Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy h7 foglalatom már van,de kéne mégegy. Nem tudsz?
Vagy valaki tud 1 db-ot?
Cseréld vissza arra ami volt benne, és ne dumálj...
Elmesélhetnéd nekem is a használatát,mert amikor keresek benne valamit,lapozhatom mind a 399 oldalt,és nem túl csúcs a minősége (pdf-ben van,és nem ismeri fel a karaktereket)
Kösz a segítséget bazdmeg. A kommentedből kiderül, hogy oskolába járás helyett inkább anyukádat cumiztattad. Egyébként meg van a hiba, a manualból, faszfej.
Szia!

Ne legyen másodlagos pillangószelep hibás. A többi meg alapvető dolog.
Ne vedd meg.
kényelmetlen.
Sziasztok!

K4 -es gsx-r 600 szeretnék venni.Motor vásárláskor milyen dolgokat tudtok tanácsolni hogy érdemes átnézni?

köszi
akkor ne nézd meg.
igen,nem hiszem hogy gyertya hiba lenne mert mind a 4 henger áll le amikor leáll...
Csere előtt ment rendessen?
nemrég volt cserélve....új mind a 4..kb 2000km rel ezelőtt volt karbi szinkron is...
Szia,
nézd meg a gyertyákat.
Szia,
látom Te elektronikás szakember vagy.
Kérdeznék is egy gyorsat ha nem baj: Az a gond hogy a mikrosütőm tönkrement éshát az új árát beletankoltam a kutyába. Arra gondoltam hogy a szénkefekarmantyú óvatos cseréjével megoldható lenne hogy úgy tűnjön mintha még működne. Szerinted ez kivitelezhető?
üdv! gsx600r srad 97 es karbis, ac pumpával, meghajtás után leáll mint ha benzint nem kapna.... akkor gyújtás le(10másodperc) gyújtás vissza és indul....picit dadog még de megy....és amíg ismét nincs kergetve addig nincs gond... az ac szarakodhat?
Kivételesen nővel aludtam,akit be kellett hozni,úgyhogy autoval!
Ráadásul el kell mennem a radiátorért!
Szia!
Nincs semmi gubanc a gixxer töltésével!
Minden motor a gazdájához igazodik elektronikailag...valószínű te annyira hülye vagy, hogy a motor azért nem pörög 5000 fölé ......tudom, mert kinéztem a manualból... (nekem pl. be sem indul..)
Na mennyé cseréld ki a fesszabályzódban a szénkefét!
vazelinnel
Jó reggelt Mackósajt!

Remélem helyén volt az eszed és motorral mentél a kuplerájodba.
Délután bemegyünk és a fogaidat kicsapkodjuk !
Pózerkedünk majd 'azze!
Sziasztok!
Eladtam a motorom és most Gsx-r 600 a kiszemelt példány következő motornak. Néztem már elég sok hirdetést. Ezt néztem: link
Tudom banki visszavett, de én annyira nem félek ezektől.
Az lenne a kérdésem hogy ezek voltak fekete felnivel is?
Ha esetleg tudtok valami jó vételt akkor megoszthatnátok.
Előre is köszönöm.
Szevasztok!

Kellene egy kis segítség! Van valami gubanc a gixxer töltésével! Alapjáraton tölt a motor, viszont fordulaton meg nem. Alapjáraton 13,5 fordulaton meg folyamatosan esik 13 alá. A könyv 13-15-ig írja és 5000-es fordulaton szabályoz! Mi dögölhetett meg benne? Fesz.szabályzó, szénkefe?
Akkor csak lesz valami közös fotó az Úságba!
Mivan mivan CaféPózerRészerek!?

Egész délután itt nyomultok?

Inkább füstöljetek!
Nehogy felrúgjalak műholdnak!
Ha előbb mndod,akkor nem rohangálok a hivatalokba