Egyenlőre maradok a gumiemberesnél............tutira kiszolgál...........nem kopik kockára és nem csúszik meg döntve..........egyenesen egen de úgy nem megyek gyorsan.
Másik topicban tegnap vagy előtte nyomtak be egy Dunlopos képet. Na,azt ajánlották nekem is 50-ért. Pont nála voltam előző nap,és akkor mutogatta. Corsa 3-at tett fel helyette.
Eddig csak kicsit táncolt a vége 4ezernél odarántom neki,és elkezd táncolni Ezzel a gumival nem kapja egykerékre,szerencsére. Majd szerzek másikat,ha már ebből nem lesz sok. Közben meg remélem,hogy nem döntöm annyira,ami a tapadás rovására menne.
Annyi a problémám,hogy hová pörgessem a városban? Ez veszélyes környék,minden 10. kocsi tud nínózni Hagytam már le rendőrt is jobbról Mindegy,nem sietek annyira,had nézzen meg mindenki Meg lámpánál rátekerek,és meg kell állni,mert nem vált a kövi Akkor meg értelme nem sok Azért pörgettem már,nem mondom,hogy nem De általában ott váltok,városban.3-5 között. Kivéve,amikor nem
Hát avval az avonnal meg a 5 nél elváltással tuti............tükör meg minek ....................forgasd a fejet..................és ne nézz vissza...............amit megelőztél nem előz vissza.
Öhm.. Itt skubiztam képes motoron a cuccokat. Berik GP ruha 48, Spool is van 45-ért,Spyke 70 körül Kawasakiba van új,leértékelt Spyke 125-ért.
Szerintem valamilyen formában alkuképesek az árak.. Max kapnak érte egy kék SV-t Persze olyan ruhákat néztem,amik nem sérültek,de azt nem tudom,mikoriak. Mindegyik protektoros,meg koptatós,tehát ősrégi nem lehet
Na jólvan,kösz az infót.
Én a seggemmel takarítom a láncot...befogom a farpofák közé, emelőn egyesbe teszem, és tőgáz!
Az aranyér meg teszi a dolgát! De előtte nyomatok egy wd40 -es beöntést...
Új.R17.