Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy normális vagyok.
Őőőőő csak neked és hozénak bassza a csőrét hogy itt vagyok.
Te tudom hogy retardált vagy és mulattatsz.
Mondjuk hozét nem tudom............ő egy mérföldel értelmesebbnek látszik.
De úgy különösen nem érdekel.
Tőle megkapom hogy nem tudok motorozni meg bármikor körbemotorozik stb,blabla szokásos rizsa.
Igaza is van de őszintén megmondom érdekli a fene hogy mit mond.
Általában leugat hogy menjek el.................nemmegyek és így nem foglalkozik velem.
Én se vele.
De te kiscsíra csak körözöl mint kankutya a bagzó macska köröl.
Ennyire idegellek?
Hogyne mondtam volna? Taktikusan nem hitted el, hogy ne kelljen jönnöd. Amikor mondtam, hogy a Peppe vagyok szimplán csak összehugyoztad magad. Mi kell még?
te figyelj normális vagy? te nem veszed észre magad, hogy senki se bír! mit keresel te évek óta itt ebben a fórumban? senki se kiváncsi rád elhúzhatnál a büdös kurva anyádba
Énis................a kis gömbhal felvidított.
Ne hagyd abba. . .
Mi élvezzük.
A pszihopata gyilkosok okosak..................nem kapják el őket.
Úgyhogy nézz a hátad mögé.
Ő mindenkinél gyorsabb..................de nem megy pályára mert az nem pálya.
Én azé mert kevés vagyok.
zoli kicsit félrebeszélsz de sztem hagyjuk már fáradt vagyok hozzád te egy pszichopata gyilkos vagy az már tuti, mert annyira hülye vagy!
Nálam? Gyorsabb?

Ja és úgy indult hogy mondtam a conti race tapad de kopik...............erre hozétól megkaptam hogy bebe szarni rá én csak túramókus vagyok nem tudok motorozni meg ilyen gyerekes faszság erre bejött az unatkozó balfasz és belémakadt.
Én meg órák óta sértegetem de nem fogja fel hogy hülyére veszem.
Semmi különös.A nagyonmenő emberke aki gyorsabb csák norisznál próbál engem osztani hogy én lassú vagyok...............pedig bevallottan én tényleg az vagyok.
Bár annyira hülye hogy ezt nem fogja fel és feszt bizonygatja.
De senki sem látta csak azt hogy a TVben elhúzott a mecsek pihenőn 120-al és megbüntették.
itten meg möfaszan?
Te azé mondhatnád.
Mondtam hogy nem................bár cím nélkül nehéz lenne.
De megoldanám.Én azért odatalálok.Nemúgy mint te gyengeelméjű.
nem mondta meg a címét
jössz akkor már kérdeztem?
Az egy éve volt?
Nem?
Azóta nem talált oda?
Ez tényleg hülye hozzá.
Pedig csak térkép köll.
ohh a nagy tudású 41 éves családapa is megérkezett :)
Tóled?
Már ezerszer mondtam..............egy ilyen kis nyálpalántától nem tenném.
Több avas zsíroskenyeret kéne ahhoz begyűrnöd.
Vigyázzál! Engem is megkeresett. Aztán rám küldte a rendőrséget mert szerinte visszaéltem a bandzsa barátnője fényképével. Bár azok sem találtak ide.
Huhh.............te még ahhoz is hülye vagy.
Bár mindegy............félkegyelműek közt lehet te vagy az ész............te abban a faluban mucsajon mindenki köveket tör unalmában?
szóval ha kell egy pofon és bevállalod akkor gyere el hozzám ok? persze ha nem félsz!
a bénaság ellen is feltalálták már a navi szóval nincs gond de miattad nem utazok nem az útiköltségem nem jön vissza azon, hogy jól megverlek
mondtam már neked de látszik, hogy olyan értelmes vagy, hogy még minidg nem értetted meg, hogy nem megyek miattad gödöllőre! elég nagy itt ma este a pofád és próbálod osztani az észt amiből neked elég kevés van ha ilyen bátor és okos vagy akkor gyere el te hozzám és megbeszéljük a nézeteltérésünket sőt még segítek neked a motorod összetörésében is amiért olyan sokat kellett dolgoznod.
Ugyanmár.Ahhoz is elég béna vagy hogy eltalálj gödöllőre.
És őszintén szólva ilyen egyszálbelő pattanásos kissebbséginek tartalak sok fogatlan spannal.