Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blokk marad,futómű megvolt,fék jön.Pilótát kéne de meggondolom.........................mmmmmmm................sajnos ragaszkodó tipus úgyhogy nemmmmm.
Inkább fejlesz magán és megígérte nem borul a nyáron.
nyáári meleget akarok!:D szép napot nektek:)
Szia!
Megvolt már a blokkcsere? vagy mi.....
Furóműcsere?...pilótacsere....vagy fékmunkahengercsere?
Bocs, de elvesztettem a fonalat....
Ahol adnak hozzá pályaidomot, azt messzire el kell felejteni.....ami gyári, azt is szét lehet hajtani 20-30e km alatt....az új motor is lehet szar......szerintem te ilyen hozzáállással, ahol folyamatosan kombinálsz nehéz lesz érzelmileg jó vásárlást csinálni.
Ha veszel egy motort érdemes arra a motorra koncentrálni és nem rémtörténetek alapján dönteni.
Ahogy elnéztem vén szar vagy már te is, biztos tudod mit kell egy ilyen szerkezeten (és hogyan) megnézni, hogy ne szaladj bele valami csillogó ipari hulladékba.
Okos legyél.... !
1000 -rel csak a hikomattosok mennek, meg a superbike -osok!
Kicsit túlkombinálod ezt a dolgot lassan.
Halihó,

Melóval kapcsban írj nekem priviben, bár nem CNC-s.
Személyes ismerőseim között kb.3X annyian pályáznak 1000-el mint 600-al.
Mo-on?
Egyébként jóval többen pályáznak 600-al, mint 1000-el nem? Tehát használt vételnél kisebb talán az esélye az ezresnél belenyúlni egy szétpályázott példányba, mind a 600-nál nem?
Azaz!
Ez?
Ez emlékezetes este volt!
Annyi sosenemse volt!
Ahoz még sokat kölllll gyakorollniSpori!
FANSZŐRME! (ez lemaradt az előbb)
Segítség nélkül elszórakoztatom magam!
Segíthetek én neked, ha nem hagyod! , ,
Te valami Showder Klubos fickó lehetsz.
Bocs..az olajcserével átbaszarintottalak : nem cserélem, csak utántöltöm, a szűrő még gyári!
Keményebb menet után 1 flakonnal beleszalad, így mindíg nagy mennyiségű friss olaj keni az égésteret naponta.
Ha marad a dobozba azt belenyomom a tankba, hogy az injektorsor, kipufogószelepek, és a lambadaszonda is megkapja a megfelelő kenést!
Mikor eladom, csak át kell szaladni brigéciollal rajta és csillivilli minden...
haza csak keresik a méltó ellenfelet.nem tudom mikor találják meg..
Hy Don!

Haza evett a fene, azzal sok diétás zöldséggel együtt?
Helyes..
Ha nem kapom meg a héten, habosra verem a Kriki pofáját..
Megértetted?!