Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

K1 K2 K3 külsőre ugyan az igaz?
Olyan 8, 900 körül gondolkodom

Dokikám fent a kipuff, eléggé bugyilehúzó lett a hanghatás ami távozik ott hátul!
azé nemszabad adni 5 misit!
Köszi szépen!
Pontosbítok: 26ezer + 15-20méter kemény terep...
Szervusz aranyapám!

Én ezt a xenon dolgot már marhára elfelejtettem! Dupla köszönet!
Vagy blokkcsere lesz 100 év múlva a hülye kémiai reakciók, oxidálódások, fene tudja mik miatt, faszom se ért a kémiához!
Örülök, hogy megy a motor!
Szega!
Milyen évjáratot nézel ki? Mennyit szánsz a motorra? Mire akarod használni? Milyen a vezetési stílusod? Mi volt a jeled az óvodában?
Mind fontos infó!
Szia!
Évjárat esetleg? K4,K5,K6,K7,K8? K6-tól nyugodt szívvel ajánlom a VAS-akat, nem sok típushiba van. Kivétel a K7 fekete színben...
Szia!
Én az enyémet durván 8000km-el vettem és most 26 ezer van benne! Első évben nem mentem sokat...max olyan 6ezret, de második évben sokat használtam és mivel nincs autóm én ezzel járok haza vidékre is! Szóval 20-30 között reális szerintem!
Domino123 barátunk gépét 20év múlva valaki megveszi 100ezer forintért és még akkor fogja megcsinálni rajta a 1. kötelező olajcserét!
Heló.
GSX r 600 as vásárlás előtt állok tudnátok adni tippeket mire kell odafigyelni? esetleg van valami típushibájuk?
Tehát akkor az a 25-30000 Km valószínűleg reális egy K7-től. Köszi! :)
Nem kevés.Az átlag 600-as gixxertulaj nem egy túrabolond.Évi 6-8e KM-el számolj.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hány km lehet reális egy K7-es 600-asban. Tudom, hogy vannak "extrém" esetek, pl Szobamotoros.
De úgy nagy átlagban érdekelne a dolog. Mert ezek a 20000 Km-ek a legtöbb hirdetésnél nekem kicsit kevésnek tűnnek.
Gratula a babához ACE!
Jobban is vigyázok. Kerülgettem még a legapróbb döccenőt is. Meg megelőzött pár autós is. Sajnos Pusztavacs idén így kimarad. Július végén születik meg a baba, ha nem jön előbb. (Vagy augusztus első hete) És hát így értelem szerűen nem megyek. Lehet, hogy jövőre is kimarad. Majd pár év múlva kijutunk. :) 5 - 6 év múlva meg már tuti.
Majd gyertek el hozzánk!
Hello!
Megnéztem a xenont ahogy ígértem.Semmilyen jelzést nem találtam,hogy mekkora lehet.A kocsimban a gyári 4300K-s.Azt mondják ennek a legtermészetesebb és legjobb a fényereje.Ez alatt sárgás felette kékes színű.
Így most már még jobban kell figyelned mind hármatok épségére :)
Gondolom idén akkor Pusztavacs is kimarad
Hétvégén de jó idő volt! Láttatok már olyat, hogy 3-an motorolnak Gixxer-en? Mi most 3-an voltunk.
Fordulj fel!
Szia!
Én nem tudom, hogy utcára minek ez a sok szarság....gyári fékek bőven elegek, egy jó betéttel simán orra lehet bukni egy kiadósabb marok marcsával a fékkaron valamelyik kanyar előtt.
Fékfolyadékot érdemes 2 évente cserélni a víztartalom miatt, de semmi több.
Nemhogy beletankolnád az árát, és szereznéd a tapasztalatot menet közben.Amúgy meg ha pofára esel a brutáljó fékek miatt, hidd el lesz mire költeni fékcsövön kívül........
BMW után mit veszel?
Nem csak motorral lehet!

Egyéb....
Szia!
Én már annyira jó vagyok, hogy felejteni kellene...
Magam a görög istenek csoportjába sorolom, a testem mindenképp! ,
Nevem pedig Zeusz Szopatókulosz!
Egyébb kérdés hitvány földi halandó? ,