Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új.R17.
brian?
Egyenlőre maradok a gumiemberesnél............tutira kiszolgál...........nem kopik kockára és nem csúszik meg döntve..........egyenesen egen de úgy nem megyek gyorsan.
Másik topicban tegnap vagy előtte nyomtak be egy Dunlopos képet. Na,azt ajánlották nekem is 50-ért. Pont nála voltam előző nap,és akkor mutogatta. Corsa 3-at tett fel helyette.
Eddig csak kicsit táncolt a vége 4ezernél odarántom neki,és elkezd táncolni Ezzel a gumival nem kapja egykerékre,szerencsére. Majd szerzek másikat,ha már ebből nem lesz sok. Közben meg remélem,hogy nem döntöm annyira,ami a tapadás rovására menne.
Szar gumival a pofáraesés megy nem a motorozás................Én meg drága de keveset kopó gumival megyek...................utálom a gumisokat.
Khm,aki szar gumival tud jól motorozni.. Érted Abba semmi poén,hogy egy drága,tapadós gumival tudsz menni
Annyi a problémám,hogy hová pörgessem a városban? Ez veszélyes környék,minden 10. kocsi tud nínózni Hagytam már le rendőrt is jobbról Mindegy,nem sietek annyira,had nézzen meg mindenki Meg lámpánál rátekerek,és meg kell állni,mert nem vált a kövi Akkor meg értelme nem sok Azért pörgettem már,nem mondom,hogy nem De általában ott váltok,városban.3-5 között. Kivéve,amikor nem
Hát avval az avonnal meg a 5 nél elváltással tuti............tükör meg minek ....................forgasd a fejet..................és ne nézz vissza...............amit megelőztél nem előz vissza.
Kinek hogy Tükröm nincs,lámpám van
Többetér mint egy göthös lámpátla hegeszett tejfölöspohár.
Öhm.. Itt skubiztam képes motoron a cuccokat. Berik GP ruha 48, Spool is van 45-ért,Spyke 70 körül Kawasakiba van új,leértékelt Spyke 125-ért.
Szerintem valamilyen formában alkuképesek az árak.. Max kapnak érte egy kék SV-t Persze olyan ruhákat néztem,amik nem sérültek,de azt nem tudom,mikoriak. Mindegyik protektoros,meg koptatós,tehát ősrégi nem lehet
Na jólvan,kösz az infót.
90 körül osztogatták újonnan.60-80 közt már van új bár nem berik.
48-ért párszor telefingott Berik bőrruha koptatókkal jó áron van?
Természetesen azért, mert egy tapló kis genyhernyó vagyok, ami áraszt némi kellemetlen bűzt is........nagyon kellemetlent...
Motorosfosok!
Meghülyit mindenkit az a lombrágó?
a szobamogyorós miatt van minden.
Na arra te gondoltál.
ez occsó. 6000 az induló.
pfújj de perverz vagy ha a kengurura gondoltál.
Nekem amúgy kéne ketttyű,de csak occó.. Meg asszem a ruha is cserés lesz Ha el tudom adni valakinek a régit
De...............van.
Szia,
fincsi kis kengurubőrnél nincs jobb.
És mitől jobb? Színtelen az is?
Én a seggemmel takarítom a láncot...befogom a farpofák közé, emelőn egyesbe teszem, és tőgáz!
Az aranyér meg teszi a dolgát! De előtte nyomatok egy wd40 -es beöntést...