismerést :) de a tiedé se lehet valami szar túragép te kis huncut sv gyilkos! Te blokk gyilkos
hihetetlen vagy téged el kellene vinni a mónyika sóba
Semmilyen................bár tökmindegy mert az aktuálisan a tied a legjobb ezt tudjuk ovodás óriásbébi.
Nem megyek disznószaros vidéki tanyára.
e bizonygatod hogy tőlem gyorsabb vagy.................én meg aszondom meglehet..................bár kétlem..................de az tuti hogy akkor is csak egy béna faszláma vagy akinek görcs állt a kezébe gázhúzás közben csak épp szerencséje volt eddig és nem döglött meg.
nem én vagyok komplexusos az én lábam leér a motorról de a tiedé háááátttt azt láttuk a motorkiállításon ahol csorgott a nyálad
csak te firtatod mindig, kis irigykém:)
neked milyen motorod van amúgy?
Bazz ez nem összecsapás.................csak egy élvezetes szópárbaly egy komplexusos törpepáviánnal.
hallod múltkor is mondtam ma is mondtam, gyere el te hozzám, ha ennyire kíváncsi vagy, hogy mennyire vagyok gyors én utazzak el, hogy amikor ő a túramajom megáll az eszem nem hiszem el, hogy lehet egy ember ennyire sötét! Most másztál le a fáról vagy nehéz a felfogásod? Te kis senki utolsóból is az utolsó mindjárt sírok, hogy lehet valaki ennyire süti mint te zolika áááá
Azzal hogy van egy gsxr-ed mitől vinnéd nagyra?
Az nagyon sok embernek van..................hogy a faterod eccer elveszette a bankkártya pinkódját és ez lett belőle attól még nem vagy nagy ember.
Csak egy kisgyerek aki unatkozik és faszságokat beszél ahhelyett hogy a micimackót nézné.
Dikmáááán emberek....

Él a fórum, összecsapott az üvegtigrsmenő túragyík meg az ezredeses gixeres

Ebből bazzeg szerelem lesz és állítom Joe-Z lesz a pap baszod
winit vagy decát tolsz , hogy ilyen kemény gyerköc vagy? lehet egy nulla vagyok emberileg, de látod mégis többre vittem már 24 évesen mint te, csak azért mondom mert mindig ezzel az irigységgel jössz te kis szarcsimbok fogat szoktál mosni mert innen érzem, hogy büdös a szád mindjárt el is ájulok ettől a nagyképű bűztől

Te tényleg egy beteg ember vagy................nem akarsz a motorkádra pattanni és elgyönni pest mellé?
Bemutatni milyen gyors vagy valójában?
azért terelem erre a szót mert tudom, hogy kisebbségi komplexusod van
Mániád ez a farokdolog?
Valaki cocókáztat téged hogy mindíg erre tereled a szót vagy csak farokbuzi vagy?
Menekülj nyugodtan.............én még itt leszek................és már megint buzulni akarsz................de rossz ajtón kopogtatsz...............a helyed inkább a kék homárban van.
Azt se tudod milyen gumit használok nyomoronc...............csak nyomod a faszságaid zsigerből.
Soha az életben nem mondtam soha hogy nincsenek nálam gyorsabbak..................sőt még te is az lehetsz............viszont azt most megmondom hogy emberileg egy nulla vagy,hígfos,és még buta is a legrosszabb sötét fajtából.
az a legnagyobb baj,hogy a kis farkaddal nem lehet húgyozni csak csöpögtetni
2:22 akkor hajrá
menjél te pályára körbe körbe én jól érzem magam az utcán is! te kis pöcsű buzi én soha nem is akartam pályára menni annyira nem izgat ha így érthetőbb vagyok számodra mert sajnos a kis agyad nem fogta fel, hogy mit akartam neked mondani, hogy nem én vagyok a rossi viszont nálad fényévekkel vagyok jobb meg sokan mások is, na tudod mit menjél arcoskodni a pirelli nemtudom milyen bakellit 20ezer km-ert is gurlni képed gumijaiddal:)
szép álmokat jocccakát és ne legyenek rémálmaid tőlem
Csak nyugodtan..................bár szerintem ahhoz is hülye vagy.
2:23 alatt tudlak simán körbehugyozni és kiröhögni.Törpike.A hupililából.