Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez lesz egész télen!Már megint!
Egy hónap alatt 4000.Szabit vettél ki?
a vasam k4es!két évet pihent egy garázsban mert a srác akitől van kikönyörögte ezt a szüleitől aztán rá két hónapra egy R1est könyörgött ki! ilyen vétel nincs minden nap ugyhogy büszke is vagyok én 16000ezerrel vettem át szeptember elején! most szeptember végén tegnap raktam bele 20ezrediket
én is!
Wáááhhháháháháááá!
Ez előtte volt,itt még tiszta a ruhám!
Nem megyek te kis zenebuzi
Gyere már fel emesenre ecsém
Lehet, ki tudja már én el voltam foglalva a zabálással... :D
Az lesz az idei búcsúmenet akkor ha összejön ;) betyáros lesz
Szülinapi torta? Whiskey-bomba? Megyünk is ünnepelni!
Fuchs 5W40?
Sziasztok!
Motul 5100 10W-40 4T 4liter = 9ezer Ft. 10 db van még. Ha érdekel akkor válaszolj az üzenetre. sok más fajta olaj is van.
Hány év alatt?
akkor én elbújok a 20.000remmel amit éppen ma forgott bele ugyhogy boldog 20ast mindenkinek
Gyerekmennyiség még, veretes kollégánk már százezer felett jár a K7-tel...
jah...több mint 54000van a kicsikémben....
ha nincs test a blokkon, gyujtást sem ad.....
Koránt sem hidegen, 550km-es tura utolsó szakaszán hazafelé adta meg magát....leolvadt az egyik gyertya elektródája, és összebaszta a szelepeket....ezért kellett hengerfejet cserélni....
Hát ha lejut a gyujtótkercsig az áram majd onnan nyicsta akkor max még nézzél testet a blokkon.Más nem lehet.Egy-egy tekercs még döglött lehet de 4.........nem hinném.............sztenderkapcsolót kéne megnézni meg a kuplungét.............az szokik ilyen gebaszt okozni.
Akkor irány a Prop-Tech Esztergomban!

Hogyhogy hengerfejes lett? km állás? Baszattadhidegen mint a barom mi?
Egyik hengerben sincs devla....
Most tettem bele 4 vadi új gyertyát, és nem hiszem hogy mind a 4 gyertya szarcsi lenne...
Onnan már nem sok dolog van ami szar lehet...............ha a dőlésérzékelő kapcsol tehát megszünteti a gyujtást az a műszerfalon jelezve van check engine felirattal.
igen...
Hmmmm.............a hosszú szarig amit rádugsz a gyertyára?
a gyujtás áram lemegy a gyertya trafóig....de a szikra-jel valahol elakad....