Sujujj.Csatlakoznék a féktárcsásokhoz.. Lesz valakinek féktárcsája? E-H Ez nagyon peremen van.. Jobb állapotú is érdekelhet. 4,6-on van e-h,az már cserés,nemde?
Igazából az akku boltban még nem jártam,ott nem tudom milyen áron vannak. A Suzukiba "Rider" elvileg japán akksi 8990. 9-ért kapnám a Vartát. Ha drágább lenne,akkor a Suzukiból rendelnék. (vagy az akkus boltból)
Nehogy kidobjál rá sok pénzt. Sajna már semmi értelme. Régen elég jó volt a Yuasa, és sokáig bírta, de egy idő után ez is legagyisodott.
10-nél többet ne adt a Vartáért se! Arra is csak 1 év gari lesz mint a 6500Ft-s noname akksira...
A székely és a fia mennek haza a szekéren. Egyszercsak elrobog mellettük egy fej nélküli motoros. Amint mennek tovább megint elrobog mellettük egy fej nélküli motoros.
Odaszól a fiú az apjának
- Te apa! Nem kéne beljebb húzni a kaszát?
Számomra volt megtisztelő egy rokksztárral és egy F1es szerelővel gurigázni
A fagyizóban meg lefagyott rendesen a sok sótlan töketlen buzivirág pláne az a szöszke csajcsávó vagy mi a fasz volt az....
Tegnap nagy kasza volt, nem tudok motorra ülni , de tervezünk majd nagyobb túrát fogok szólni időben!
Azét köszi a megkeresést!
10-nél többet ne adt a Vartáért se! Arra is csak 1 év gari lesz mint a 6500Ft-s noname akksira...
150mm x 87mm x 105mm
YTX9-BS
Odaszól a fiú az apjának
- Te apa! Nem kéne beljebb húzni a kaszát?
holnap karika valamerre?nagyobbra gondoltam ,nem kvzó előtt ülni!na?ha érdekel hijjá fel..
A fagyizóban meg lefagyott rendesen a sok sótlan töketlen buzivirág pláne az a szöszke csajcsávó vagy mi a fasz volt az....
Köszi az élményt G.P. &Krikett!
A fagyizós rész sem volt szar úgy gondolom