Annyi kütyü van ezen bakker hogy, fele is sok lenne....már leteszteltem mindent, Ecu kap áramot, testet, trafók is oké....gyujtás is van, öninditó is teker.....de mennykő az nincs.....
háde háde még jóval 15 fok felett tolja a talicskát az időjárás még egy darabig gondolom senki nem ül otthon és várja hogy ne gurulhasson még a jó időben ?!
Decemberben, szép is lenne.
Én 15C alatt nem ülök rá többek között azért mert a motor nem tud üzemi hőmérsékletre felmelegedni nagy sebességnél, illetve a gumi sem tud felmelegedni megfelelően. És annak, hogy 120-al araszoljak, mert nem lehet küldeni neki semmi értelme
Na akkor mivel nem rég óta de gixer tulaj vagyok így hát nem igazán hagynék ki innentől egyetlen eseményt sem bár azt tudni kell hogy úgy is addig motorozok amíg rá nem fagyok a gépre és csak a meleg fingom hozza az olvadást úgyhogy ha akárki akármerre akar csapatni csapatban még idén szivesen csatlakoznék
A relék közt kell lennie.
Így nem maradsz le semmiről!
Melyik idomszett, melyik szélén?
Eldőlt?
Én 15C alatt nem ülök rá többek között azért mert a motor nem tud üzemi hőmérsékletre felmelegedni nagy sebességnél, illetve a gumi sem tud felmelegedni megfelelően. És annak, hogy 120-al araszoljak, mert nem lehet küldeni neki semmi értelme
Srácok meg tudja nekem mondani valaki hogy, hol van a k6-os 600on a borulás érzékelő?