Szerintem ne erőltesd. Tapasztalataim szerint ami ingyenes ott annyi a regisztráló, hogy 2 hét is kevés lenne rájuk. Pl. volt ingyenes pályanap a rendőrség szervezésében. Még délben is 200-an álltak sorban. Mindenkinek jutott 1X20 perc. Nem volt érdemes kimenni.
Persze lehet itt másképpen lesz.
Mi megyünk a motorkiállításra srácok?
Azt olvastam, hogy kint lesz a MAmi kamion és lesz ingyenes teljesítménymérés, csak regelni kell. Érdekel ez minket?
Ja bocs.....döglött cementtel....a kisgyerek csak a nevem van...az asszony azt mondta legyen ennyi elég....
Tényleg seggszelep vagyok.....ezt honnan tudtad?
Az nem zacskó te alul - felül iskolázott seggszelep, hanem egy megfáradt cementes zsák.
Nem igazán értem , miként voltál képes egy kis szobacicácskát összehozni.
Szia!
Az a bamba arc a zacskóm volt, pont neked szemmagasságban. Mondtam is, hogy nem kell csókolgatni , de hát neked beszélhet az ember , mész neki mindennek...Boxos..
Remélem összeversz annyira, hogy 2 hétig felcserélem az éjszakát a nappallal!
Szia!
Azzal a motoros tudással amivel én rendelkezem, tök mindegy milyen gumival megyek. A D211 gp-t csak azért használtam(ok), mert fillérekért hozzá lehetett jutni utcára még bőven alkalmas pédányokhoz. . Amúgy a sportmotorokra a csúcsosabb gumi a faszább (D211), nem a Bt014 ami lapos, mint a hormonzavaros Etelka mellkasa !
190 -es gumi nagyon fasza, nekem speciel bejött, csak az a baj, hogy nagyon bátorrá teszik az embert egy idő után, és akkor jön a problem. ,
Gyorsan melegedjen, kenhető legyen mint a sajt, és ne akarjon felállni minden kanyarodás közben a motor, viszont a fasz meg fel akarjon tőle állni minden kanyarodás közben!
Szerintem mindenki döntse el maga mi a jó neki, vagy kisérletezze ki, a Bt 002, vagy 003, vagy mislejmpowerán,vagy supercorsa, vagy d211, van választék....
Persze lehet itt másképpen lesz.
Azt olvastam, hogy kint lesz a MAmi kamion és lesz ingyenes teljesítménymérés, csak regelni kell. Érdekel ez minket?
Tényleg seggszelep vagyok.....ezt honnan tudtad?
Bocsi srácok de kellenek idén nagyon ezért lecsaptam a dologra
Nehogy a bakeliteket a nyakadra hajtogassuk.
Az nem zacskó te alul - felül iskolázott seggszelep, hanem egy megfáradt cementes zsák.
Nem igazán értem , miként voltál képes egy kis szobacicácskát összehozni.
De amúúgy neeeeem, hanem ezzel e!
Az a bamba arc a zacskóm volt, pont neked szemmagasságban. Mondtam is, hogy nem kell csókolgatni , de hát neked beszélhet az ember , mész neki mindennek...Boxos..
Remélem összeversz annyira, hogy 2 hétig felcserélem az éjszakát a nappallal!
Azzal a motoros tudással amivel én rendelkezem, tök mindegy milyen gumival megyek. A D211 gp-t csak azért használtam(ok), mert fillérekért hozzá lehetett jutni utcára még bőven alkalmas pédányokhoz. . Amúgy a sportmotorokra a csúcsosabb gumi a faszább (D211), nem a Bt014 ami lapos, mint a hormonzavaros Etelka mellkasa !
190 -es gumi nagyon fasza, nekem speciel bejött, csak az a baj, hogy nagyon bátorrá teszik az embert egy idő után, és akkor jön a problem. ,
Gyorsan melegedjen, kenhető legyen mint a sajt, és ne akarjon felállni minden kanyarodás közben a motor, viszont a fasz meg fel akarjon tőle állni minden kanyarodás közben!
Szerintem mindenki döntse el maga mi a jó neki, vagy kisérletezze ki, a Bt 002, vagy 003, vagy mislejmpowerán,vagy supercorsa, vagy d211, van választék....
Ígyigy.....180 -as, és a Bridgestone Bt014, ahogy a gyár is szereli! A többi mind szar.......
Ma elmegyek a haversráchoz, lefotózom a készletem, aztán majd magatok közt lerendezitek, hogy kinek mi kell!
D211 120-as elsőt adnál el? Csak jó állapotú érdekel! Fénykép árral együtt várom válaszod.
Még azért várok vele, mert nem tűnik annyira rossz arcnak.