Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáó! Igazad van, a 180-as gumám GP Racer NTEC!
Csáó! Egy e-mailt légyszíves!
Szerintem ne erőltesd. Tapasztalataim szerint ami ingyenes ott annyi a regisztráló, hogy 2 hét is kevés lenne rájuk. Pl. volt ingyenes pályanap a rendőrség szervezésében. Még délben is 200-an álltak sorban. Mindenkinek jutott 1X20 perc. Nem volt érdemes kimenni.
Persze lehet itt másképpen lesz.
Én megyek..................de nem érdekel.................tudom hogy kevés.
Mi megyünk a motorkiállításra srácok?
Azt olvastam, hogy kint lesz a MAmi kamion és lesz ingyenes teljesítménymérés, csak regelni kell. Érdekel ez minket?
Bakelitek bemennek a szemhéjja alá kontaktlencsének....
Ja bocs.....döglött cementtel....a kisgyerek csak a nevem van...az asszony azt mondta legyen ennyi elég....
Tényleg seggszelep vagyok.....ezt honnan tudtad?
Jóvan oké, vágom papi, motorom után intézkedem, ma már szóltam a gyereknek, hogy éjjel érkezem!
Komolyan mondom, kajak te vagy a legjobb vevő, ennyi húszezrest még senki sem csúsztatott a zsebembe!
ne várjátok Tőle az infókat mert én ma megvettem mindegyik gumát...
Bocsi srácok de kellenek idén nagyon ezért lecsaptam a dologra
Erős késésében vagy Kölyök!
Nehogy a bakeliteket a nyakadra hajtogassuk.
Hali!

Az nem zacskó te alul - felül iskolázott seggszelep, hanem egy megfáradt cementes zsák.
Nem igazán értem , miként voltál képes egy kis szobacicácskát összehozni.
ok! Akkor várjuk a képeket!
Hát így még szebb a történet!
De amúúgy neeeeem, hanem ezzel e!
Kamionnal?
Szia!
Az a bamba arc a zacskóm volt, pont neked szemmagasságban. Mondtam is, hogy nem kell csókolgatni , de hát neked beszélhet az ember , mész neki mindennek...Boxos..
Remélem összeversz annyira, hogy 2 hétig felcserélem az éjszakát a nappallal!
Szia!
Azzal a motoros tudással amivel én rendelkezem, tök mindegy milyen gumival megyek. A D211 gp-t csak azért használtam(ok), mert fillérekért hozzá lehetett jutni utcára még bőven alkalmas pédányokhoz. . Amúgy a sportmotorokra a csúcsosabb gumi a faszább (D211), nem a Bt014 ami lapos, mint a hormonzavaros Etelka mellkasa !
190 -es gumi nagyon fasza, nekem speciel bejött, csak az a baj, hogy nagyon bátorrá teszik az embert egy idő után, és akkor jön a problem. ,
Gyorsan melegedjen, kenhető legyen mint a sajt, és ne akarjon felállni minden kanyarodás közben a motor, viszont a fasz meg fel akarjon tőle állni minden kanyarodás közben!
Szerintem mindenki döntse el maga mi a jó neki, vagy kisérletezze ki, a Bt 002, vagy 003, vagy mislejmpowerán,vagy supercorsa, vagy d211, van választék....
Szia!

Ígyigy.....180 -as, és a Bridgestone Bt014, ahogy a gyár is szereli! A többi mind szar.......
Szevaaa!

Ma elmegyek a haversráchoz, lefotózom a készletem, aztán majd magatok közt lerendezitek, hogy kinek mi kell!
Na ja, rakd be egy olyan nőbe a pöcsöd, akin előtted aznap már öten átmentek!
Üdv Kölök
D211 120-as elsőt adnál el? Csak jó állapotú érdekel! Fénykép árral együtt várom válaszod.
Jáááááj, de elverem azt nagy bamba égimeszelőt egyszer.

Még azért várok vele, mert nem tűnik annyira rossz arcnak.
Angyal az a ráncos zacsi.