Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem...csak kaptam számítógééépet!
Szia nekem az itt látott alkatrészeken kívül lenne pár dologra szükségem
ha van még megmaradt dolgaid a motorból kérlek szólj.
Mert pálya motort rakok össze kevesebb az alkatrészem mint ami kell.
Pl: kábel köteg ,tank,váltókar-láb tartóval.
Köszi üdv S Laci.
Igazam volt! te tényleg egy semmirevaló kis szardarab vagy, aki méltatlan még arra is hogy a fejére szarjak, és szétkenjem rajta... hígtrágya való neked te kis rühes kis köcsoög parasztgyerek nem motor...na takarodj vegyél szénkefét a motordba.
síkhülye...kiengedtek már megint hátulkötős?
Szia!
Vigyél magaddal pénzt, meg egy fényképet a motorról, amit meg akarsz venni.
Ha a fényképen látott berendezés egyezik az előtted álló motorral, akkor odaadhatod a pénzt.
Sztem mindenkinek akinek K3-4-e van.
STV hiba. Gondolom a típushiba elöjött. A másodlagos pillangószelepsor motor...
Keresd meg Brian-t a gumis topikban, Ő meg tudja javítani.
Szia!
Igen tökéletesen látod sanyarú helyzeted az üggyel kapcsolatban...
Mikrosütő javítása előtt nagyon nagy gondot kell fordítani a bemelegítő recskára....ha az jól sikerül, akkor a készüléket áram, majd nemsokkal a zuhany alá kell helyezni . Közben nagyon fontos hogy a mikrosütő a jobb kezedben, a farkad pedig a balban legyen, mert így zárod az áramkört!
Ha végetzél a javítással, még hátravan a kutya , de ahhoz neki is benne kell lennie...ugyebár..ha azzal is végeztél már csak magaddal kell....remélem segítettem, ha elakadtál valahol szólj.. Küldöm a krokodilt...
Hali!

Vkinek volt már C28as hibakódja GSX-R 600 K4-nél?
Milyen "tünetei" voltak?
Oké!
Ment egy email.
na, mi tortent? egyebkent hogy sikerult megegyezni a palyaval? en is kerestem oket, meg mielott te irtal volna, de olyan arat adtak, hogy dobtam egy hatast...
szia, van
Szia!
Első féktárcsa nincs elfekvőben?
Szia!

Holnap küldöm az e-mailt a menéssel kapcsolatban! Jók a híreim!
plusz ezek
Hallo,

szetkaptunk egy K6-K7 600 blokkot, ha valakinek szuksege lenne belole valamire dobjon egy mailt. Ami a kepeken van az van meg, hengerfej, olajtekno, generator mar nincs...
Sírok a röhögéstől... Ez való a Krikettnek!

http://youtu.be/yEui7Z8wFfM
Wartburglámpát bele, oszt cső.
Ha meglesznek a foglalatok,mehet bele az 50-as emelt fényerő
Látják a Ghost Ridert.... Még érkezik a neoncső is alája!
Osztán zene a csomitartóba, haddszóljon! Városközpontra jó.
Ez velem szemben volt.. Ha látok valamit a sötétbe,akkor talán összerúgom az oldalát.. És szabályosan mentem,nem a vonalon,csak mellette,nem gyorsan,csak 50-nel.
De érted,még befejezte az előzést ahelyett,hogy visszament volna.
Kék led? Lehet,hogy belátnak a plexi mögé,és már félnek..
Nálam is rámelőztek, pedig felhúztam a reflektort a robogón... Na az anyátok tetvesit, belebasztam a fejidomba egy kék ledet. Olyan szépen masíroznak azóta mellettem! Pedig nem is vagyok zsaru...
Akkor még kell egy sziréna.

Ma mentem lakott területen,fel volt baszva a refi is.. Felkapom a fejem,egy búza éppfeltűnik szemből,mert előz.. Majdnem lementem az útról. Ja igen,már sötét volt,szóval bizonyára látta a lámpát
Kék, és piros váltakozófényűt tegyél bele ecsém, hatásosabb, mint a reflektor!
Lényeg,hogy már csak a refinek kell.
Nem, én is alig tudtam szerezni amikor az enyém is szar volt...