Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen e
XD Régi képek
Vagy Bodis
Igen,ez is igaz. Egyszer olvastam valahol,hogy Suzukira Akrapovic vagy Yoshimura kell.. Mert azokkal szép a hangja.
Fényes.
Ez a Hurric milyen? Bár nem hinném,hogy a közeljövőben veszek..
No, hát azért is meg kellett dolgozni, kiagyalni a tervet!
Ne dobot.............kongát vegyél rá.

http://youtu.be/VzGgbEDpTr0
Elloptad az ötletemet!
Zsír!
Nekem már amúgy is a legszebb van az enyémen...
Ja..ja... -2mp a ringen, ha leszereli és kint hagyja a haveroknak a pálya mellett, hogy fotózgassák....
Nem rossz. Jah, drága, de még így is az eredeti ára alatt van..
Én maradok a gyárinál
Na ezzel szemezgettem régen, de ez is durva áron van...
A 2 kipuff mindig olyan nagy batárrá teszi a gépeket, de ez szerintem pont nem, ez nagyon ott van...
Full öntöttvas. +10kg.
-2mp a ringen.
Szerintem egy ilyen dob kéne a gixerre.
És igazad van tényleg... látszik, hogy ott a hasa a katinak és ha letenné az asztalra akkor nem látszana a fityfiritty...... amit azért nem kellene így lebecsülnöd, mivel ez a felírat +40 lóerőt jelent minimum...
Milyen lenne? Biztos hangos meg gyors.
Az biztos, hogy drágák....Ez például 300.000 Ft...
És egy ilyennel milyen a gixxer?
Szerintem csak azért fogja, hogy látszódjon a felirat. Mert az fontos, hogy ez GP Evo fityfiritty.
Jah Pont tegnap este nézegettem a dobokat,meg a komplett rendszereket. Elég súlyos áruk van.
Igazság szerint konkrétan egy nagy semmi, mert csak egy szép krómozott csutora van ráhúzva egy sima katalizátorra, amit szépen elfed valami kis csicsás lemez borítás.... Ezért kiadni 115 rugót...
De biztos ilyen kurva drága, mert az első képen még fogja is, hogy le ne essen az asztalról...
Wehehehe,ilyet még nem is láttam
""""""gp"""""&#
34;" dobok? Kicsit bővebben esetleg.... Akra? Yoshi? vagy milyen gp dobra gondoltál?
Ha ilyenre gondolsz, akkor ez az árát tekintve biztosan jó, mert a kurva drága az kurva jó is ugye bár....

Te döntésed úgy is, hogy mi az ami jó neked....