Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eccer szervezhetnétek egy Man TT-ágyúgolyófutamoz Zadarig a tengerparton.
Utána aki túléli az fakultatív áztatná a zacsit a tengerben vagy látogatná a szerencsétlen célba nem érteket a helyi egészségügyi létesítményben.
Az nem jó, mert akkor a Balatonon leszek. + az Kakucson lesz , monduk ott nagyobb eséllyel indulhatnék...
tündérmókusbogár
Szóval info:
Ettem egy Big mac menüt almás pitével................nagy változatot.

Elég volt vagy részletezzem.
A hónapban biztosan elmarad, tehát eléggé esélyes, hogy a Red Line versenynap zászlaja alatt hajózunk tovább.

Istenem, de költői vagyok!
És pedig azért, mert kolléga az északi parton döglött, én meg hatkor indultam hazafelé Szombathelyről, és tíz órára értem be Siófokra.
szóval...
De türelmetlen vagy mááá...
Van már valami infó?
én is lent voltam Kölyök este 6tól fél9ig lent köröztem siófokon és zamárdiban de nem láttalak titeket
Hányfelé? Kollégával mentünk ketten.
Üdv!
Tegnap jöttem hazafelé Balcsiról és gyönyörű gixxerek mentek el mellettem, nyugodt tempóban,szépen védték egymást. Kik jártak tegnap lennt? :P
hello, ki tudna nekem segiteni? a 600 K1 mocimnal azt vettem eszre hogy nem porog ki rendesen , ez azt jelenti hogy 1,2 full gas es a 3-4 -ben a mocinak mar nincs ereje ,tehat 5-6 alig tudom hasznalni na meg ot az error a muszerfalon FI , szerintetek a gyujtasvezerlovel lenne a gond?
most nézted meg teeee rosé király
Hol-hol hol nem találom sehol!
Szia,

A piros lámpa egyből ég, ha dobja az FI hibakódot!
Sok minden lehet, ki kell olvasni!

Motor normálisan jár? Tudsz vele menni?
Amúgy othon így tudod ki olvasni az FI hiba kódot.

http://www.gixxer.com/forums/s...
Miből gondolod,h befecskendező?A piros lámpa mellet van még más ikon is?
Le is szólták.
Kiolvasásra kéne vinni a gépet.Vagy dealer módban megnézni mi a gyíkja.
Ettől tartok én is!
Nem kéne neki.
Sziasztok! k6 nál okozhat-e a nagy meleg befecskendező rendszerre utaló hibakódot a műszerfalon? (FI) plusz ég a piros lámpa!
Áki Báki!Fenn a pici vidi