Ha ilyen sűrűn cseréled az olajat, akkor vegyél vagy 4 hektót....ha nem megy bele a rendszerbe, legfeljebb felteszed a maradékot a kiegyenlítő tartály helyére...
Sziasztok!
Valakinek van infója Dot 5.1 Bosch fékolajról? 2éve volt full fékolajcserém és most kicserélném azt is. Mennyi kell pontosan full első-hátsó cseréhez? Elég a félliter?
20 000Km reális néhány esetben. Miénk most lesz majd 2 éves és kb. 16 000Km van benne. Ez van, ha az embernek nincs ideje menni vele, mert reggeltől estig melózik. Utánna meg már nincs ereje ahhoz, hogy motorra üljön.
Ó! hogy Vitalij Klicskó kívánjon meg szexuálisan....szerdai naphoz térdelned kell ám keményen ....(csak nem a gyomromba ugye tudod? ... )
Te Tájcigány...
Sziasztok!
Minőségi Zero Gravity plexik több kivitelben több fajta motortípushoz (honda,kawasaki,suzuki,yamaha) a legtöbb 15.000ft-os áron amiben a szállítás is benne van!
Bővebb infó az adatlapon található mail címen!
Már sajnos láttam a videót és már írtam a Kawa topicba is!
Részvétem! És iszonyatosan sajnálom szegény srácot és családját, amit most átélhetnek!
Vigyázzunk magunkra Gyerekek, hogy ilyen ne legyen!
Tudja mindenki, hogy nagy az elvonási tünet most a hosszú tél miatt, de ÉSZNÉL LEGYÜNK, MERT ÍGY NEM ÉRI MEG!
Nyugodj Békében Viktor!
Cigiztetni nem tudok, nem tudom hogy kell....eddig csak a túloldalon voltam bőnyállal...
Majd jön a lakberendező...azt tapétázunk!
Te bútoros disznótoros.....
Valakinek van infója Dot 5.1 Bosch fékolajról? 2éve volt full fékolajcserém és most kicserélném azt is. Mennyi kell pontosan full első-hátsó cseréhez? Elég a félliter?
Mikóóó lesz fórumbuli, nem tudod?
20 000Km reális néhány esetben. Miénk most lesz majd 2 éves és kb. 16 000Km van benne. Ez van, ha az embernek nincs ideje menni vele, mert reggeltől estig melózik. Utánna meg már nincs ereje ahhoz, hogy motorra üljön.
Vagy valamelyik sameszodat cigizteted a hátsóülésen?
Te hullahoppozó nyárimikulás.
Tényleg! "javítva"
Jó látni hogy más fórumokon is vannak még FR tagok
Szerintem Artista!
Fasszalonna!
Jó kibasztááá velünk... Weboldal van kettő, de ímélszím egy se!
Te Tájcigány...
Jaa!Nem!
Autista!
Minőségi Zero Gravity plexik több kivitelben több fajta motortípushoz (honda,kawasaki,suzuki,yamaha) a legtöbb 15.000ft-os áron amiben a szállítás is benne van!
Bővebb infó az adatlapon található mail címen!
Láttad MSN-en, amit írtam?
Részvétem! És iszonyatosan sajnálom szegény srácot és családját, amit most átélhetnek!
Vigyázzunk magunkra Gyerekek, hogy ilyen ne legyen!
Tudja mindenki, hogy nagy az elvonási tünet most a hosszú tél miatt, de ÉSZNÉL LEGYÜNK, MERT ÍGY NEM ÉRI MEG!
Nyugodj Békében Viktor!
Részvétem