Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Mackó!
Gondolom lefogytál már valamennyit az Ecsegbuli óta, mivel úgy hallom, hogy kőkeményen edzel és, ha nem is emiatt, de amiatt biztos ledobtál pár kilót, hogy állítólag ez a Majek gyerek hetente kiver 1-2 fogadat.
Én azt mondom persze, hogy ez alattomos rágalmazás, de hát ő ezt mondta!
Szóval, ha sok kiló lement akkor össze tudjuk venni a bűűűrt az Öreg Bajkeverőn... Neked ingyééééé!
Ahogy gyün a jóidő meglátogatlak Barátom!
De legkésőbb úgyis találkozunk a beszélt randin!
Jó munkát mára!
Szasz Kiskancsó!A kis rozoga faszodra kéne új bűr!
Na szeva TE GANÉ!
Csak szólok, hogy az én ülésemen már réges-régen a te pofád képe figyel a bűrön és azóta otthon még a szomszéd macskái is az én ülésemre járnak szarni, annyira szimpatikus nekik a pofád!
Sőőőt...otthon már a WC-csészében is a te pofád lenyomata díszeleg, így jobban esnek a nagy dolgok és most már nem érezzük, hogy csak úgy kárba vész a "munka" !
Most tervezzük a disznóól padlójának az arcképeddel való befedését, de csak egy kis részen, így egy helyre szarnak a jószágok, ezáltal kevesebb a munka ganyézáskor!
Csókollak Tág-Lukacska!
Szia!
Akkor szólj a rokonodnak, hogy kapja le az arcbőrödet nekem, mert azt akarom ráfaszítettni az ülésemre, de úgy, hogy az orrod, és a szád, a segglyukamhoz pozícionálja, hogy nekem is jó legyen! ,
Ja és kukker nélkül kérem, mert az felsérti a valagam , , ,
Sziasztok!

Egyik családtagom motorok üléseinek bőráthúzásával, hímzésével, varrásával foglalkozik. Az ár mélyen alatta van a pesti és környékbeli áraknak. Általatok megvett bőrrel is dolgozik, tehát nem csak az általa beszerzettekkel.
Ha valakinek van ilyesmi terve a közel jövőben, akkor a terveivel, elképzeléseivel dobjon egy emailt erre a címre: gixer600k7@freemail.hu és küldeni fogunk egy árajánlatot rá.
Köszi!
Sorry!
Van még azért pár cucc, ami talán még eladható lenne...
Szia. Ez nem az én gépem csak találtam valamelyik külföldi oldalon!
Csak csodálkoztam hogy valaki ebből még tud valamit hasznosítani.
Csáó!

Felső villahíd érdekelne, ha épségben van...
Szia!
Papírjai miatt mindenképp.....ezeknek az ér a legtöbbet!
És még simán ki lehet árulni belőle az önrészt...
Szóval van ezekben fantázia, még így is (nekem). !
A matricák,a kiegyenlítő tartály,és a láncfeszítő egész ép maradt.kilos álamóniumnak meg elmegy.Lehet belőle akasztani rendesen.
A többi kuka!
Kéne a lánc, meg a gumi!
Ezt még valaki megveszi?
Napsütésben kicsi Gixer :)
Régi szép emlékek!
Ebből nem magyarázod ki magad!
vazzeee nem jo helyre irtam:D a csajok közül gondoltam:D
isten ments,nem teszem:) csak betegesen nézem az időképet,hogy hogy alakul az időjárás:)
Ne tedd.Hóembernek beöltözve nem a legjobb menni,ahogy Ford Farlaine mondaná mint sajtreszelővel rei....olni. és a pofáraesés is könnyebb.
stipi stopi..:D
?
türelmetlen vagyok na..:(
a jobb szélső az enyéém!:D