Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fluxuskondenzátort kösd be... 1,6 gigawattot csak 10:04-kor kapsz!
Gyertyáig leér?
Annyi kütyü van ezen bakker hogy, fele is sok lenne....már leteszteltem mindent, Ecu kap áramot, testet, trafók is oké....gyujtás is van, öninditó is teker.....de mennykő az nincs.....
Február az egy jó időpont.
májk tájszon Kösz!
email elküldve! én meg lassan készülődök gurulok egyet érd -re
Kerested?
A relék közt kell lennie.
Hát én még otthon vagyok. Még...
Bár eldőlt volna, nem....hengerfej cserés lett....motor, és kábelköteg is ki lett szedve, aztán vissza....most meg nincs szikra....
Jobb meg bal, ha karcolódik, akkor már sejtheted...
Lőjj ide egy e-mailt: djkolyok@citromail.hu

Így nem maradsz le semmiről!
Köszi...
Melyik idomszett, melyik szélén?
háde háde még jóval 15 fok felett tolja a talicskát az időjárás még egy darabig gondolom senki nem ül otthon és várja hogy ne gurulhasson még a jó időben ?!
Én úgy tudom, hogy a hátsó ülés alatti rész körül, de ez nem 100%

Eldőlt?
Szöges gumi, 0W-40, meg nyócvan kötött pulcsi (Made in Szobabringa), azt mehecc
Az idomszett szélén
Decemberben, szép is lenne.
Én 15C alatt nem ülök rá többek között azért mert a motor nem tud üzemi hőmérsékletre felmelegedni nagy sebességnél, illetve a gumi sem tud felmelegedni megfelelően. És annak, hogy 120-al araszoljak, mert nem lehet küldeni neki semmi értelme
Szeva mindenki!
Srácok meg tudja nekem mondani valaki hogy, hol van a k6-os 600on a borulás érzékelő?
Na akkor mivel nem rég óta de gixer tulaj vagyok így hát nem igazán hagynék ki innentől egyetlen eseményt sem bár azt tudni kell hogy úgy is addig motorozok amíg rá nem fagyok a gépre és csak a meleg fingom hozza az olvadást úgyhogy ha akárki akármerre akar csapatni csapatban még idén szivesen csatlakoznék
Jah és szerintem nem......................elmennek visegrádra meg kakucsra.Oszt slussz.
Én már Gépész Kupát is leszerveztem többedmagammal, a fórumosok elég szépen teljesítettek!
Csörögjél rám, és összeütünk egyet!
Én még idén kimennék!
itt senki nem szokott közös gurulást csinálni? há a szezonnak majd decemberben lesz vége nemde ?