Szia Mackó!
Gondolom lefogytál már valamennyit az Ecsegbuli óta, mivel úgy hallom, hogy kőkeményen edzel és, ha nem is emiatt, de amiatt biztos ledobtál pár kilót, hogy állítólag ez a Majek gyerek hetente kiver 1-2 fogadat.
Én azt mondom persze, hogy ez alattomos rágalmazás, de hát ő ezt mondta!
Szóval, ha sok kiló lement akkor össze tudjuk venni a bűűűrt az Öreg Bajkeverőn... Neked ingyééééé!
Ahogy gyün a jóidő meglátogatlak Barátom!
De legkésőbb úgyis találkozunk a beszélt randin!
Jó munkát mára!
Na szeva TE GANÉ!
Csak szólok, hogy az én ülésemen már réges-régen a te pofád képe figyel a bűrön és azóta otthon még a szomszéd macskái is az én ülésemre járnak szarni, annyira szimpatikus nekik a pofád!
Sőőőt...otthon már a WC-csészében is a te pofád lenyomata díszeleg, így jobban esnek a nagy dolgok és most már nem érezzük, hogy csak úgy kárba vész a "munka" !
Most tervezzük a disznóól padlójának az arcképeddel való befedését, de csak egy kis részen, így egy helyre szarnak a jószágok, ezáltal kevesebb a munka ganyézáskor!
Csókollak Tág-Lukacska!
Szia!
Akkor szólj a rokonodnak, hogy kapja le az arcbőrödet nekem, mert azt akarom ráfaszítettni az ülésemre, de úgy, hogy az orrod, és a szád, a segglyukamhoz pozícionálja, hogy nekem is jó legyen! ,
Ja és kukker nélkül kérem, mert az felsérti a valagam , , ,
Egyik családtagom motorok üléseinek bőráthúzásával, hímzésével, varrásával foglalkozik. Az ár mélyen alatta van a pesti és környékbeli áraknak. Általatok megvett bőrrel is dolgozik, tehát nem csak az általa beszerzettekkel.
Ha valakinek van ilyesmi terve a közel jövőben, akkor a terveivel, elképzeléseivel dobjon egy emailt erre a címre: gixer600k7@freemail.hu és küldeni fogunk egy árajánlatot rá.
Köszi!
Szia!
Papírjai miatt mindenképp.....ezeknek az ér a legtöbbet!
És még simán ki lehet árulni belőle az önrészt...
Szóval van ezekben fantázia, még így is (nekem). !
Gondolom lefogytál már valamennyit az Ecsegbuli óta, mivel úgy hallom, hogy kőkeményen edzel és, ha nem is emiatt, de amiatt biztos ledobtál pár kilót, hogy állítólag ez a Majek gyerek hetente kiver 1-2 fogadat.
Én azt mondom persze, hogy ez alattomos rágalmazás, de hát ő ezt mondta!
Szóval, ha sok kiló lement akkor össze tudjuk venni a bűűűrt az Öreg Bajkeverőn... Neked ingyééééé!
Ahogy gyün a jóidő meglátogatlak Barátom!
De legkésőbb úgyis találkozunk a beszélt randin!
Jó munkát mára!